To je bilo u Morovindu, nista novo cak i malo zbunjujuceOriginally Posted by c3
najveci plus ide da igrac ne leti u vazduhu jer mu se vide noge
hvala bogu vise
byMaX je napisao(la):Inace, izgleda da na ATI-ju dosta brze radi, bez obzira sto je u pitanju OpenGL (ako sam ja dobro video u konfig-u) - sa 6800LE na 380 / 900 i 16 pipeline-a, prilicno je znalo da secka u 1280 i 8x AF (Sve na max), dok na X800 Pro (default, 12 pipelinea), uvek leti preko 40fps (cak i u tim situacijama u kojima na nV ume da secne). Nemam vise 6800LE, da bih mogao da uradim test u Fraps-u, ali sam stekao utisak da dosta bolje radi na ATI-ju...
nemoj da ***** (edit by MaX).Vin Dizel je bash cool lik a to sto si ti navikao na uleti pa ubij igre to je tvoj problem.Idi igraj Half-Life ako hoce Gravity gun i sve u trku.Pogledaj film pa ces videti da nema svrhe uvoditi Gravity Gun, jer bi bilo glupo.Jeste da je gravity cool i sve to,ali zadrzacemo ga sam za HL2 ok?zasluzuje je. Fantasticna atmosfera. Nazalost, bez gravity guna Iskreno nisam mnogo ocekivao kad sam cuo da je pravljena po Smoru Dizelu tj. liku iz njegovog filma (koji btw uopste nije los ) Dobila je dobre ocene na xboxu ali to apsolutno nista ne znaci, jer je jedna od 5-6 najgorih pucacina u zadnje 2 godine upravo najveci hit sa xboxa, Halo. Medjutim izgleda da je ipak nesto dobro ispalo. I to sa realtime senkama Ali, bez gravity guna...
Gidra85 je napisao(la):Znaci li to da ATi ima savrseniji (noviji) PS posto ima 2.0b , a nVidia ima 2.0a?
POZ :wave:
gx-x je napisao(la):ljudi, jel ova igra moze ili ne moze lepo da se igra u 1280x1024 sa tim PS 2.0 (bez ++) na fx5900xt ??? Mislim, soft shadows bas i nije neki feature bez koga se ne moze, to vidite prvi minut posle ni ne gledate, bitan je gameplay, ne ?!
frostonja je napisao(la):maxo, zar nije malo veca razlika izmedju 2.0 i 2.0++ ( soft shadows itd..). Pogledaj moje shotove koje sam okacio, ima vece razlike. sto se tice x800 imas na zvanicnom forumu igre dosta topica o problemima atija sa igrom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari