Šta je novo?

IT slicice 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
shoped?
5696009_700b.jpg

source

^a sta bi smo trebali da znamo: da li je ono VHS kaseta ili ,sa desne strane, odrani gorila? :d

Dobro osetljivim na dodir... :D

Au sine....

Jos da je na cirilici, bio bi apsolutni win :smash:

Upali im kineski spembotovi na sajt i preuzeli ga.

non Intel motorcikl

167155_1786641987449_3858536_n.jpg

y4mmH.jpg

hahahah :d

^^^ :d

Rekoh da pogledam neke cene i malo se iznenadih kad videh gume...wtf.. pomislio sam da sam promasio sajt...

1_cr.jpg

Isto ko ja danas u tempu. Nisu normalni. Kupis dzak praska za vesh i dobijes popust na brasno. svasta.

Da,ali ovo je kompanija koja je htela da zavede IT monopol...

Pa zaveli su IT monopol i sad hoće da zavedu monopol na auto gume :)

Zar IT ljudi ne voze automobile? :D

Rekoh da pogledam neke cene i malo se iznenadih kad videh gume...wtf.. pomislio sam da sam promasio sajt...

Inače gume im očito idu baš dobro. Dok sam tražio zimske gume za kola, zvrcnuo sam i njih i rekoše da im zimske gume idu kao alva :)

Ne bi se oni bavili time da ne moraju, verovatno su imali problem sa naplatom kao i vecina u ovoj zemlji pa su gume dobili kao kompenzaciju, bolje gume nego na sud, tuga.

Ne verujem da nisu hteli, kad su već počeli prodavati frižidere, pegle i usisivače, zašto ne bi i gume...

Do nedavno sam bio u kontaktu sa njima i tehnika je bila u planu,ali niko nije spominjao auto program... :D

Ovo je u prevodu bas ono sto je Peca govorio u svom izlaganju za Bench rodjus o IT "svetu" u Srbiji...

Poslednja izmena:
Samo još da počnu gume da drže u izlogu: Samsung, Tigar,Chieftec, Michelin, Toshiba, Continental...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno