Šta je novo?

Iskustva sa Logitech MX1000

• Začetnik teme Začetnik teme Twix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prihvatili su mi jos jednom reklamaciju za drugog mx1000 misha, samo cu morati da sacekam sledecu nedelju da im stigne nova isporuka. Nadam se da ce da bude treca sreca. 😀
@Rockwell: Jel ti stvarno ne baguje kada bas cimnes mx1000???? Meni se i sa prvim i sa drugim bagovao???!!! :wall: 😡

POZ :wave:

Gidra85 je napisao(la):
@Rockwell: Jel ti stvarno ne baguje kada bas cimnes mx1000???? Meni se i sa prvim i sa drugim bagovao???!!! :wall: 😡POZ :wave:

ma jok, sto se tice toga radi stvarno savrseno, precizno i brzo reagovanje...ali sto me nervira skrol to je cudo 😡 :wall: :crash:

pozdrav

Sada imam i opciju da zamenim mish za neki drugi proizvod kod njih u vrednosti mx1000 tj. 80 evra. Pa se razmisljam da uzmem MX510 i one sluske Sennheiser PC140 ali uz doplatu od 13 evra, posto su MX510 i sluske 45+48=93 evra. Sta vi mislite?? 🙂

Pa ti najbolje znas koje su tvoje potrebe i koliko imas para, pa se upravljaj prema tome.

Ma kakvo bre bagovanje pri cimanju, prvi put cujem za to. Nema toga, to su neki losi primerci. Menjaj to, trazi da probas u radnji da ne nosis kuci dzabe.

Hvala na podrsci 😀

Evo danas sam uzeo mog treceg MX1000 misa i za sada sam zadovoljan (da kucnem u drvo). 😀 :banana: Medjutim primetio sam da je mish drugaciji od prethodna dva. Naime gornji deo mish je sada potpuno gladak, kao npr. kod MX510 dok je ranije bio onako peskiran kao kod MX500 (ako znate na sta mislim?). 🙂
Malo je drugacije i pakovanje samog adaptera kojim se napaja baza odnosno receiver. Sada dolazi u nekoj kesici, pa onda umotan u neki kartoncic, pa tek onda ide u onu njegovu belu zasebnu kutijicu. Moram da priznam da sam prijatno iznenadjen (pozitivno). 🙂
Da li je jos neko cuo za ovako nesto???

Verovatno je u pitanju neka revizija,posto sam po stranim forumima video GOMILU,ali naglasavam GOMILU zalbi,sto po pitanju "kocenja",odziva,bagavljenju i slicnim stvarima...
Pretpostavljam da su morali da naprave ipak malo promena u proizvodnji...

Ipak cu ja da uzmem mx510... Ne treba mi bezicni mis ama bas uopste a i jevtiniji je mx510 30tak evrica!

ja ne znam kakve vi tamo uzimate misheve, ali moj mx1000 radi savrsheno.. baterija traje 14-15 dana, a nije da ga malo koristim 🙂 mislim da je prodavac rekao da treba da se formira baterija, znachi par puta do kraja punish i praznish..

dalje ne kapiram kako mozhete da vidite laser, kada je nevidljiv?

mish ima jedino problem kada podignem misha da ga vratim na sredinu podloge, treba mu 0.5s da upali laser, al poslije par dana korishcenja navikao se (ne dizhem misha).. sens u cs-u 1.2 ^^

Evo moram prokomentarisat

Posle MX500 koji mi je crk`o posle ne znam koliko vremena (zacudjujuca stvar je da je u isto vrijeme vecini ljudi u CG pocheo MX500 da crkava :eyebrows🙂 odluchio sam da puknem pare na MX1000 pa shta bude neka bude... Kao shto vidim imao sam tu srecu da kupim mish koji je iz neke dobre serija nema nikakvog klackanja, baterija je solidna sve je ok... S obzirom da igram Counter i oni koji mlate da ne valja za igre itd LJUDI KUPUJTE MISH ODMA`. Simply... Perfection... Mish koristim aj` mozhda 4-5 sati na dan i baterija mi traje 7+ dana (dok ne radim na njemu ne gasim ga na ono OFF button)

@Leksa tebi je sigurno upala neka losha serija chim ti baterija traje 2-3 dana

MX1000 :banana: sve redom 😛

Čekajte ljudi pa jel baterija traje 3 ili 15dana? (normalno pod umerenim korišćenjem podrazumevam nekoliko sati dnevno recimo nek bude 5-6! 🙂)) )
Meni je baterija jedini razlog zbog čega se nećkam da ga kupim!
P.S. Šta raditi kada baterija rikne posle 2 godine kao i sve u mobilnim telefonima tj počne da drži po dan-dva??? Jel ima negde da se kupi ili...? ???
P.P.S. Meni mx1000 dosta bolje leži u šaci od mx510 koji je pljosnatiji

Ja sam ga takodje uzeo pre jedno 2 nedelje.....prvi mi je odmah crkao posle 2 dana (tj. crkla mu je baza),ali sam ga istog dana zamenio i dobio novi...

Rekao bih da su napravili revizije tj. da je manje skarta....mis niti klacka,niti baguje niti koci....nista.....radi do perfekcije....

Tople,tople preporuke...

Stvarno mis je savrsenstvo ...sve preporuke za njega...!!! :bottle:

Poslednja izmena:
cekaj sad, jel to znaci da te nove serije nemaju taj ***** proof 'feature' da gase laser kad se mis podigne od podloge? ili je to nekako drugacije reseno da ne zalaguje kad ga posle vratis? jel to neko probao? igras cs recimo, dignes ga sa podloge, vratis i nema ni najmanjeg, ali ni ono feeling-da-nesto-nije-100%-kako treba najmanjeg laga?

@Ripper - Slobodno ga kupi nemoj se neckat zbog baterije, siguno necesh zazhalit...

Koliko ja skontah Logitech garantuje 500 punjenja (ili vishe ne mogu se sjetit) bez ikakvog mjenjanja vijeka baterije. Ukoliko neshto zashteka oni je mjenjaju 😉

Kad malo srachunash da ti baterija traje oko nedelju dana (ili dvije, sve zavisi...) onda ti je ovih 500 punjenja chak i previshe 😛

@Bahati [SiD] - I da laguje pri podizanju vjeruj mi da cesh se navic toliko da ti to nece predstavljat problem, ja igram sa ovim mousom oko 3 nedelje vec i vjeruj mi da se ni ne osjeca...

Poslednja izmena:
oxycontin je napisao(la):
Evo moram prokomentarisat

@Leksa tebi je sigurno upala neka losha serija chim ti baterija traje 2-3 dana

MX1000 :banana: sve redom 😛

Moguce da je uleteo neki primerak sa losom baterijom, mada, kad pogledam dosta ga trosim (sigurno 6-7h dnevno), ali mislim da sada ne gura vise od 5-6 dana. Sto se ostalih "mana" tice, na koje se inace zale, nisu se ispoljile, kao sto sam vec naveo...

oxycontin je napisao(la):
@Bahati [SiD] - I da laguje pri podizanju vjeruj mi da cesh se navic toliko da ti to nece predstavljat problem, ja igram sa ovim mousom oko 3 nedelje vec i vjeruj mi da se ni ne osjeca...
hvala za info, ali ne hvala. 😉 ja skoro pre svakog pokreta dignem misa i tesko da bi mogo da se naviknem. a i necu da se navikavam za te pare.
uopste, cini mi se da logitech uopste nema u vidu gamer scenu kad pravi svoje miseve, tj. ima al' trebalo bi da im je prioritet umesto sporedna stvar. mis'im da ne ostave opciju da se taj stand-by iskljuci stvarno je glupo...

Bahati, mish ne laguje uopshte, jer se laser na MX1000 gasi tek posle 10 sekundi....Chak ne laguje ni toliko da mogu da pomislim da neshto moooozda nije kako treba...Kabel je kabel (al' dvaput' je dvaput')

Ja sam isto bio sumnjichav, pa sam ga prvo stavio lepshoj polovini, pa tek posle sebi (dok sam prvo njen domacinski izdrndao)

Shto se baterije tiche, meni traje oko 7 dana....

@ leksa & budjavi - da li ste instalirali bas Logitech drajvere i utilitije za MX ili koristite genericke drajvere. Ranije sam imao bezicnog logija i bilo je velikih razlika u ponasanju misa kad koristi logijeve ili genericke drajvere, plus neke utilitije sa Logi sajta.

Pa ima razlike i kod žičnih 🙂 miševa... Možda postoji još nešto sem hardverske akceleracije...

Na jednoj mashini je instaliran Logitech-ov SW, a na drugoj nije...Ne pravi razliku...

pfff nista gore od kontradiktornih informacija. :d
moracu da probam i vidim sam. 😉

Hm,ja sam primetio poprilicnu razliku sa i bez software-a za logi....
Bez,cini mi se,je imao malo vise acceleracije i nekako mi je bio ne precizan....mozda i tripujem.....a mozda zbog touchpad-a i pointstick-a posto je na laptop-u,pa ga je ometao njihov software.....

Upravo tako. SW za Logitech MX 1000 je prava stvar. Ne dobija se mnogo ali se ne gubi nista...!

Uzeo ga revizija 1.4 i prezadovoljan, jedino da se klik moze skratiti...stavicu 50 kg nocas na tastere pa cu da vidim sta se desava 🙂

Poslednja izmena:
Uzeo sam MX510 i prezadovoljan sam (posle A4 Swop-a 48)! Ipak mi se ne sviđa cimanje oko punjenja baterija za miša kad ga ionako ne mrdam nigde od stola!

cena mx 1000

E sad, poshto ste ga toliko nahvalili, gde ima u bg-u da se kupi "ispravna" verzija MX 1000 i koliko je prava cena 80e ili 100e !?Koliko daju garanciju, ja bi` od nedelje pazario jedan, ubediste me!?
Prilicno mi je hitno jer mi riknuo genius :crash:

ironman je napisao(la):
E sad, poshto ste ga toliko nahvalili, gde ima u bg-u da se kupi "ispravna" verzija MX 1000 i koliko je prava cena 80e ili 100e !?Koliko daju garanciju, ja bi` od nedelje pazario jedan, ubediste me!?
Prilicno mi je hitno jer mi riknuo genius :crash:

Ja sam ga uzeo u Pyramid-i, posle tri menjanja misha. 😀

Nazad
Vrh Dno