OtprilikeA kad ga pitas kako se tolko naduo, genericki odgovor je "od kreatina"... haha
Zato su profi sportisti na steroidima zverine, i ne mozes strejt protiv njih osim u pikadu i bilijaru...a ima i za to doping
A to je uzas...metan(dianabol) je najpopularniji i jedan od najjacih steroida. Povecava snagu i do 60% i ako na tome ne moze da se popne uz konopac onda nek se ubije odmah
Zato su profi sportisti na steroidima zverine, i ne mozes strejt protiv njih osim u pikadu i bilijaru...a ima i za to doping
Nisam zapazio ovu temu do danas.
Evo da podelim moje iskustvo bavim se rekreativno treningom.
Dok sam bio mladji posećivao sam teretanu, poneki sport napolju kad skupi društvo (basket-fuca).Naravno društvo se raspalo i toga više nema omatorilo se.
Da ne dužim...![]()
Recimo da sam pre odokativno 2,5god bio se fino zapustio stomak,podbradak ceo fazon,posao u kanc sediš javljaš se na mob,tel i komp ispred mene po ceo dan zračenje totalno.(Trenutno ne radim ali nbt. to je druga priča)
Odličio sam da promenim malo i da počnem opet da vežbam. Zbog nekih zdravstvenih problema nisam odabrao da idem u teretanu nego sam odabrao ulični trening.
Zgibovi u parkiću pored kuće,propadanja,sklekovi,čučnjevi i retko trbušnjaci. I to mi je ušlo u krv i već ravno 2.5god na pola sata sat, zavisi od treninga 4xnedeljno sam napolju - Zima -20 ili +40 ne propuštam.
Da napomenem da uopšte ne pazim šta jedem i da jedem sve ama baš sve i često pijem recimo da sam vikend alkos
Ali ovim čestim treninzima recimo da nisam izubio nešto kg smršao sam oko 6kg ali sam telo transformisao toliko da delujem kao da bildujem.
Da moram da dam napomenu da sam pre recimo 6 meseci krenuo sa burst treningom. A to je kratka pauza znači uradim tipa zgibove široke odma idem na propadanja radim samo široka propadanja i 1min pauze pravim ne više posle uski zgibovi odma propadanja ali skroz do kraja spuštanje.
Cela poenta Burst trening je da max bude pauza 1min do 30sek ako vam je lako. Isto važi kad se rade čučnjevi i trbušnjaci kao i sklekovi to je jedan set i pauza je max 1min.Topljenje i mršavljenje zagarantovano kao i definicija.![]()
...ko ima dvorucni teg, ili bar samo sipku od 20kg trebao bi da proba grappling circuit - 7 serija x 8 ponavljanja pa minut pauza.
Kažu da su prava stvar za pikado i slične stvari beta blokatori
Severno-korejac Kim Jong Su je ostao bez olimpijskih medalja zbog propranolola.
www.doping-prevention.sp.tum.de/substances-and-methods/beta-blockers/beta-blockers.html
Ja uradim prvo 2 serije samo sa sipkom od 20kg, i posle jos 2 sa 30kg. Prosle godine sam bio jaci i radio sa 40kg, morao sam gurtne da stavljam na sake jer posle par serija nisam imao vise snage u sakama da drzim teg.Uu ovo je odlicno, umro sam prvi put sa samo 25kg. Ramena odu prva. Videcu kako ce ici naredni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari