Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo su trebali da stave ovu sliku

mac-pc.jpg

Poslednja izmena:
slaninica verovatno aludira na stereotip o fino dizajniranom mac-u i modularnom PC-u (kome estetika nikad nije bila jaca strana , do pojave alienware-ova i slicnih).

A ako izvlaci poruku strogo iz igre , mac poredi sa krajnje bezveznim i ogranicenim turret-ima. (koji nisu neki problem osim ako ih nema mnogo ili nisu na takticki mnogo boljem mestu).

Iskreno, alienwareu dizan nije jaca strana :D A ni Apple se bas nije proslavio po tom pitanju, ali se iz nekog razloga ljudi loze zbog brenda.

Iskreno, alienwareu dizan nije jaca strana :D A ni Apple se bas nije proslavio po tom pitanju, ali se iz nekog razloga ljudi loze zbog brenda.

E sad, ako Apple nema dizajn ko ima. Ja lično ne volim Apple ali kad vidim moj PC sa 80 metara kablova ispod stola i neki iMac...
Naravno o ukusima ne treba raspravljati, ali ipak teško može da se kaže da se Apple nije proslavio dizajnom

Poslednja izmena:
I sve je to bilo tako dok se nije pojavio Bench komp... :p

:d

attachment.php

Nova knjiga iz predmeta "Računari", a logo ostao :)

a ne, ne... tu ide ova slika :d

293945101503291385376245.jpg

Nadam se da nije bilo.
Mozda jeste za nekog malo neukusno, ali ja ne mogu da prestanem da se smejem :d

422684_460s.jpg

age of empires :D

Ja lično ne volim Apple ali kad vidim moj PC sa 80 metara kablova ispod stola i neki iMac...
Naravno o ukusima ne treba raspravljati, ali ipak teško može da se kaže da se Apple nije proslavio dizajnom
2dt0z09.jpg

Pravda za Marlija, forum nije isto mesto bez njega :)

^ trebalo bi da bude novi logo foruma :p

:d:d :smoke: ko ce drugi da pise o ovome osim ovih epskih novina :d rirku naravno.

109554.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno