Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hoću da kažem da svi koji imaju piratski softver pod windowsom i sam windows strahuju od update-a, jer ih tako obično provale. stoga su prve dve sličice tačne, za mac ne znam, al je moguće da traže neki keš za nešto, ništa me ne iznenađuje kod njih

Meni je tu smesno sto lik kaze ONLY pa onda cenu, znaci toliko se navikao da mu izvlace pare da mu ti zvuci kao ok ponuda :)
A slicica za windows je ono, so true :)

tumblr_lf4cpctrxq1qc9bk7p2.gif

rc29I.png

1.jpg

2.jpg

Bilo. Stavljao sam ja pre par strana.

:)

8xifyv.jpg

Poslednja izmena:
wnYeM.jpg

Nakon sto sam saznao da mi je provajder ukinuo popust na staz resih da prelistam ponudu ostalih provajdera, naletim na ovaj FAIL :d

pa sto fail ? priznaju ljudi lepo da smo Srbi .. :p

I to sto kazes sta ima da se pravimo fini k'o Englezi.

Nakon sto sam saznao da mi je provajder ukinuo popust na staz resih da prelistam ponudu ostalih provajdera, naletim na ovaj FAIL :d

Verovatno misle na iznajmljivanje filmova preko YouTube-a, skidanje muzike preko iTunesa, kao i legalno kupljenog softvera online posto mnogi podrzavaju i preuzimanje sa neta :p

Ne bih rekao da su se oni toliko duboko udubljivali u razmisljanje, a ponajmanje to ocekujem od prosecne domacice koja ode na njihov sajt da prikljuci sinu internet.

Ne razumem, sta je tu greska. Sve sto je navedeno ima svoje besplatne verzije. Druga je prica sta ce ljudi prvenstveno preuzimati sa interneta.

Glupost, ali da se zna koja se igra u poslednje vreme zeljno iscekuje. :D

Verovao ti ili ne ovakvi stvarno i postoje. Nije to nikakvo zezanje. Znam licno nekoliko takvih genijalaca, jedan cak i lici na ovog. Da bi razgovarao sa njima, treba ti jak stomak. Sto ja nemam.

Bilo je ovo već nekoliko puta ali svaki put kad pročitam i dalje ne mogu da vjerujem. Lik je stvarno težak psihopata

Sta je tu cudno? :) . Marli zivi u tom delu foruma heh.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno