Šta je novo?

IT slicice 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
HP Bloatware Pack :)

HP Megabloat Megapack :) Ja sam sve to maknuo. Zbog 3d drive guide mi je HDD skljocao kao da neko drnda hemijsku olovku.

lzG6z.jpg

Atraktivan mis, mada nepraktican (TT + BMW)
acid_picdump_17.jpg

Vata vajles. ccc

To je ovaj novi iPad mini...

kk.jpg

^ :d :d :d

Najzad prava slika...

Pfff najgluplja stvar koja se može reći je da su to samo telefoni. To odavno više nisu mobilni telefoni, već mobilni uređaji-računari. Nekad primarna karakteristika postala je samo feature uređaja.
Tako da FAIL, vratimo se na prvobitnu-originalnu sliku....

Nije fail. Jer na kraju dana imaju istu funkciju, i na kraju je vazno sta ko vise voli i to ce da kupi.
Rat izmedju korisnika ova dva telefona je retardiran....

Odgovorno tvrdim da MINIMUM 90% korisnika ovakvih telefona koriste poziv,sms i igrice... i to je to... niti znaju niti nece za vise da ih koriste jer im prvenstveno sluzi za " Vidite,vidite,imam Iphone/S3!!!! " i misle da su "in"...
Godine rada u prod. mob. telef. potvrdjuju gore navedeno...
A ovaj "rat" korisnika... bolje da ne komentarisem...

sve dok ne izađu x86 telefoni xD

I da lepo spojis fon na mini HDMI, konektujes wireless mis i tasturur, i opalis neki Crysis na 30+ FPS. :D

Do tada, mi fon mi sluzi samo za osnvne stvari + mjuza... aplikacije bas ako nesto zatreba.

Moci ce jos kako :D, mada nece moci na svaki phone, jer igra kao Crysis bi trebalo da se portuje sa DirectX na nesto drugo da bi radila na drugim telefonima, jer DirectX je samo na M$ proizvodima ... znaci bice na Nokiama :D

Quake 3 bi mogao i danas, kad pogledas koji su mu zahtevi za hardver, kod igre bi morao da se emulira a samo graficki akcelerator telefona treba samo da podrzava Opengl i da se kontrole premoste.

Poslednja izmena:
:d

5392661_460s_v1.jpg

I ja sam poceo da imam takve momente (drugi deo slike).
5413370_700b.jpg
5413370_700b.jpg

Dobra :))

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno