Šta je novo?

Izasao Ubuntu Feisty Fawn

Pa ja ne vidim zašto bih bekapovao i SWAP particiju. :D

I ja sam isto početnik, još nisam probao da odradim restore particije, čekam da nešto uprskam prvo. :) pu,pu!

za full backup koji posle samo raspakujes i to radi ti treba sve sem

/proc
/tmp
/var/chache
/var/tmp
/sys
/mnt
/home*

*e sada za pravilno funkcionisanja OS-a ti ne treba /home ali tu su tvoji licni podaci i podesavanja pa u zavisnosti da li oces to da cuvas ili ne zavisi

Zna li neko zasto kada poteram xgl sa ati-jem,sistem uspori...mislim rade beryl i compiz animacije,ali suvise sporo otvara programe,prozore,a one jednostavne ugradjene 'kocka' animacije (ne znam kako drugacije da ih nazovem) pri otvaranju prozora su spooore.Ovo naravno sve sa proprietary drajverima.
Inace van xgl sistem radi extra brzo.

PS. kapiram pricu da je ati sranjce,ali ima li resenja?
Znaci trebaju mi proprietary drajveri + xgl al da radi

Poslednja izmena:
Zna li neko zasto kada poteram xgl sa ati-jem,sistem uspori...mislim rade beryl i compiz animacije,ali suvise sporo otvara programe,prozore,a one jednostavne ugradjene 'kocka' animacije (ne znam kako drugacije da ih nazovem) pri otvaranju prozora su spooore.Ovo naravno sve sa proprietary drajverima.
Inace van xgl sistem radi extra brzo.

PS. kapiram pricu da je ati sranjce,ali ima li resenja?
Znaci trebaju mi proprietary drajveri + xgl al da radi

Ma ne trebaju ti care nikakvi drajveri - skini te zvanicne ati drivere, brisi ih kako znas i umesh i koristi AIGLX + std drajver (umesto XGL+proprietary drajver) i pevaj! :wave:

Ma znam,tako sam ranije koristio,ali mi sistem radi mnogo brze sa proprietary drajverima,sve brze otvara + sa open drajverima ne mogu da gledam video fajlove,imaju neke smetnje :d
Znaci uzas,a efekti sa proprietary moze jedino preko xgl-a :S: (zanimljivo da ovde nema tuznog smajlija :D )

Vrh Dno