Jel' uporedio neko potrosnju ove i prosle godine sa istom klimom? Imam utisak da je mnogo laganije leto, a mnooogo vise vrti kWh![]()
Zavisi od rasporeda prostorija. Meni u jednom stanu od ~60m2, 12-ica vrši posao jer je takav raspored soba, dok u drugom stanu ne bi moglo tako jer je raspored takav da bi trebalo staviti dve klime ili bar jednu sa dve nezavisne unutrašnje jedinice (nešto sam tražio al nisam baš našao takvu iz prve, a i ne verujem da bi bilo nešto mnogo povoljnije od dve zasebne klime, osim troška ugradnje).Potrebna mi je preporuka za proverenu klimu, samo hlađenje. Trebalo bi da hladi prostoriju od ~40 m2 (dnevna soba, trpezarija , kuhinja), eventualno, i ostatak stana (70m2).
Da li su već malo pale ili da sačekam još malo? Da li ići na 12-icu ili na 18-icu?
Jul-a sam umesto ~1000din dobio 2500din toliko o lakom letu, prosle godine sa klimom mi racun nikad nije presao ~1500din ukupno
I jedno pitanje: non stop me zivkaju na fiksni svake godine, mesecima, raznorazne "firme", da mi nude "redovan godišnji servis".
Poz
Da se vrnem na temu - kakve su ove pokretne klime, treba da hladi 3-5 kvm, ima i ventilacioni otvor u "prostoriji" a unutra samo tehnika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari