Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

vcti7s.png

Koliko ja znam hard diskove od 750 GB smo odavno presisali bez potrebe soljenja :D

hehe , use magnets for faster opening! ;D

Brotip: use magnets < trademark trollscience-a :) Trollface i Trollscience su meni licno favorit od svih rage comics-a

vcti7s.png

Hard diskovi sa terabit memorije...ali tekst je ipak u nekoj kategoriji zabave/zanimljivosti, a ne IT vesti.

Kad kupe, postanu normalni? :d

attachment.php

Evo nekih starijih, ali univerzalnih...
80896325.jpg

fail-at-failing.jpg

photoshop-hobby.png

I legendarna
dutycalls.png

trebalo mi je 5 minuta bauljanja po internetu i wikipediji da shvatim ovo, i totalno je retardirana fora sa amerikancima i slaninom, kevu bi rođenu prodali za slaninu, svinje debele američke

Ja bas volim domacu slaninu, dimnjenu. Al' ozbiljno. :)

ne samo sto je glupa fora, nego sto je postovana poslednjih x dana na svakom postojecem image board-u ...

slaina sto ameri jedu, i srpska slanina su nebo i zemlja. kod njih je nekakvim etickim zakonima i tako time zabranjeno iseci slabinu od svinje, i ispeci je tek tako. kao fora - masti trt mrt. mora u specijalna ulja da se peche da ispari "belo". ono sto lici na nasu slaninu je zapravo "canadian bacon".

stim sto je NIKO u US ne jede zivu. a brate, slaninica, kajmak, vopi i ajvar - win kombinacija.

Ko gleda EpicMealTime na Youtube-u, zna koliko vole slaninicu da peku. "Bacon strips, bacon strips, bacon strips" :D . Trpaju slaninu čak i uz slatko, carevi su jednostavno :)

Ko gleda EpicMealTime na Youtube-u, zna koliko vole slaninicu da peku. "Bacon strips, bacon strips, bacon strips" :D . Trpaju slaninu čak i uz slatko, carevi su jednostavno :)
Pa ljudi su Kanađani... i znaju šta je slanina! ;)

Cak sam ja dosao u iskusenje sta bi mogao da spremim sa tom podlogom :)

z9d54b36d.jpg

U South Parku u prvim epizodama, hrane svinju slaninom u studiju :D :D :D

Odlično :) . Šta sve ljudima neće pasti na pamet heh.

Je l' to LAN kabl mod?

Inace, ovako izgleda bed setup :d

white-trash-repairs-taking-lazy-to-the-next-level.jpg

Garant psuje kad mu zazvoni fixni dok je za kompom...

acid_picdump_24.jpg

Tipican konzolas :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno