Šta je novo?

Izasao je F.E.A.R multiplayer

Ja sam ti rekao da sve radi savrseno sa 128/64, pre neki dan sam pomogao ortaku koji ima 64/64 da sve to instalira, i svi se lepo cujemo dok igramo Fear. Bitno je da ti je veza konstantna, makar i na 64 kbps, i da imas relativno normalan ping.
Drugo, sko se igra u 2 ekipe, normalno je da se otvore 2 sobe :)

Otvaram "Benchmark1" sa šifrom "fear", a nek neko drugi otvori "Benchmark2" sa istom šifrom. Držaću otvoreno od nekih 21h a u 22h ću ući u igru!
Znači, za sada u friends ubacujete:
A.k.a.MisticxSR
MileWorf

Poslednja izmena:
server?
edit:cek si ovim postom gore rekao da dizes server zvani "Benchmark" ili cjes samo da napravis igru tj. hostujes?:trust:

Poslednja izmena:
Ući ću u bilo koji prazan ako se javi još ljudi samo me nađeš pomoću friends liste (ili ako neko bude već bio ko ostavi nick ovde u nekom od servera, ući ću tamo). Samo šta ćemo?? CTF, TDM, DM ili nešto drugo. Lično misim da je CTF zakon ali može bilo šta.

Poslednja izmena:
server?
edit:cek si ovim postom gore rekao da dizes server zvani "Benchmark" ili cjes samo da napravis igru tj. hostujes?:trust:

Ma ima već gotovih servera praznih sa liste iz igrice. A ovo što sam rekao Bencmark1 i Bencmark 2, to je za Roger Wilco ko hoće i da priča.

Stormbringer_bg, jel se i tebi igra?? Koji ti je nick za fear?

evo i ja da kazem meni je nick u igri Dimke...a ima tu jos par ljudi iz NS, BG koji igraju sa mnom vec neko vreme...

zaboravih da pitam ,a sto komplikovati sa nekim levim programima kad postoji lepo TeamSpeak ili Ventrilo(programi za razgovor u igrama)

Poslednja izmena:
Pa daj link da probamo! (ako valja onda što da ne)

Nickovi za Friends list:
SilentDEX
Dimke
A.k.a.MisticxSR
MileWorf

Ajmo još.

Poslednja izmena:
e da ja sam vec nasao i server za fear combat na teamspeaku pa koga zanima nek pita :D

Pa kako se koristi teamspeak2??? Ja idem na connect, web server list, i ništa se ne dešava.

ahahahaha koji si car treba prvo da ubacis server, znaci ides na connect i onda desni klik add server i onda das neko ime npr fear combat a sa strane idu podaci najbitnije server adress 68.235.19.44 nick stavi sta hoces i ides connect ja idem na pomenuti server e sad trebalo bi napraviti sobu benchmark ili tako nesto pa da se tu nalazimo svako vece ili kad se igra...

Tu sam, ono channel i subchannel sam stavio Benchmark i Bechmark1 a password fear ali izgleda to nema veze, jer sam naleteo na A.k.a.MisticxSR ali izgleda da me nije čuo (ili moda jeste pa je zato pobegao)!
Evo ga:
server 68.235.19.44
Channel: Benchmark1 (nek neko napravi i Benchmark2)
password: fear

Poslednja izmena:
ahahahaha koji si car treba prvo da ubacis server, znaci ides na connect i onda desni klik add server i onda das neko ime npr fear combat a sa strane idu podaci najbitnije server adress 68.235.19.44 nick stavi sta hoces i ides connect ja idem na pomenuti server e sad trebalo bi napraviti sobu benchmark ili tako nesto pa da se tu nalazimo svako vece ili kad se igra...
Ne razumam sto se smejes coveku kad sasvim normalno mozes da se konektujes na neki server i preko web liste. To je, cini mi se, dobro ako niko nema javnu IP adresu, pa ne moze se napravi server. Ovaj postupak koji si ti objasnio odnosi se na situaciju kad znas IP adresu servera. :type:

Worf je napisao(la):
Pa kako se koristi teamspeak2??? Ja idem na connect, web server list, i ništa se ne dešava.

Posto ima na desetine hiljada servera, moras malo da podesis filtere i da sacekas malo da skine celu listu :)

P.S. I ja se prijavljujem u listu igraca pod nickom Rale .

napravih sada sobu u TS -Benchmark F.E.A.R. Combat sifra je "fear"pa izvolite;)

jel ste bre vi nekad probali ventrilo?team speak je blagi uzas u odnosu na pomenuti ne znam kako mozete bilo koga/sta da uopste cujete preko team speak-a

pa moze i ventrilo meni je sve jedno...nisam ih do sad koristio tako da ne znam koji je bolji

A.k.a.MisticxSR, ne čuješ se ništa!

Evo i ja se prijavljujem ali mi malo nije jasno kako da vas nadjem. Je l' koristi neko Xfire?

Poslednja izmena:
Nope! Ne znam ni šta je to.
Nije niko u igrici još, tek oko 10 sati.
Daj nick. Do sada:
LorD_Ludak
gringo
Rale
SilentDEX
Dimke
A.k.a.MisticxSR
MileWorf

Poslednja izmena:
A.k.a.MisticxSR, ne čuješ se ništa!
e :wall: pa trebalo bi da sem podesavanja servera da omah mozes da razgovaras ili gresim?jeste vi nesto podesavali i sta(ne racunam ono push to talk,volume i tako to)

:)

Evo i ja se prijavljujem ali mi malo nije jasno kako da vas nadjem. Je l' koristi neko Xfire?

Pa, za sad koristimo Teamspeak 2 .

Treba da skines taj program, instaliras, pokrenes ( :) ), zatim ides na Connection, pa Connect, pa desni klik na Servers, pa na Add server. U Label napisi proizvoljno ime, u Server Adress pisi 68.235.19.44 (za sad koristimo tu adresu), a nickname, takodje, proizvoljno. Kad se konektujes na server, nadjes sobu Benchmark ili kako se vec zove, dupli klik, upises sifru i tu si. :)

A da, moras da podesis neke sitnice. Ides na Settings, pa na Sound Input/Output settings. U Voice Send Method biras da li treba da drzis neki taster (i koji) dok pricas (kao voki-toki :) ) ili ces da pustis da program automatski odredjuje kad da "pusta glas". Imas ispod i opciju Activate Local Test Mode, da vidis da li si dobro podesio sve i da li se dobro cujes.

Nadam se da sam pomogao. :wave:

Poslednja izmena:
Settings/options
Sound driver - Direct sound
Direct sound buffer size - na sredini
Input i output device - Primary sound capture driver i primary sound driver

Settings/Sound input output settings
Output volume - max
Voice send method - Push to talk (da ne bi čuo sve što se dešava u sobi - kao kod raleta)
Test codec - Speex 25.9

Poslednja izmena:
Settings/options
Sound driver - Direct sound
Direct sound buffer size - na sredini
Input i output device - Primary sound capture driver i primary sound driver

Settings/Sound input output settings
Output volume - max
Voice send method - Push to talk (da ne bi čuo sve što se dešava u sobi - kao kod raleta)
Test codec - Speex 25.9
sve sam tako podesio ali opet nista(mikrofon je 100%ispravan)

khm, samo mi jos recite ime servera na kome se nalazite ? ja nemam tu timspiku, pa mi dajte neku korisnu adresu gde da udjem tj koju da ukucam u favorites, hvala (nick LorD_Ludak)

Moras da ubacis nickove u friends listu da bi nas nasao. Imas je gore.
bilo koji server sa manjim pingom.

Ja ušo, pa čekam! Inače, server se zove CTF [ff off]. Ali u svakom slučaju me tražite preko friends.
Upao mi jedan lik i ja ga pitam: "bench?" a on: "what?"
i izađe napolje.

Poslednja izmena:
Odustajem dok ne nadjem neki normalan mikrofon :wall:. Probacu da potrazim worf-a ovako preko igre.

BTW, moj nick je Cwelle. Mislim da nije tesko provaliti. ;)

Poslednja izmena:
Pa uključi je, ako nećeš da pričaš, možeš da slušaš. Može da bude korisno.

Vrh Dno