Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
japanese-e1297066432883.jpg

its-a-trap-e1297066453905.jpg

moderation.jpg

enter_the_google.jpg

Blic biser!

Kuriru kombajn liči na raketni lanser!

kombajnd rokit launcher ;D

Ma na slici je ceo artillery barrage... jos svi u zelenom (sa crvenim-pimp felnama , ok :p ) ... da smo ovo imali kada nas napade NATO :d

HAHAH , so true. :)

^^

http://www.youtube.com/watch?v=SBdJEFhJUos

Blejim ti ja brate u autobusu, pricaju 2 klinkice, sise na izvolte, helankice, tangice izbacene, jedna kaze drugoj: "eeee, znaci rekao mi je da hoce nevinu, mislim brate, nek ide u 6ti razred da trazi takvu, ovo je 7mi jeeeboooteeee, miisliim onooo". To nisu deca, to su drolje, i to treba izjebati i sutnuti da zna gde je, i ako ja to necu uraditi, ima ko hoce i treba. Naravno, ako je silovanje, odma smrtna i cao...

Bravo! Mada, kasno ste se setili.. Sad kako je - i dobro je! Kakvu ja decu vidjam... Kada bre pricaju klinci, PRVI RAZRED OSNOVNE SKOLE kako neku njihovu drugaricu treba j. u dupe, jer je zeljna k.... Isprovociraste me, mada ovo nije ni vreme ni mesto za ove diskusije... Sta da kazem, sem da citiram Stivena Kinga :"Svet je krenuo dalje."

Btw,

koma-comic-strip-pooryouken.jpg

koma-comic-strip-you-win-internets-if-you-get-this.jpg

memes-stephen-hawking-different-facial-expressions.jpg

Poslednja izmena:
Bravo! Mada, kasno ste se setili.. Sad kako je - i dobro je! Kakvu ja decu vidjam... Kada bre pricaju klinci, PRVI RAZRED OSNOVNE SKOLE kako neku njihovu drugaricu treba j. u dupe, jer je zeljna k.... Isprovociraste me, mada ovo nije ni vreme ni mesto za ove diskusije... Sta da kazem, sem da citiram Stivena Kinga :"Svet je krenuo dalje."

Btw,

koma-comic-strip-pooryouken.jpg

Je l' moze malo pojasnjenje za nas starije koji su drugacije pricali kad su bili mali - http://www.youtube.com/watch?v=iD9MmbvXn2A :eyebrows:

Igra reci na engleskom. Ryu [lik u belom] ima dva specijalna poteza Hadouken i Shoryuken. Ostatak verujem da nema potrebe objasnjavati.

^^

http://www.youtube.com/watch?v=SBdJEFhJUos

Blejim ti ja brate u autobusu, pricaju 2 klinkice, sise na izvolte, helankice, tangice izbacene, jedna kaze drugoj: "eeee, znaci rekao mi je da hoce nevinu, mislim brate, nek ide u 6ti razred da trazi takvu, ovo je 7mi jeeeboooteeee, miisliim onooo". To nisu deca, to su drolje, i to treba izjebati i sutnuti da zna gde je, i ako ja to necu uraditi, ima ko hoce i treba. Naravno, ako je silovanje, odma smrtna i cao...

Čovek je sve rekao, nažalost, slažem se:D

jos :d

hahaha ovo kao da sam video negde :d :d

^ jedna od njihovih najboljih epizoda...

Jel to znaci da smo vec priznali Kosovo jer ja kad bacim hd film u jdownloader skida ga u full brzini bez cekanja izmedju delova? Htedoh da pitam sta se to desava sa rapidom u poslednje vreme, ali me mrzelo da otvaram novu temu.

Znam da je NJUZ *******cija ali meni stvarno radi full download bez cekanja

Da, nema čekanja kada se ide preko Jdownloadera-a, već neko vreme je tako, ja zaboravio isto to da pomenem. Sad bukvalno kao da imaš premium na RS, pošto je brzina uvek full za free usere.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno