Šta je novo?

Izasao TR- Aniversary

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Malo pre vremena.

Tomb Raider Anniversary- utisci...

Interesuje me jel probao neko?Zahtevnost, igrivost, grafika itd.Jel treba PS3 karta da bi se igra pokrenula?

Nisam jos probao ali sam iskopao zahtevnost:

Minimum Specification
OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows 2000, XP, Vista
CPU: Pentium 3 1.4Ghz or Athlon XP 1500+ RAM: 256MB (for Windows 2000/XP) 512MB (for Windows Vista)
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
SOUND: Microsoft Windows 2000/XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 3GB free disk space
INPUT DEVICES: 100% Windows 2000/XP/Vista compatible mouse and keyboard

Recommended Specification
OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP, Vista CPU: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+ RAM: 1GB RAM
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with Pixel Shader 2.0 (GeForce 6000 series / Radeon X series) SOUND: Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 3GB free disk space
INPUT DEVICES: 100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard

Samo da bude bolja i igrivija od Legenda

meni je i legend bila ok mada se od ove ocekuje vise

Slažem se. Legend je bila super. Nestrpljivo očekujem ovaj deo.

pa legend je zauzimala 7gb ako se dobro secam!!!!!A ova samo tri????Nesto mi tu nije jasno??/

pa legend je zauzimala 7gb ako se dobro secam!!!!!A ova samo tri????Nesto mi tu nije jasno??/

izgleda (po stranim forumima) da u ovom ukradenom release-u nema "nextgen" content-a zato je manja

Meni je legend bas bio krsh, mnogo pucnjave kojoj tu uopste ni nije mesto, a pritom je i lose odradjena.Valjda ce biti vise istrazivanja u ovom delu.

Na mojoj masini pod Vistom i sve na max, radi super.

Kada nema nista drugo dobra je i ona:)

kao sto Psaras rece igrivost je srozana u Legendu na nivou dece od 10 godina sa uzasnim save mogucnostima koje i ne rade, to jest samo check point. Grafika fina ali posle AOD, legend sam igrao 15min pa par dana pauza :), srecom ova tri sajta u mom potpisu rade pa ima sta da se igra >:)
Cekamo godisnjak pa da vidimo kakav je. :)

Nisam ga video mada sam gledao,a i on pise skracenice TR umesto pun naziv..

Pa ajd sto nisi vidio njegov topik al' kako si mogao da promasis moj :d
Zahtijevnos nije uopste velika ako je tacno ono sto pise, mada neke igre mogu da se igraju normalno tek na preporucenoj konfiguraciji.

I ja mislim da je ovo rimejk prvog tomba samo sa naprednim engineom i modernijom grafikom.E sad ja sam taj prvi tomb provaljivao nekih mesec i vise dana a Legend sam presao za 5 dana.Otprileke su iz istrazivacke avanture iz 3.lica presli u klasicnu pucacinu iz 3.lica gledajuci od prvog dela ka poslednjem i bas mi je drago sto izlazi ovaj rimejk.

I ja mislim da je ovo rimejk prvog tomba samo sa naprednim engineom i modernijom grafikom.E sad ja sam taj prvi tomb provaljivao nekih mesec i vise dana a Legend sam presao za 5 dana.Otprileke su iz istrazivacke avanture iz 3.lica presli u klasicnu pucacinu iz 3.lica gledajuci od prvog dela ka poslednjem i bas mi je drago sto izlazi ovaj rimejk.

Kako sam citao bice jos tezi za prelazenje od originala.

Verovatno zbog losih komandi. Ono malo dobrog sto je bilo od 1 - 5 to je najbolje sinhronizovani pokreti. Nekada se znalo korak nazad je toliko i toliko poligona a sada :)
Prema screenovima izgleda veoma lepo, najzad da se nesto igra.

ma bice to dobro!!!!!!Trebalo bi da izgleda dobro.Bar trajleri obecavaju!

Ova verzija dodje kao neka press release varijanta, licenca joj istice 21. juna, no naigracete se do tada... :d

Poslednja izmena:
Mnogo ste svi vi razmazeni. Te ovo, te ono. Igra je sasvim Ok i tako je treba prihvatiti. Nista nije bolja, a ni losija od Legend-a.

Jedino me cudi da ovaj novi TR nema Next generation grafiku, jer ga je Legend ipak podrzavao.

Jedino da se nadamo da ce biti optimizovaniji nego u TR Legend.

Da li neko zna kako da predjem Poseidon Hall? (drugi Segment: Grcka St.Francis Fooly nivo)
Oni balvani nisu isplivali na povrshinu, a trebaju mi.. grrrr poludecu!!!

HELP!

Sta ima da te cudi kad si poleteo da probas press release??? Isto kao i oni papani koji su gledali bioskopsku verziju Matrixa ...

Sacekas retail i bice :)

Pa neznam koliko si upravu, ali i demo ne sadrzi "next
"generation" opciju u set....
Ono sto mi se svidja je kako je neverovatno dobro odradjeno kada Lara sva sexu izlazi mokra iz vode... ;)

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako da predjem Poseidon Hall? (drugi Segment: Grcka St.Francis Fooly nivo)
Oni balvani nisu isplivali na povrshinu, a trebaju mi.. grrrr poludecu!!!

HELP!

Poseidon Hall? Evo ti ceo walktrough ove deonice, pa ti biraj sta ti treba.

Kad predjes kapiju napadnu te dva parcova, skocis u bazen na centru sobe i isplivas u drugoj sobi koja ima prizemlje, prvi i drug sprat, voda je trenutno do prvog sprata. Prvo sto treba da uradis jeste da se popnes sredisnjim stubom do vrha (primeti da se izmedju prvog i drugog sprata nalazi prekidac sa polugom), tamo se nalazi statua ribe i kamena kocka koja joj blokira usta, povuci tu kocku od statue i nivo vode ce se podici do drugog sprata. Sada mozes preplivati do platforme na drugom spratu do koje je most propao, tamo se nalazi kocka, ista kao ona sto blokira usta ribi na drgom spratu, gurni je dole da padne na platformu ispod, kod statue ribe na prvom spratu. Kad si to uradio zaroni na sredinu stuba izmedju prvog i drgog sprata i aktviriaj prekidac, on ce osloboditi balvane sa dna, koji ce se zakucati ispod mosta. Popni se kod statue na drugom spratu, blokiraj dovod vode kamenom kockom, spusti se dole na prvi sprat i blokiraj dovod vode prvoj statui, sad mozes da se spustis na prizmelje sa grappleom pomeris balvane od mosta. Vrati se nazad na prvi sprat i pusti vodu kod statue, opet iskoristi grapple da pozicioniras platformu da bude pored mosta koji vodi do staute na drugom spratu, kad si to uradio popni se gore i oslobodi vodu staute dva, sad bi mogao da uskoci otvor koji se nalazi desno od platforme gde je staute dva. Veraj se po zidu do resetaka, iznad je otvor u skoci iza resetaka, tamo je posejdonov kljuc i prekidac koji otvatra resetke. Dalje mozes sam...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno