koja mudra i od mene...:d
kupio sam masinu pre pre 20tak dana i zvao sam brdo firmi, hteo sam da kupim naravno sto jeftinije u delovima pa koliko ispadne...
na kraju sam kupio u eurolinku sve, jer kao sto reko covek em su profesionalni em jeftini..
za ovu konf. iz potpisa su ispali najeftiniji, da ne kazem da su mi dali pokvaren hard seagate barracuda 250gb 16mb,koji su mi zamenili istog dana kad sam ga donio na reklamaciju, a reklamacija je bila 5 dana posle kupovine (kupio u ponedeljak a sastavljao tek za vikend, (radi se, nema se vremena...) bez ikakvih problema, mozda one ribe tamo nemaju pojma o racunarima ali profesionalno jeste (profesionalnije nego ostali...)
a firme koje sam gledao:
prvo sam 'teo u "microsystem" ali PAZITE SAD:"nemaju trenutno na lageru a mora da se naruci, ali moram da ostavim kaparu pa cekam 3,4 dana!!!!!!!!!!!" (primer cena...C2D E6750 200din jeftiniji nego u eurolinku ili su tu negde, i ne secam se vise)
NAJBOLJI FAZON JE STO SU NA NETU CENE U EVRIMA A ONI RACUNAJU EVRO npr 85din, a stvarno u menjacnica je 81-82din, pa kad odete promenite pare, jer se placa u din naravno, njihova cena od 550e ispade na kraju 580-590 evra!
gigatron ista prica (mislim na lager,ne na racunanje evra) ali bez kapare (tad su bili skupi npr 1000din vise za ovaj C2dE6750)
jos jedna prica
pre 2,3 godine sam kupovao novu graficku kartu i kupim u AMAZE, kad sam dosao kod njih, momci napravili kanc. od stana (iznajmili stan),naravno imao sam los predosecaj ali uzmem ja ATI9600 i kad sam dosao kuci mislio sam da mi ne valja karta (onaj fazon sa refresh rate u igram tj vertical sync.. da ne smaram KARTICA JE BILA ISPRAVNA) ali ja sam im vratio na servis, posle 5 dana mog nestrpljenja i zivkanja je li gotova oni mi fino daju novu, istu sasvim kulturno, tad sam video da je problem bio do mene a ne do kartice i da je bila ispravna ,CITAVA PRICA JE DA SU I ONI BILI korektniTJ. NISU MI PRODAVALI NIKAKVE PRICE!!!
dakle eurolink
ok, microsystem
lose sto se cena tice (kakvi su za reklamacije ne znam ali posle ovakvog racunanja evra mogu da pretpostavim...)
inace gledajuci cene tih 10tak dana barem 2 sata dnevno eurolink mi nije bio ni na 10om mestu,na njih sam nabasao jer su jedino oni imali palit8600gt sonic+, pa kad sam usao kod njih i malo bolje pogledao a imao sam tih 40000din u dzepu na kraju sam uzeo sve
10 dana planiranja bez bilo kakve pomisli da eurolink i postoji,i na kraju odlicio se za 10min...
da ne ispadne reklamiranje, ali fazon je sto reklame su s*@#$$, nema do licnog prisustava da se vidi ko vam i sta vam "uvaljuje"
mali offtopic:
u to vreme sam kupio i nokiu 6300 (170e) kod nekih sabana pa mi je radila 20dana, pa 15 dana servisa i sad je ok (kuc,kuc u drvo)
rekao bih koji su to sabani da vas upozorim, ali izbrisao sam to neprijatno secanje (i ime) iz mozga....
moblini kod njih vise ne, a komp, pa od sad idem u eurolink,