Gigatron sucks ... big time!
Otisao sam sinoc u Gigatron B.Brdo, kao da narucim racunar, u vrednosti nekih 1000 i kusur evra. Kako sam usao i pokusao da porazgovaram sa nekim bilo je:
-"Samo momenat" ... i ode.
-"Sacekaj samo sekund" ... i ode.
-"Vidi sa kolegom" ... i ode.
I tako posle nekih 15minuta ja vec krenuo da crvenim, i postajem nestrpljiv.
Odem kod neke devojke koja mi je delovala ok i pitam:
- "Jel mogu sa tobom da porazgovaram oko narucivanja konfiguracije i uslova placanja itd., posto sam pokusao par puta kod tvojih kolega i samo me prebacuju na nekog drugog"
Ona:
-"Jao, pa ja se ne razumem toliko, bolje sacekaj kolegu"
Ja vec na ivici .....
Dodje kolega, i kao sve se mi ispricamo, ali 8800gt tek posle nove godine. Ja ga pitam sta to znaci, jel to znaci 25. januar ili 5. januar. A on kaze "pa to niko ne moze da ti garantuje". Onda mi predlozi novi 8800GTS, ja rekao da nemam pare a i realno se jos uvek ne isplati uzimati ga. On sad mi isprica svoju teoriju o koliko 8800gts kida 8800gt, ja kazem "Ok, ali nemam pare i ne treba mi ta karta"
Onda on: "Pa onda uzmi 3870"
Ja: "Necu."
I krenem ja vec polako da izlazim, pritom sam odlepio skroz, jos malo mi fali za ******.
I sad taj isti me na vratima startuje i kaze:
"Evo ovako cemo ... idi kod onog kolege (i pokaze mi) i vidi koliki popust moze da ti da za 8800GTS, posto uz tu tvoju konfiguraciju mozes da dobijes odlican popust."
Ja odem i ispricam sta mi ovaj rekao, i sednem tu kod njega, a on kao nesto racuna, klikce, pomera misha zamisljeno, i posle 7-8min (kunem se da je toliko proslo) mi kaze:
-"Ma kakav popust, nista te ne razumem, ko ti je to rekao"
Ja:
-"Cekaj bre, jel vi mene ovde *****avate ili sta ... dosao sam da kupim komp, da potrosim pare, ovaj tamo mi prica o nekom popustu, ti se pravis lud ... ma daaaj bre kakva ste vi firma ... jezivo."
I izadjem napolje. I jos kao mentol odem u njihovu radnju na vracaru, kao mozda su normalniji tamo, i vec na vratima mi lik govori nista pre 15og januara. Njemu nisam mogao rec da kazem, samo se okrenem i odem. I resim da nikad vise ne udjem tamo, pa makar bili jedini na planeti.
Danas odem u EUROLINK, vodjen preporukama sa ovog foruma. Zavrsim sve za 10 minuta, i u fazonu su "ma ako nema stvoricemo ti pre nove godine" izadje me nesto malo skuplje, ali sve jedno, ne moze da se porede po poslovanju.
Eurolink - sve moze, sve lagano, izadjes srecan. (za koji evro vise)
Gigatron - KATASTROFA, gore nego pijaca, neljubazni i samo prebacuju posao na drugoga ... bash DNO , i dublje ...