Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobra reklama .......... :-devil-:

Hahhaa reci, ja skoro to prokomentarisao i izbrisaše mi post :S:

funny-geek-panties.jpg

165155_460s.jpg

164423_700b.jpg

Google+ nije ni namenjen za muvanje riba ili sličnu komunikaciju sa njima. Prosto ne želim da mi se na Google Plus-u pojavljuju retardirane slike i postovi klinki koje pišu "w" umesto "v".

Isto bi se moglo reći: "Meanwhile on Benchmark forum" jer ženski pol i baš nije prisutan, ali ne vidim da je to imalo ikakvog uticaja :) . Daj bože da ostane ovako kako jeste, mesto gde će momci moći da zadrže određeni nivo profesionalnosti cele ideje, a ne da se ubacuju razne gluposti sa aplikacijama sa srcima, girly foricama i slično.

Google+ nije ni namenjen za muvanje riba ili sličnu komunikaciju sa njima. Prosto ne želim da mi se na Google Plus-u pojavljuju retardirane slike i postovi klinki koje pišu "w" umesto "v".

Isto bi se moglo reći: "Meanwhile on Benchmark forum" jer ženski pol i baš nije prisutan, ali ne vidim da je to imalo ikakvog uticaja :) . Daj bože da ostane ovako kako jeste, mesto gde će momci moći da zadrže određeni nivo profesionalnosti cele ideje, a ne da se ubacuju razne gluposti sa aplikacijama sa srcima, girly foricama i slično.

Fala na lepim recim :D

b2dfac17-631b-56d7.jpg

Kad sam video kod drugara,zgranuo sam se!

sent from TT

Poslednja izmena:
Ne kontam, tastatura je i dalje u fazi koriscenja ili je samo odlozena pa je dosla do tog stanja?

^^^^ Sto je najgore, koristi se takva :zgran: Vidi se i na samoj tastaturi... Da je stajala pa se uprasnjavila i uprljala,ne bi bilo zanimljivo :S:

Vidi se da ne koristi WSAD cesto jer je otisak palca na spaceu suvise udesno :d

google-plus-facebook-friends-circle-friendship-ecards-someecards.png

Poslednja izmena:
Već vidim priesta kako kuva od besa i viče "What have you done... this is blasphemy!" :d

hey_eyes.jpg

^ hahaha (eto zasto zelim biti oftamolog) ;D

tu je buducnost...

f8837b8db095e7a0640acec4ce23a436.jpg

U mojoj hipotetickoj komunistickoj drzavi, ko god plati ovo, bio bi savljen na listu za odstrel.

^ Slazem se, goli otok i prevaspitavanje u najmanju ruku...

Pa šta, strankinje su ionako na ceni, kreće se sa EU integracijama... :D

Poslednja izmena:
Niste vi videli fiskalne kase koje stoje odmah pored roštilja :vomit:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno