Q11 je postojao i pre Iris platforme. Lično sam stekao utisak da Iris kao da je optimizovan nešto bolje za HP4024, nego li za Q11. A BT daljinac se sada dobija, samo ako dobijete 4024 u originalnom pakovanju. Ko kupi poseban daljinac za dinar, treba znati da taj daljinac nema BT.Ma meni ne predstavlja nikakvu razliku da li je android ili nije jer se te funkcije ionako ne koriste. Samo mi je bilo bitno da se ratosiljam onog starog debelog jer je bio užasno spor. Izlazak iz info menija je trajao po 10-ak sekundi, dok na q11 ili hp4024 bude trenutno.
E sad, jedina značajna razlika između q11 i hp4024 je bt daljinac. Ostalo je, bar meni, sve isto
Pa mirosslav je svojim screen-shotovima ovde i postovima na drugom ranije linkovanom stranom forumu-u dokazao da je to izveo na HP4024.Nego, šta je bilo sa onom pričom što je ovde neko ''provalio'' da može ovaj nazovi android i na HP4024, izgleda da je bilo ''drži vodu dok majstori odu''.
Ja to ne mogu da komentarišem. Nisam bio IPTV korisnik u vreme kada je Amino bio u upotrebi.Ma najbolji bio Amino STB![]()
Jel to beše onaj od pre 15 godina, kad je tek počinjala telekom iptv? Imao je mesec dana i vratioMa najbolji bio Amino STB![]()
Dobro sam prikačio mrežu a probao sam otkačim novi HP4024 i mesto njega na isti priklučak prikačim stari STB HPH07, izgleda da je fora kao što kaže kolega "Da li si dobro prikačio mrežni na HPH07?
Imaš samo portove 2 i 3 na modemu/ruteru predviđene za to. Osim ako nisu oni konfigurisali još i port 1 ili 4 za IPTV, što iskreno sumnjam da su uradili.
Moraš switch da staviš na liniji mrežnog kabla iz porta broj 2 ili 3. Switch ti sleduje besplatno ako imaš tri STB uređaja u ugovoru. Traži im ili u poslovnici ili preko kontakt centra.
Nema veze promena ugovora, treba da ti radi. Takva greška je karakteristična kada povežeš na pogrešan port modema STB uređaj.
Kreni od 23.strane ove temeAko ne može da se prikači ima li fora kako se STB HPH07 resetuje na fabričko nivo da bude samo Android?
Imate po zakonu pravo na raskid bez penala u roku od 14 dana.Uveo MTS pre par dana, slika na Iris Tv-u (HP4024) ozbiljan krš. Jel imam neke opcije da vratim i raskinem ugovor ili je to to za naredne 2 godine?
Imas pravo 14 dana ako si online sve odradio.Uveo MTS pre par dana, slika na Iris Tv-u (HP4024) ozbiljan krš. Jel imam neke opcije da vratim i raskinem ugovor ili je to to za naredne 2 godine?
Drug može ovako .Ja tebi u privatnoj prepisci posaljem screen shot nije vaspitano da bez odobrenja objavim ovde .Vidis i od koga je odgovor .Ti to lepo pročitaš i ovde javno napišeš bar izvini .Može ?Novi @macarena dojavio? 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari