Space cowboy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 620
Ja sam dobio garanciju i na Lg i na Mideu tri godine bez ikakvog uslovljavanja.
dajte ljudi manite se tih majstorskih priča, kao ova klima za 200€ je najbolja, a ona druga za 200€ ništa ne valja, ja u kući imam 3 Midea-e 9ke i jednog WEG-a 12icu (inace su isti - malo veća je 12ica imaju isti daljinski i isto uputstvo) i rade godinu dana bez ikakvih problema i ne tvrdim da su bolji od bilo koje klime ali me nerviraju citati majstora koji nemaju pojma već imaju bolju proviziju na određenim modelima, koji često mogu biti identični onim drugima koje pljuju...a za ove modele sam se odlučio jer su bili među naj jeftinijim i imaju garanciju 5 godina
Izvinjavam se na off-u, ali imam jedno pitanje.
devojka mi ima klimu Fujitsu 12000 btu, ne znam koji je model, stara je 2 godine i odlicno radi.
sada treba da se seli iz kuce u stan, sta joj je pametnije, da proda doticnu novom vlasniku kuce i da kupi neku jeftiniju do 250 evra (bez ugradnje) ili da demontira(zadrzi) Fujitsu?
Sto?Pa nisam je sam postavljao,ovlasceni servis je...Ima 5 god garancije na kompresor uz obavezan servis jednom godisnje...bla bla..Srecjno sa garancijom.
Aha, hvala, znachi sigurno je to, nije freon?Joj taj miris i meni treba...gde bih to u bg mogao naci? Hocu miris pobede
![]()
Kupio u lokalnoj radnji,njihova garancija,njihov servis...ne znam,mozda me je zapao neki ok model ali sam stvarno zadovoljan kako hladi,necujna je...Gde si dobio 5 godina na housel? gde im je servis?
to je bash lepodicje ti >100e za 5 godina na servis ili cenu 1/2 klime
Shto se tiche HOUSEL ..ukucaj u google i nadji im web sajtto je "brend" novosadske firme GENEL koje je propala/u stanju propadanja. Ako niste primetili neshto im se mnogo zatvaraju radnje i neshto ima sve manje novih Housel klima.
Srecjna stvar u celoj prichi je da je klima unutra MIDEA pa cje biti midea rezervnih delova.
Losha stvar je shto je to B klasa Midea klima..znachi klime koje su recimo shkart...pa bude svashta, normalna stvar kod montera je da se housel ne upali..pa ne radi..ali to se odma menja za drugu...pa na kraju dobijesh neku koja radi.
Ako si vecj kupovao takvu klimu, o zashto nisi kupio pravu Midea klimu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari