Šta je novo?

Izasao "The Chronicles Of Riddick "

Ogi. je napisao(la):
Stigao sam do rudnika.

Nemam nikakvo vatreno oruzje. Znaci, bejzbolka, srafciger i ono sto se stavi na saku, sa bodljama... nemam apsolutno nikakve sanse bez oruzja, a strazari su na sve strane. Da li sam negde propustio da uzmem vatreno oruzje? Assault rifle ne mogu da uzmem jer je DNA Protected.

Sta da radim?

kada se spustis u rudnik videces lika od koga mozes da kupis sok-pistolj.

@SINTER: Pa sta ocekujes od tog hardwera ? :S: I da je optimizovana (a nije) me bi mogla bas tolko da se optimizuje da radi na 5700LE :S:

Tako ce ti raditi sve novije igrice, pa ti vidi sta ces, ili ce ti sve biti neoptimizovane ili ces morati da se iskesiras za dosta bolju grafiku.

Poslednja izmena:
Znam...****** skupljam pare.Ma imao sam ja 9800pro ali su mi trebale pare za letovanje pa sam ga prodao za 120e + ovo *****(tada nisam znao da je ovo LE toliko bitno.

vidi da uzmes barem neki v9550 ATI (~65e) privremeno umesto te tvoje karte.

Jel probao neko igru na A64 i win64? Meni fali "onaj" fajl... :(

Dobra fora je Commentary mod koji se otkljucava po zavrsetku igre. Onda pocnes novu igru u Commentary modu a programeri i dizajneri komentarisu kako su radili igru dok ti igras. Fenomenalno!

ica je napisao(la):
Dobra fora je Commentary mod koji se otkljucava po zavrsetku igre. Onda pocnes novu igru u Commentary modu a programeri i dizajneri komentarisu kako su radili igru dok ti igras. Fenomenalno!

Jeste fenomenalna ideja, ali ja nisam imao zivaca da odslusam ni dva cela komentara... isto kao sto me smaraju emisije tipa "Kako se snimao Terminator XI"...
Sve u svemu, stvar koja mnogima moze biti zanimljiva, a i upotrebljena i u nadolazecim igrama. Recimo, poslusao bih mozda ljude koji su radili Painkiller-a.

Jer zna neko gde se nalazi config igre hteo bih fino da podesim kontrole posto sam levoruk a u kontrolama mi strelice prijavljuje kao SHIFT ako neko zna nek a mi odgovor posalje preko Private-a.!!!HVALA unapred!!!!!!
POZ :banana: :type: :wave:

Kako se izlazi iz krio komore? Ne uspeva mi da se uvučem,pošalje me na spavanje .

***SPOILER***

Treba da uletis u tudju, otvorenu, komoru. Kada pridjes komori uz zid, imaces ponudjeno ENTER CRYO CHAMBER (ili nesto slicno) i to je to.

Poslednja izmena:
Zahvaljujem na brzom odgovoru.''Imamo'' problem kod drugara sa xp sp2 . Kad počne film posle krio komore restartuje mu komp. Da li se to nekom dešavalo? Ima li neko varijantu šta bi moglo da bude.
Poz.

instalirao sam Chronicles Of Riddick ali ne mogu da pokrenem igru.
otvori mi se upozorenje
the application failed to initialize properly(0x150002)Click on OK to terminate the application.

Poslednja izmena od urednika:
byMaX je napisao(la):
Uvek ima problema... Video si post onog lika "J#bo Atija"... Mislim, znas vec. Sta da je morao da namesti SLI :) Ti bi kao CEO nVidije trebalo da znas da SM 2.0++ ne postoji... Postoji samo nezvanicna budzevina SM2.0 specifikacije - nVidia je to prva uradila sa FX karticama (F-buffer) i to je nazvano SM2.0a, a ati je na X800 ubacio 2.0b (tako se i podrzava Geometric Instancing, npr.). Screenshotovi nista ne pokazuju, osim izmenjenog LOD-a i eventualno jos par linija u config-u... SM3.0 bi trebalo da ponudi brzi rad, a ne lepsu igru. Jedino ce true SM3.0 igre izgledati, eventualno, lepse sa SM3.0 karticama i malo ruznije na SM2.0... kad izadju. Takve su Oblivion, Unreal 3 i slicne, ali do toga - jos 2 godine minimum.

Sve je to lepo, ali na x800 ja ne videh softshadows, ali zato videh da na nekim review-evima da ova igra u 2.0++ rezimu jedva izvlaci 45 fps na 6800 Ultra, bez ikakvog dobitka od SLI-a, a u 2.0 rezimu imaju ljudi 110 fps i to sa jednom kartom. Tako da stavi ti lepo taj 6800 u 2.0 rezim, pa poredi babe sa babama.

M

booris je napisao(la):
instalirao sam Chronicles Of Riddick ali ne mogu da pokrenem igru.
otvori mi se upozorenje
the application failed to initialize properly(0x150002)Click on OK to terminate the application.

Ta igra neradi bez SP1.

Problem sa instalacijom Riddicka

Prilikom instalacije Riddicka posle par minuta mi se pojavi sledece poruka u prozoru sa nazivom Microsoft Visual C++ Runtime Library:
"Runtime error!

Program:...\emp\Sbz\814EA71-CA57-40a6-A614-889DE5066928\Autorun.exe

This application has requested Runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the application's support team fore more information." I dole u prozoru je OK na koje kada se clickne prekida se instalacija.Probao sam nekoliko puta da instaliram i uvek isto.Inace u Windowsu mi je disable-ovan autorun.

Da li je neko imao slican(isti) problem i kako ga je resio?
Konfiguracija mi je:
Barton 2500+
512MB ddr
ATI Radeon 9600 Pro
WindowsXP SP1,Catalyst 4.12

Dopuna

Probao sam i sa uklucenim i sa iskljucenim autorun-om u Windowsu,ista prica.Disable-ovao sam sve aktivne programe i dosta procesa,ali opet isto.Jedino jos nisam probao da instaliram igru u Safe modu.Ako i to ne upali,reinstaliracu i Windows.Posle toga stvarno ne znam sta da radim vise.

Imam ispravnu verziju igre.Nudim je u zamenu za Top Spin najnoviju tenis simulaciju!
Inache moj sin je igru preshao do kraja i gledajuci usput rekao bih da i nije tako losha.

Meni je sinoc dok sam se vozao u onom velikom robotu odjednom komp poceo da emituje zvuk sirene. Mislio sam da je u igri ali delovalo mi je malo previse iritirajuce, pa sam iskljucio zvucnike i provalio da mi komp "svira".
Znaci pisti ploca (NF7-S) a sve normalno radi.
A sve je do sad radilo rock-stable.
'Bem li ga, izgleda da je igra stvarno zahtevna kad se na ekranu nadje sve i svasta.
BTW makina je 3200+ 1GB Ram-a Ati9550GE

Uzmes lepo sliku Medzik Vase zalepljenu lepo na karton, onda tri puta predjes rukom oko kompjutera i ponavljaj "Medzik Vasa" 3 puta. Nakon ovog malog rituala pokusaj da izvrsis instalaciju problematicne igre. Svi problemi bi trebali da budu kao rukom odneseni.

M

Problem resen

Nakon reinstalacije Windowsa,odnosno instalacije WindowsaXP SP2,nisam imao nikakvih problema sa intalacijom i sama igra radi odlicno.

sloba22 je napisao(la):
Zahvaljujem na brzom odgovoru.''Imamo'' problem kod drugara sa xp sp2 . Kad počne film posle krio komore restartuje mu komp. Da li se to nekom dešavalo? Ima li neko varijantu šta bi moglo da bude.
Poz.
Probaj iskljuciti 3d sound i eax ,meni je to pomoglo.

Zaista lepa (bukvalno) igrica sa dosta solidnom pricom. Jedino sto ume da iritira je to sto za neke misije pet puta mora da se ide tamo vamo, tako da vise vremena prodje na ocitavanje nivoa negoli na igranje!!! Duzina i tezina joj takodje nisu na zavidnom nivou. No bice bolje u nastavku...

Proday je napisao(la):
..... tako da vise vremena prodje na ocitavanje nivoa ...
a ko kome sta ocitava :D
sto se tice ucitavanja nivoa, dali full load ili quick, riddick je super! jesi probao vampire, painkiller !!! :S: smoris se!

E toxic nemislim na tu vrstu "ucitavanja". Ukoliko si recimo na pocetku u zatvoru birao da se bijes umesto da te uvate sa drogom znas o cemu se radi.
Sledi LOADING na svakih 15-20sec (trci tamo amo!!!)

Hm... danas sam prvi put instalirao igru, deluje stvarno interesantno, i radi pristojno u 1.4 modu kada ubijem malo teksture i senke.
Nego, imam problem sa zvukom u movie sekvencama. Stalno ubrzava i usporava, znaci kao kada je walkman pri kraju sa baterijama, pa pocne da zavija jer ne vuce kasetu istom brzinom.
Da li se jos nekom ovo dogadjalo?

Nazad
Vrh Dno