pa sta dva coveka ne mogu da dodju da pogledaju i kupe jednu stvar? Ili je kod njih pravilo ko god udje mora da kupi nesto ili nece biti usluzen?
U tim firmama te cene kao kupca a to nema cenu dok te u drugim gledaju samo kao još 1 stoku koju moraju da usluže za svoju bednu platu.
Kolka je ta bedna plata? Treba da budu srecni sto uopste imaju posao kad se zna da 1 600 000 ljudi u Srbijici nema posao.
Odavno je utvrđeno da "Gigin šop" nema lager a reklamiraju sve i svašta.
1.Gigatron je prilicno korektan i koliko znam u decembru si bili zaista enormno prebukirani. Veoma su ljubazni i veoma veoma korektni sto se tice cene i garancije. Koliko znam oni daju garanciju na svaki TFT na jedan pixel. Cak i na najjeftinije krsh TFT-ove..
Samo da napisem moje iskustvo sa Eurolinkovom prodavnicom pre neki dan.Kada sam usao i zatrazio flash od 1GB i rekao da mi napise racun za firmu,sve je ok.Ali kada je doslo do tog pisanja racuna, krecu problemi.Zamolio sam, ako nije problem, da iskaze pdv.Ali, nazalost, to je bio veliki problem.Sto bi on iskazivao, valjda oni mogu da ga preracunaju, znaju valjda sta je pdv, ako nisam znao pdv je toliki itd ... ... ... I na kraju dodjemo do toga da se zbunio,kada sam mu rekao samo ti napisi iznos,a ja cu lepo da preracunam pdv i upisem ( koji se inace nalazi na fiskalnom isecku, dovoljno je prepisati)...I imam pitanje-neki koji su kupili pre mene flash su dobili pisanu garanciju,a ja sam samo racun (fiskalni isecak).Jel to dovoljno za garanciju?Ili je i to greska...?
Poenta je da nam je momak koji prodaje i razume se kao,
Nudio prvo uporono a na kraju i prodao konfiguraciju koja nema veze sa onim sto smo trazili.
I ako je dogovoreno jedno on dobija drugo...
I poenta je da su se poneli krajnje bezobrazno i ne profesionalno sto se i da lako zakljuciti iz gore dva navedena posta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari