Šta je novo?

Izabrani doktor aplikacija za mobilni

  • Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
Ja konacn imam aplikacija na mobu i radi. Pisao sam da sam konacno upisan u bazu RFZO tj. izabrani lekar, startao program, nije radio, napsao mail autorima programa i sad sve radi. Termini se poklapaj kod mene kad gledam na web stranici i na mobu.
Jel ti oni poslali aplikaciju ili si imao od ranije, pošto je nema u play prodavnici.
 
Olako delite svoje posebne podatke o licnosti, tj. podatke o zdravstvenom stanju
 
A što "error" piše na makedonskom 🤣 🤣 🤣
Koliko se secm u vezi elektronskog uuta izmedju IZIS sistema ide neki makedonski program ili slicano. Zato mi najverovatnije i ne radi elektronski uput kojeg doktor u DZ uredno ispise ns kompu i onda na klinici salterusa kaze ne postoji nikakv uput daj papirni a papirni je ukinut.
 
Koliko se secm u vezi elektronskog uuta izmedju IZIS sistema ide neki makedonski program ili slicano. Zato mi najverovatnije i ne radi elektronski uput kojeg doktor u DZ uredno ispise ns kompu i onda na klinici salterusa kaze ne postoji nikakv uput daj papirni a papirni je ukinut.
Papirni uput nije ukinut. Samo u zadnjih mesec dana sam tri komada morao da uzimam...
 
U mom DZ doktorima je strogo zabranjeno pisanje papiri uputa, covek se tresao od straham, tek je dobio posao, napisao ga je al ga je odmah obrisao sa kompa
 
Da napišem iskustvo rada aplikacije, pošto sam imao potrebe za doktorom rešio sam da zakažem preko nje. Dva puta sam zakazivao i sve radilo besprekorno iako je više nema da se skine u play prodavnici.
 
Izgleda da je aplikacija na mobu (za nas koji je imamo odavno) prestala da radi. Kad god pokušam da zakažem neki termin, ona crashuje...
 
Ja imam aplikaciju na telefonu ali od polovine avgusta ne mogu da je koristim jer mi pokazuje zadnji zakazani termin kod lekara koji sam realizovala.Da li neko zna kome da se obratim u vezi toga ,odnosno koji je telefon tog administratora .
 
@Draga NS Nazalost, ta aplikacija vise ne radi ! Supruga je koristila do avgusta ...Morali smo da zovemo nacionali call centar da zakazemo 011/3620000
naravno, tu smo dobili info da je slobodan termin tek 23 avgusta, a lekovi su joj potrebni vec oko 05 u mesecu, na kraju sam otisao do doma zdravlja i tamo zamolio nekog slobodnog Dr. da mi ispise samo recepte...ta aplikacija je radila skroz dobro, nikad nismo imali problem do avgusta, zasto je tako i kada ce ponovo da proradi, niko ne zna !
 
Stize nova aplikacija, mnogo sveobuhvatnija od edoktor.
 
Znam da je trulo kada se nešto napiše kao info pa onda sledi:

Sve i da znam, na to pitanje ne mogu da odgovorim.

Samo sam hteo da skrenem pažnju da zamena za mojdoktor postoji, radi na telefonima, nema previše bagova a nudi mnogo više nego mojdoktor app.

Kada, kako, zašto, zbog čega, šta, koliko, zbog koga itd. je NDA info što bi Ameri rekli.
 
Ja imam aplikaciju na telefonu ali od polovine avgusta ne mogu da je koristim jer mi pokazuje zadnji zakazani termin kod lekara koji sam realizovala.Da li neko zna kome da se obratim u vezi toga ,odnosno koji je telefon tog administratora .
Mislim da su popravili. Pre neki dan mi je aplikacija dozvolila da zakazem kod doktora 🙂
 
Od 14.01.2022 aplikacija Izabrani doktor ne radi. Da li je napravljeno nesto novo, nova aplikacija ili smo se opet vratili na beskonacno zvanje salter u DZ.
 
Sad mi tek nista nije jasno, pa valljda sam se prijavio na taj eid preko e-uprave kad su mi zahtevali kopiju licne karte da im saljem na e-mail. Sad kome su isli ti podaci e-upravi, sad citam i ne mogu da verujem opet kopija licne karte da im se dostavlja. Pa to jedi sa drugim nemaju veze, totalno razlicit sistem , sad kad naprave neku novu aplikaciju onda ce opet biti da se registrujem na taj eid, cemu sluzi to sto sam slao e-upravi, cemu sluzi username i pass na e-upravi i kopija licne koju sam im slao kad sad opet treba da smisljama username, pass, saljem kopiju licne karte, dajem e-mail koji vec imaju.
 
Sta da radim sa ovim,jednom je taj eid dobio podatke preko e-uprave
Selection_032.png
 
Ovoje "divota" ulogujem se na e-upravu i gle ima da se azurira eid, odem pogledam stavim pass kako zahtevaju al sad divota, to eid azuriranje promeni mi i pass na e-upravi. Ok skontam odem na e-zdravstvo pokusam da se ulogujem ono malo sutra, neko je spomenuo pin ne vidim nigde da ima da se ukuca bilo kakav pin
 
Vidim pretgose se od preuzimanja malo vise od 1000, da li se uopste preko ove aplikacije moze zakazati kod lekara u DZ?
Opis programa je prva liga:
Povežite se sa svojim doktorom, savetnikom, trenerom, prijateljem, osiguravajućom kućom. Razmenjujte direktno informacije o navikama, fizičkim aktivnostima, određenim laboratorijskim parametrima, radiološkim snimcima, terapijama. Komunicirajte preko tekstualnih, audio ili audio/video poruka. Brza razmena informacija kao preduslov za prevenciju neželjenih stanja je osnova postavke nacionalne platforme za prevenciju i dijagnostiku.
Pratite istoriju vaših navika, fizičkih aktivnosti i izabranih laboratorijskih parametara. Postavljajte ciljeve koje želite da postignete i pratite realizaciju. Dozvolite vašem doktoru, savetniku, treneru, da vam postavlja ciljeve i kontroliše realizaciju. Pratite preporuke ekpertskog sistema analize i davanja preporuka na osnovu vaših medicinskih podataka.
Osecam da ce kad i ako krene vece preuzimanje programa poceti zvanja osiguravajucis kuca, kojekakvih trenera, vec sad dobija e-milove da idem da setam po BG u pratnji trenera to rade neki koji se bave dijabetesom.
 
Nazad
Vrh Dno