D
Deleted member 9456
Guest
Skinuo sam na mobilni ovu aplikaciju koja je pravljena po nalogu drzave. Aplikacija ko aplikacija, obavio registraciju i tu sad nastaje problem, nemam izabranog doktora iako imam i uredno sam potpisao dokumenat u DZ. Aplikacija je beskorisna jer u bazi RFZO i dalje stoji lekarka koja je otisla u penziju i program to konstatuje i daje poruku da nemam izabranog lekara. Pisao sam i bogu i ocu, poceov od DZ, RFZO, autorima programa, ministarstvu zdravlja. Odgovor od DZ nikad nisam dobio, odgovor od ministarstva nikad nisam dobio. RFZO kaze DZ treba da nam to dostavi u elektronskom formatu, ja forward to od RFZO na DZ ali gluva kuca. Zvao sam licno admina u DZ on kaze da je to kao poslato RFZO odavno. Ko sad tu laze i da li to uopste kao aplikacija radi. Aplikacija ima manu jer kad se jednom instalira na mobilni upise podatke koji se ne mogu izbrisati osim taotalnim resetom telefona. Druga mana je da program ne podrzava vise usera, znaci familija koja ima dvoje dece treba da kupi 2 mobilna za dva deteta da bi mogla da zakakzuje preglede ako to uopste funkcionise, program od cini mi se 2019 nije unapredjivan..
Program bi i tako kljakav bio od koristi jer je pozivanje DZ i zakazivanje kod lekara postalo SF, nekad po 4 dana zove da bi samo zatrazio da mi se napise elektronski recept iako sam hronicni bolesnik i trebalo bi na 3 ili 6 meseci da pozovem lekara ili da idem na kontrolu ako ima gde. Ima pored 2 infarkta baypaseva i stentova dijabetes 2 i jednom godisnje idem na kontrolu. Evo danas uz silne muke dobio sam lekove ali apotekar iako je napisano 2 kutije insulin penova dao mije jednu kaze RFZO neda blokira. Pitam se sta je merodavnije starija dijagnoza dijabetesa 2 i propisane doze i godinu dana unared zakakazan pregled kod profesora doktora nauka ili odfrlje odredjena doza na kardilogiji VMA u januaru mesecu kad sam imao prisak 200 a nisu mi ama nista radili, nosio sam holter ali ni to nisu iscitali jer su me drzali samo da naplate da sam bio u bolnici i u ponedeljak kad je hotler trebao da bude iscitam oni me poslali kuci. Terapija lekvima bez koronarografije i stavljanja stenta to je polovicno resenje.
Program bi i tako kljakav bio od koristi jer je pozivanje DZ i zakazivanje kod lekara postalo SF, nekad po 4 dana zove da bi samo zatrazio da mi se napise elektronski recept iako sam hronicni bolesnik i trebalo bi na 3 ili 6 meseci da pozovem lekara ili da idem na kontrolu ako ima gde. Ima pored 2 infarkta baypaseva i stentova dijabetes 2 i jednom godisnje idem na kontrolu. Evo danas uz silne muke dobio sam lekove ali apotekar iako je napisano 2 kutije insulin penova dao mije jednu kaze RFZO neda blokira. Pitam se sta je merodavnije starija dijagnoza dijabetesa 2 i propisane doze i godinu dana unared zakakazan pregled kod profesora doktora nauka ili odfrlje odredjena doza na kardilogiji VMA u januaru mesecu kad sam imao prisak 200 a nisu mi ama nista radili, nosio sam holter ali ni to nisu iscitali jer su me drzali samo da naplate da sam bio u bolnici i u ponedeljak kad je hotler trebao da bude iscitam oni me poslali kuci. Terapija lekvima bez koronarografije i stavljanja stenta to je polovicno resenje.