Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jenna Marbles, devojka jeste YT ceebrity, ali po mom mishljenju ima odlican smisao za humor.

Fina je ribica

Moguce. Iritira me ona slika samo. Mozda je zenska bolja. Nisam ni gledao klipove.

Ova je ruzna za sve pare. Cim je vidim na yu tubu, radim refresh da se pomeri. Pogledajte kakvu facu ima.

Pa ona se i zezala na taj racun. Ima klip na YT, nesto kao: "Kako da ljude prevarite da dobro izgledate (a imate ruzno lice kao ja)" u kome govori o sminkanju.

1005606_CN%20-%20supermario.jpg

Zaboli me glava kada vidim tu vukajliju. Ljudi su operisani od smisla za humor.

Bukvalno. A kakav humor da ocekujes od nacije koja ce pre da gleda snimak cecinog koncerta nego mucke npr, nacija u kojoj su generacijama ''fore'' iz zikine dinastije institucija :d :wall:

I ako me neka slika nasmeje to je zato sto je neverovatno glupa pa otkazu neki senzori u mozgu.

Apsolutno se slazem da ima gluposti i mnogo prostakluka, ali ima i dobrih slicica. ;)

^ jedna lasta ne cini prolece ;)

Pazi ja se slazem da ima dobrih slicica. Ali i te dobre slicice ljudi useru komentarima... :|

Bukvalno. A kakav humor da ocekujes od nacije koja ce pre da gleda snimak cecinog koncerta nego mucke npr, nacija u kojoj su generacijama ''fore'' iz zikine dinastije institucija :d :wall:

I ako me neka slika nasmeje to je zato sto je neverovatno glupa pa otkazu neki senzori u mozgu.

Za vukajliju se slazem 100%, za mucke takodje (mada je bolje poredjenje sa turskim (!?) serijama) ali zikinu dinastiju ne diraj! Pa to je arhetip ex-YU trasha!

Повраћа ми се на те домаће серије.

tumblr_lqobk0NYMX1qh5x8oo1_500.jpg

blic.jpg

Ovde svi govore da su mac kompovi za visu klasu ... a evo ga i zivi dokaz da istinu zbore :)

m4PYY.jpg

2ak085d.jpg

hahahah, koji pwn :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno