Šta je novo?

J&W 790GX Extreme nova amd zvezda?

Ovo mislim da ću da pazarim ukoliko cena bude prihvatljiva... Baš mi se sviđa :)

Poslednja izmena:
E još da bude takva cena (80-90€) i eto meni nove ploče, pa onda čekamo 45nm :)

Pazi, za slične pare ja bih lično kupio DFI DK 790FXB-M2RSH.

Očekivao sam cenu oko 100e.

Poslednja izmena:
Trebalo bi ovoj da malo slegne cena, a i ja bi pre na DFI. :)

Da, definitivno je DFI za te pare bolji... Ali to mi je opet nekako mnogo, ne znam... 100€ plafon :)

Nadam se da necemo videti isto kao i sa MINIX plocom, PIN objavio tekst na ITsvetu a ploce nigde.

A koja je fora sa zadnjim pasusom, zaboravili da prevedu??

ITSvet uvek ima zaključak i na srpskom i engleskom ;)

Opet ne razumem zasto je zadnji pasus na engleskom a ceo tekst nije?? Ali dobro, da ne off-topikujemo mnogo, DFI je i po meni bolje i kvalitetnije resenje i ja bi se pre opredelio za tako nesto...

Kad se očekuje bre !???

Prica se da stize 15.dec, 10 komada :)

testirace se pa cemo videsti

Poslednja izmena:
Gde kod nas ima ova ploča i po kojoj ceni ?

trebalo bi pin da uveze

ovde oko 200 maraka...

Jos da se u nju ubode neki fini Athlon X2 7750 BE :D

Ova ploca izgleda bas dobro i nije mnogo skupa (115 E)..(jos bolje bi izgledala sa nekim Phenom II :))
Nadam se uskoro nekom benc-testu ove ploce..

Kad dodje P2 to ce monte da istrazi na tenane :D i ja bi samo da mi nije upisivanja na FAX :(

... zar još uvek neko dobronameran može nekome preporučiti 790?

...ja sam se jednom opekao, nikad više...

Poslednja izmena:
PiN Computers sa cenom oko 115e i imaju solidan broj komata na lageru. Svako ko ode na njihov sajt, moze da proveri info...

A ka' ce taj X2 7750 BE ne znamoooo....

Mada racunica je losa u startu. X2 7750 BE ce kostati nekih 80-90e mpc a ova ploca je 115e pa sracunajte = 200e iz mesta. Performanse su losije od Intel E5200 i neke jeftine mobo npr. GA-P31-DS3L. Kod mene ovaj CPU u kombinaciji sa ovom plocom radi na 3.60GHz 24/7 a mpc zbirno je 140e i performanse su svakako u Intelovu korist... :D:-devil-::)

Poslednja izmena:
Usporediti taj Gigašajt sa J&W, koje svetogrđe :)

Ja ne govorim o lepoti J&W i GA vec o njihovoj prakticnosti (ako nisi prometio) i odnosu cena/performanse.

A sto se samog izgleda ploce tice on je OK a kako radi cucemo od MonteBoya (za pocetak). Da sam resio da bacam novac uzeo bih je i ja i to bez razmisljanja. Ako nizbogcega drugog, ono bar zbog "lepote". ;)

Poslednja izmena:
Cena ploce je 100 eura, po toj ceni moze da se nadje u Gigatronu.

Nazad
Vrh Dno