Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahah, ali sve izgleda almost plausible dok ne dodjes do torte, win! :d

Verovatno misle na iznajmljivanje filmova preko YouTube-a, skidanje muzike preko iTunesa, kao i legalno kupljenog softvera online posto mnogi podrzavaju i preuzimanje sa neta :p
hahaahhha

"verovatno misle"....tu sam zastao,taj deo mi je smesan ;D

Gigatron kladionicar :D

@Ninoslav, drzimo se samo koliko-toliko IT slicica ..

attachment.php

Dakle, naucili smo da izbegavamo kvote 1.65 i 2.05...:d

@Ocz, slika je bila sa iptv tako da.... :)

Ovo je topic za opustanje zato retko kome i brisem makar i off bio ali razumite
NA TVu se moze emitovati bukvalno sve ( zivotinje,filmovi,serije,muzika,sex,politika,rat) isto tako i na facebooku...
TV uredjaj jeste IT , kao i Facebook sajt, sadrzaj koji oni sadrze nisu valjda IT ? ne znam pitam ?

Jer tom logikom dajte mi koji gud zelite sliku ja cu vam je tako povezati sa IT-em, recicu naso sam je naimageshack(znaci da je it )

Kako Visla kaze tako mora. On je i meni brisao neke slicice jer kao nisu IT :D

Eno, zadnje mi obrisa onaj oglas za Yugo. A oglas je postovan na craigslist.com i na taj neki nacin i jeste "IT related". BTW sta cemo sa recimo "forever alone guy" ? On je IT lik ?

ja mislio zezaju me kinezi:

EzEd5.jpg

kad ono - stvarno. jel moguce ???

Ovo vece od mog hdd-a. Kolika je cena?

nisam ni pitao, vec sam ubedjen da je fejk, samo uslikao i krenuo da se tovarim od smeha, gledaju me kinezi i krste se .. :p

cena sitnica, samo £554.89

Ima kod "nas" za 55 eura :d. KLIK

plus covjek ima AKCIJU i daje "Popust pri kupovini više komada"

:eyebrows:

ps. i sto je najgore kupuju ljudi, jos i zadovoljni traze jos koji komad :D

Poslednja izmena:
heheheh, ovde je pritom bio dzabe. a iskreno mislim da ovaj sto ja uslikah - jeste fake, jer je izrada shkrbava. mada sobzirom da i brendovi sve vishe i vishe stavljaju "skrbavo", ne bi me cudilo ... ajd sutra javljam dal je oridjinale

funny-graphs-star-wars.png

Ajde daću priliku nekome da se napravi pametan, pošto me mrzi da googlam.

Spitelion?

Poslednja izmena:
Definition of Septilion

Sep*til"lion (?), n. [F. septilion, formed fr. L. septem seven, in imitation of million.] According to the French method of numeration (which is followed also in the United States), the number expressed by a unit with twenty-four ciphers annexed. According to the English method, the number expressed by a unit with forty-two ciphers annexed. See Numeration.
- Webster's Unabridged Dictionary (1913)

* Usually means a trillion trillion or a billion billion million, That is to say, a 1 followed by 24 zeros, 1024
* (Dated usage, notably British) A billion quintllion or a 1 followed by 42 zeros, 1042

Spitelion prema gugl-prevodiocu:
Упркос лав
:-devil-::-devil-:

Poslednja izmena:
Ma znam da je broj u pitanju :) Ipka izguglao sam, to je jedinica sa 27 nula :D

Hakuju samo redirekt sajt, sto ne probaju maticni, microsoft.com :D

9q9slv.jpg

Android ima zelene machove, sto znaci da je jabuka sith :) a i kad ga pogledas u ovom skoku, jedino sto pada napamet je:

"the force is strong in this one" :p

i to ne bilo koji sith, nego Grievous glavom i bradom :p

android lici na Yodu

japan_streetview.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno