Šta je novo?

Iskustva sa Logitech MX1000

• Začetnik teme Začetnik teme Twix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema potrebe da se drzi svaku noc na punjacu.
Meni radi po 4-5 sati dnevno i baterija traje bar 7 dana.
Ima odlican power save (cim ga ne pomerate ugasi se posle 10 sekundi)...

Mislim da je bolje da ga ispraznite bar do crvenog,a bar jednom u 6 meseci skroz da se ugasi...

Sa tim Setpioint-om sam samo i igrao. Skoro je nemoguće igrati ovako. Ne znam da li da probam sa starim driver-ima koji su došli uz miš. Kad počne sam da puca ne može da se zaustavi, kad se zakuca pogledom na dole ne može da se odvoji pogled od "patosa"...Inače, kad ga stavim kod uveta i "promućkam" čuje se neko tiho zveckanje. Misio sam da je to skrol, ali i kad ga pridržim isto se čuje.

Kolega mi nudi mx1000 za 25evra, jer on je dobio mx610. Uzeo sam da ga isprobam, procitao na netu hvalospjevke, kako radi dobro na svim povrisnama, ovo, ono ...medjutim nisam se odusevio kad sam dosao kuci. prvo sam probao bez podloge na drvenom stolu - pointer drhtulji i zaostaje pri blagom pomijeranju, a pri sirokim "cimanjima" pointer propadne u dno ekrana. Na platnenoj podlozi se slicno ponasa. Na moje cudjenje poceo je dosta bolje raditi na nekoj staroj stampanoj tvrdjoj "sjajnoj" podlozi, koju sam probao iz "ocaja". Sad nisam siguran da li i treba biti ovako osjetljiv na podloge, ili je to ipak model na "izdisaju"? Uzeti ga ili ne?

Diablo, moj mx radi i po drvetu i po plastici i po platnu, ma po svemu. Taj verovatno nesto nije uredu čim ide za 25e!

Kolega mi nudi mx1000 za 25evra, jer on je dobio mx610. Uzeo sam da ga isprobam, procitao na netu hvalospjevke, kako radi dobro na svim povrisnama, ovo, ono ...medjutim nisam se odusevio kad sam dosao kuci. prvo sam probao bez podloge na drvenom stolu - pointer drhtulji i zaostaje pri blagom pomijeranju, a pri sirokim "cimanjima" pointer propadne u dno ekrana. Na platnenoj podlozi se slicno ponasa. Na moje cudjenje poceo je dosta bolje raditi na nekoj staroj stampanoj tvrdjoj "sjajnoj" podlozi, koju sam probao iz "ocaja". Sad nisam siguran da li i treba biti ovako osjetljiv na podloge, ili je to ipak model na "izdisaju"? Uzeti ga ili ne?

Obrisi sociva (ugasi prvo misa), verovatno je liku koji prodaje misa otislo nesto soka ili kafe na ista :d

Nazad
Vrh Dno