Cena ploce je 100 eura, po toj ceni moze da se nadje u Gigatronu.
x27750 stigao , a u toj racunici ti fali integrisani radeon 3300 sa 128mb ddr 3 memorijePiN Computers sa cenom oko 115e i imaju solidan broj komata na lageru. Svako ko ode na njihov sajt, moze da proveri info...
A ka' ce taj X2 7750 BE ne znamoooo....
Mada racunica je losa u startu. X2 7750 BE ce kostati nekih 80-90e mpc a ova ploca je 115e pa sracunajte = 200e iz mesta. Performanse su losije od Intel E5200 i neke jeftine mobo npr. GA-P31-DS3L. Kod mene ovaj CPU u kombinaciji sa ovom plocom radi na 3.60GHz 24/7 a mpc zbirno je 140e i performanse su svakako u Intelovu korist...:-devil-:
![]()
x27750 stigao , a u toj racunici ti fali integrisani radeon 3300 sa 128mb ddr 3 memorije
x27750 stigao , a u toj racunici ti fali integrisani radeon 3300 sa 128mb ddr 3 memorije
Ko uopšte prodaje ovde Jetway ?
PS @ ti si izgleda pomešao j&w sa jetway.
Ko uopšte prodaje ovde Jetway ?
PS @ ti si izgleda pomešao j&w sa jetway.
"Ista ploca ali druga strana, udruzena zavjera Cije-Vatikana..."
Prodaje ga ko stigne. Ja znam za Gigatron i PiN.
ISTO BREEEEEEE !!!
Proguglaj i nadji spregu....![]()
, ja sam skoro uvek u pravuU pravu je civi. Stigo X2 7750 BE po ceni od 77e PMPC ili ti ~6.500 DIN i u kombinaciji sa ovom plocom to mu dodje 180e... Lepo, lepo...
, ja sam skoro uvek u pravu, i meni je posao da gledam cenovnike (al izgleda da ih gledam malko bolje) , inace Jetway nema mnogo veze sa JW, za JW rade bivsi ABIT strucnjaci
![]()
Da ne otvaram sad novi topik , mislim bice i za to vremena najkasnije kad bacim phenom II pod led a do tada evo vam malkice da balite .....
J&W Extreme nije samo opticki jedan slatkis nego i po OC-mogucnostima itekako obecava....
Nakon komentara i zelje da se ploca istestira i pre Phenom'a II odlucih se da kupim najjeftiniji dualcore AM2 cpu i ustanovim sta je moguce. Izbor je pao na X2 3800+ Windsor trenutna cena ovdje u svabiji smesnih 38€![]()
Kao sto je poznato uradjen je u 90nm procesu i ima default frikvenciju od 2000 MHz (max multi je 10).
sa lakocom sam na J&W postigao stabilan takt od 3300 MHz, hladjenje je vazdusno cooler EKL Alpenföhn Grossclockner sa tihom 12ticom.
![]()
![]()
nastavljamo sa 3400 pa da vidimo da li ce i one proci 60 minuta torture
temperature se drze u granicama na 3400@1,464V nekih 52° u full loadu
Stari dobri F3 90nm!Da ne otvaram sad novi topik , mislim bice i za to vremena najkasnije kad bacim phenom II pod led a do tada evo vam malkice da balite .....
J&W Extreme nije samo opticki jedan slatkis nego i po OC-mogucnostima itekako obecava....
Nakon komentara i zelje da se ploca istestira i pre Phenom'a II odlucih se da kupim najjeftiniji dualcore AM2 cpu i ustanovim sta je moguce. Izbor je pao na X2 3800+ Windsor trenutna cena ovdje u svabiji smesnih 38€![]()
Kao sto je poznato uradjen je u 90nm procesu i ima default frikvenciju od 2000 MHz (max multi je 10).
sa lakocom sam na J&W postigao stabilan takt od 3300 MHz, hladjenje je vazdusno cooler EKL Alpenföhn Grossclockner sa tihom 12ticom.
![]()
![]()
Stari dobri F3 90nm!Brutalno...
Da ne otvaram sad novi topik , mislim bice i za to vremena najkasnije kad bacim phenom II pod led a do tada evo vam malkice da balite .....
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari