Šta je novo?

Izasao je F.E.A.R multiplayer

zoka je napisao(la):
kolika je brzina konekcije potrebna za igru?
ja cju ti recji kako je meni radilo na fear demo MP(koji sam igrao od kad se pojavio pa sve dok nisu uveli verifikaciju CD keya) imam 256Kb/s i radilo je extra znaci ping je bio ~100 ali nije bilo nikakvog laga znaci kao da igram u LANu tako da bi i za ovaj trebalo da vazi isto,mada mislim da bi lepo radilo i na 128

@DjoleNS nekad se desi da se program zaglupi npr meni nekad kad pocnem da skidam nesto preko firefoxa DL pocne od 150KB pa polako opada do normalnih 28KB(stim sto u ovom slucaju stvarno ide tom brzinom,znam zato sto mi se ponekad desi da skinem 5MB za 2min,aj dont nou hau)

skinulo se 41% zato sto sam par puta prekidao DL pa nastavljao

Poslednja izmena:
Da dobro to je normalno, ali meni je SVE VREME stajalo istovremeno 15kb/s i 29kb/s, shto je zajedno 44kb/s... Kao da mi je dl 384k a nije nego 256k.

da ali verujem da ako je stalno toliko to je onda greska do DL managera

offtopic

Sa gamershell-a dl je isao oko 220-230KB/s , i stvarno mi nista nije jasno.
Na poslu imamo 512k , jedino ako nesto u medjuvremenu nisu budzili.
Znam i da su im linkovi 1000Mbit/s ,ali opet nista ne kontam.

Skinuo ,instalirao i sad cu da probam.
Ako naletite na nekog sa Nick-om Justice ili slicno,cuvajte se :d (istrenirao sam se u Americas Army :eyebrows: )

Igra je stvarno adrenalinski sok :D.A da ne kazem koliko dobro izgleda na high podesavanjima(na mojoj konfi radi odlicno,samo sto prvih 30 sec radi gadan swap zbog malo rama,ali resicemo i to uskoro :) ).
A da ima "noob-ova" ,ima ih koliko hoces :eyebrows: .

Svaka preporuka.

PS Izbacio mi >1000 servera od kojih preko 300 su sa sub 80 ping-om(adsl 256)

Poslednja izmena od urednika:
e bash cool kad na tvojoj radi extra :D, a da znam koja je pa bi uporedio, ovako...btw 40% gogogo

ivanbo2003 je napisao(la):
PS Izbacio mi >1000 servera od kojih preko 300 su sa sub 80 ping-om(adsl 256)
stvarno lepo za adsl ja jos uvek skidam :wall: a kljuc dobio odavno

Agr3ssor je napisao(la):
e bash cool kad na tvojoj radi extra :D, a da znam koja je pa bi uporedio, ovako...btw 40% gogogo

:d

Imas moj topic sa detaljima u OC sobi :rtfm:
AM2 [email protected],512MB ddr2,7600GS

Da li je neko imao problem sa samim klijentom? Meni se desava da u toku igranja izleti na desktop sa porukom nesto: The instruction at 0X7389C76 referenced memory at 0X0000004. The memory could not be read, posle toga ne mogu da startujem igru, izbaci mi istu gresku, jedini lek je restart.

Da li mozda znate sta je u pitanju?

mLaki je napisao(la):
Da li je neko imao problem sa samim klijentom? Meni se desava da u toku igranja izleti na desktop sa porukom nesto: The instruction at 0X7389C76 referenced memory at 0X0000004. The memory could not be read, posle toga ne mogu da startujem igru, izbaci mi istu gresku, jedini lek je restart.

Da li mozda znate sta je u pitanju?

Ako si OCovao masinu(pa i memoriju verovatno na taj nacin),moguce da ram uzrokuje gresku.FEAR je poznat po tome sto testira sve na najgori nacin:D.Meni je nasao stabilne klokove za grafiku :d,posle par pucanja u Windows.

Nikakvih problema do sada nisam imao, a masina mi je uvek OC.

Mislio sam konkretno na mLaki-jev slucaj,mozda mu je nesto previse OCovano(memorija npr) pa zato Fear puca.
Slazem se,igrati Fear na stock podesavanjima je nedopustivo :)

Na temu MP mapa->ima mapa koje su stvarno male pa i nema swap-a skoro uopste,ali ima i onih koje su povece pa zna da drlja hard.Mada kad izdrlja svoje :d==>zabava pocinje.

hmmmm skinuh igru instalirao pokrenuo i error na foru F.E.A.R. encounterd problem and need to be close i popi*deo sam:mad: :wall: jel se jos nekom to desavalo?

mLaki je napisao(la):
Upravo sam skinuo klijent sa ActionTrip servera punom brzinom :smoke: (znaci nemojte koristiti ni jedan link za DL izlistan na www.joinfear.com, sierra i torrent su spori dok su ovi ostali brzi ali traze registraciju i pare, idi te na ActionTrip->Files i nacice te fearcombat_en_107.exe na listi). Jedino ove woone iz Sierre mi jos uvek nisu poslale CD key, iako sam se registrovo pre 12h. Kad dobijem CD key probacu na netu i javljam utiske.

Sledio sam ovo uputstvo i sve radi bez problema :) :)

Kad se napuni TDM server, ono je stvarno przenje za medalju... Jel ima neki server gde se svi odavde okupljaju?

Aj' za početak kako izlistati servere? Prvo sam mislio da me firewall zeza, onda sam pobio svaku moguću napast, ali nakon 'querying servers' dobijem samo Error. Otvorio sam i nalog na GameSpy misleći da će da reši problem, međutim ne pomaže.

Gde može biti greška?

sbb 128/64, ok radi, pingovi - pa zavisi od servera do server medjutim dobar je kod za MP pa se ne oseti puno ping.

jedina zamerka igri je sto je JAKO tesko uociti protivnike, cak i kad znas gde su, tesko se vide

Zna li neko zašto mi posle pola sata-sat igranja jezivo opadne frame rate?

verovatno ti se pregreva kartica,e sad ili ti je lose hladjenje kartice u globalu(ili je mozda klokovana) ili ti je kartica zaprljana ,znaci proveri da li je zaprljana ako jeste znas sta je ciniti,proveri da li cooler lepo naleze na GPU mozda bi mogao i pastu da promenis
a i realno sto se cudis dobro da na toj kartci uopste hocje da ti pokrene ovako zahtevnu igru:D :d
poz

Poslednja izmena:
Nije klokovana, a i ne izgleda mi kao da se pregreva, jer ne prelazi 80 stepeni čim izađem iz igre (što se dešava u nekim igrama).

gx-x je napisao(la):
sbb 128/64, ok radi, pingovi - pa zavisi od servera do server medjutim dobar je kod za MP pa se ne oseti puno ping.

jedina zamerka igri je sto je JAKO tesko uociti protivnike, cak i kad znas gde su, tesko se vide

Smanjis rezoluciju kao u CS na 800 x 600 i nema problema.

Moram samo da primetim kako je Fear najednom postao ekstra igra za multi, naročito kad je besplatan. Do sada je to bila dosadna monotona igra sa odvratnom atmosferom, totalno nerealna. To što neko npr. obori flašu u susednoj sobi pa popije granatu od mene je simptom nerealnosti pošto je daleko realnije da te napucaju kalašem iza betona debelog 1m. To je bre zakon.

Jel mora da se instalira prvo fear obican pa posle multiplayer ili moze samo multiplayer da bi se igralo????

Ma i meni se cini da je extra samo zato sto je free !!! :cigar:

BF2 Rules :bottle:

p.s. al probacemo da ne bude pricamo o necemu sto nismo probali :eyebrows:

Ja ne mislim da je igra extra što je free. Igra je po difoltu extra, ali onda se pljuje zbog toga što u 1280 ima 2 teksture koje se baš i ne vide preterano oštro i što dominiraju sivi tonovi, ili pak secka u 1280x024 sa 8xAF i 4xAA, što je jelte minimum na koji su svi navikli na svojoj 6600 GT. Naravno, sve zbog toga što nema ovde "ludaka koji kupuju originale", nego su svi baje sa piratskim diskovima koje obrnu igru igrajući je jedan dan do iznemoglosti 14 sati. To još i nije problem, nego je problem što nisu u stanju da skapiraju i makar projektuju u glavi kako multi može biti extra zbog osobina igre koje su im izložene u singlu. Ipak, to nije potrebno, jer su takve igre sr*nje i kupuju ih, jelte, glupavi Ameri koji se lože da znaju nešto, a mi im čitamo takve lekcije da naše ekipe u iole ozbiljnijim mečevima ne mogu da pobede Makedoniju, Albaniju, Rumuniju C ni Bugarsku B, u skoro bilo kojoj igri (čast Rambu, našem Quake šampionu :) )

To još i nije problem, nego je problem što nisu u stanju da skapiraju i makar projektuju u glavi kako multi može biti extra zbog osobina igre koje su im izložene u singlu. Ipak, to nije potrebno, jer su takve igre sr*nje i kupuju ih, jelte, glupavi Ameri koji se lože da znaju nešto, a mi im čitamo takve lekcije da naše ekipe u iole ozbiljnijim mečevima ne mogu da pobede Makedoniju, Albaniju, Rumuniju C ni Bugarsku B, u skoro bilo kojoj igri (čast Rambu, našem Quake šampionu )

Nije problem u kvalitetu nasih igraca nego u sveopstem mentalitetu ( evo sad svetskog u Japan-u ) ... sve je to deo odrastanja .. kad shvate da
zahteva ozbiljnost i timski rad ( pogotovo online multiplayer ), kad nauce da postuju tudje vreme onako kako bi hteli da drugi postuju njihovo krenuce i dobri mecevi
Pa ljudi ovde ne mogu da se skupe za pristojan i redovan basket ... hehe

Long Live =SJC=

Nazad
Vrh Dno