Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Решен проблем са звуком! Пало ми на памет да уређај не мутира звук кад се искључи тв... баш то и уради! Искључим тв, нема звука и појачам га преко даљинског на боксу... свира... :)

Odradio sam launcher na boxu ali nemam zvuka uopste dugme za pojacavanje radi i pokazuje ali zvuka nema kad hocu u settings da udjem na sounds kliknem on me vrati na pocetni ekran . Sta raditi

Da ''zanemarimo'' nemogućnost sortiranja kanala, pravljenja svojih listi, nemogućnost vraćanja prethodno gledanog kanala...ali ovo sa CH+ i CH- će biti ogroman problem, nemam još novi iris ali ''saosećam'' sa vama koji ste imali tu ''privilegiju'' da osetite čari istog ;) znači neverovatni su, ništa ne mogu da urade kako treba da urade. Kako god se okrene moraće da se naleti na kanale na koje nismo pretplaćeni a taman sam ih fino gurnuo negde u zapećak, a na sve to kad baneš na te kanale ne možeš ni napred ni nazad :LOL: i šta je tu sad moderno i epohalno ?
Druze, otkud tebi ovaj problem sa novim irisom, ja sam iz Niša, dobio novi IRIS 2.0 i nemam ovaj problem, kad naletim na madjarske kanale za koje treba da se pretplatim CH+ i CH- normalno preskoci, bez zakucavanja.Ono sto sam ja primetio je da svi pricaju da pre novog irisa treba da stigne prvo FW 2.6.7, meni nije, ostao na FW 2.6.5 i sinoc oko pola jedan , puf, tras novi iris

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    202.2 KB · Pregleda: 68
  • 2.jpg
    2.jpg
    409 KB · Pregleda: 68
I kad menjaš programe sa CH+ i CH- a.dođeš do programa na koji nisi pretplaćen, ne možeš dalje već moraš da ulaziš u listu programa...
Kako ne moze dalje? Moze bez ikakvih problema na CH+ ili CH- cak ostaje zvuk od poslednjeg kanala koji je dostupan za gledanje.

iRis 2.0, Optika, Pirot, Q11.

Jedino ne nalazima sada kako menjati grupisane knale, tipa Muzicki, Filmski...

Стрелица лево (не уназад) и идеш у листе канала. Бзв је што нема сортирања канала и да прихвати нову позицију.

Имао сам два бокса 2.6.5 и један 2.6.7 те се један надоградио на 2.6.7 и синоћ стигао Ирис 2.0 на свим. Остали су два са 2.6.7 и један 2.6.5 без мењања.

Бзв је што нема сортирања канала и да прихвати нову позицију.
Potpuno se slazem sa tobom, pisao im danas na četu, zvali me, otvorili nalog kao problem tj poteskoće sa televizijom, stigo mi sms da je otvoren nalog.Čika koji me zvao se čudi kako ne može, reko dobro ja sam glup, objasnite mi kako.TUC-MUC, znate napisaću podršci koja je pravila softver.Mislim da grupno treba da ih smaramo za ovo i da ih zovemo da ukapiraju da treba da isprave ovo.

E pa super ako je tako sa CH+ i CH-, ja sam samo napisao nešto na osnovu onoga što je do tog trenutka većina korisnika konstatovala a videh i na nekim drugim mestima da ljudi imaju problema sa time. Videćemo kako će kod mene to izgledati kad stigne.

Писао им данас за звук. Писаћу сутра за распоред канала.

Имао сам два бокса 2.6.5 и један 2.6.7 те се један надоградио на 2.6.7 и синоћ стигао Ирис 2.0 на свим. Остали су два са 2.6.7 и један 2.6.5 без мењања.
Да ли си приметио нека унапређења на СТБ уређају када је добио 2.6.5./2.6.7. верзију софтвера?

Између 2.6.5 и 2.6.7 нисам али са 2.5.6 на њих јесам бољу слику, флуиднији рад и додатне опције попут упаривања бт даљинског.

Kako ne moze dalje? Moze bez ikakvih problema na CH+ ili CH- cak ostaje zvuk od poslednjeg kanala koji je dostupan za gledanje.

iRis 2.0, Optika, Pirot, Q11.

Jedino ne nalazima sada kako menjati grupisane knale, tipa Muzicki, Filmski...

Optika, Pirot, Iris TV MAX paket

Nista vidljivo..... Nisam primetio da ima neke promene.
Хвала!😄
Између 2.6.5 и 2.6.7 нисам али са 2.5.6 на њих јесам бољу слику, флуиднији рад и додатне опције попут упаривања бт даљинског.
До пре неки дан, била је 2.5.1. верзија фирмвера, па се после ажурирало на 2.5.4. верзију и нисам ништа ново приметио.
Надам се да ћу до лета добити 2.6.7. фирмвер и Ирис 2.0. софтвер.😄😂😄

Корисник сам мтс услуга око недељу дана, тако да не знам шта се раније дешавало и какве су верзије биле. Да би бт веза радила мора и даљински имати ту опцију, на полеђини је уцртан бт лого.

Ja sam vec 6 godina njihov korisnik,i tek sa novim Box-ovima hp4024 njihovi daljinci podrzavaju bt, predhodna verzija nije imala tu mogucnost.

Poslednja izmena:
Zavisi da li su ti pustili u centrali.
Nema ni kod mene, ni novog interfejsa... Iskreno, ni ne treba mi, zadovoljan sam i ovim.
Daleko bitnije od svih tih šminkanja, eonisanja, sortiranja, muzike ovako i onako itd... mi je bitnije da:
  • Svi kanali imaju gledaj unazad 30 dana,
  • Svi kanali budu HD.

Napunjena favorites lista onim što gledam, tv na njoj, moj profil i moji podsetnici i sada će to da mi zeznu jer ne liči iris na eon. E izem te živote :)

Ma ja gledam par stranih kanala, arena sport i FOX, sve ostalo mi uopste i ne treba, ali mi je cudno gde su ovi kanali sa liste i zasto ih nema.

Na starom Irisu je bila fora kada puste neki novi kanal i on se ne pojavi ti odes u podesavanja i resetujes listu kanala, dok ovde te opcije uopste nema.

Ja ne mogu da se naviknem da onaj taster (zvao sam ga BACK) levo ispod OK izgubio funkciju,da mu je dodeljena nova i sad ne mogu da njime miksujem dva kanala koja gledam,prebacujuci sa jednog na drugi samo tim tasterom :rolleyes:

Sad si me podsetio pošto je Pančevo lokalna tv na 142.
Kod mene ima 505, 520 i 531 u tom opsegu. Regionalni kanali. ne emituju se svuda.
Imaš ovde na linku obeležene plavom bojom. Nekad su ranije pisali u korisničkoj zoni pod servisne informacije, kada ih puste za koje područje su ih pustili.

Ma ja gledam par stranih kanala, arena sport i FOX, sve ostalo mi uopste i ne treba, ali mi je cudno gde su ovi kanali sa liste i zasto ih nema.

Na starom Irisu je bila fora kada puste neki novi kanal i on se ne pojavi ti odes u podesavanja i resetujes listu kanala, dok ovde te opcije uopste nema.

Stigao Iris 2,uredjaj HPH07.Kako se sada ulazi u skriveni meni,posto se sada na daljincu nemogu kucati znaci * i #,znaci nista od 104030,postoji li drugi nacin?

#1397# je na 4024, trebalo bi da radi i na 07.
  • Svi kanali imaju gledaj unazad 30 dana,
  • Svi kanali budu HD.

Bas sam se pitao da li postoji neko na planeti ko gleda sadrzaj 30 dana unazad i eto, ipak ima. :D

Za HD kanale je na mestu, ili jos bolje, svi kanali koji mogu da budu u HD da se postave, ovo sto je SD, jednostavno izbaciti iz ponude.

Хвала!😄

До пре неки дан, била је 2.5.1. верзија фирмвера, па се после ажурирало на 2.5.4. верзију и нисам ништа ново приметио.
Надам се да ћу до лета добити 2.6.7. фирмвер и Ирис 2.0. софтвер.😄😂😄

Pa 07 i 4024 nemaju istu verziju fw-a. Na 4024 je 2.6.7.

Ајде стварно, свако да пошаље маил на [email protected] и тражи увођење сортирања канала као и прихватање нове позиције у листи и одзив на исту.
Poslao uz pitanje kada ce 4 K kanali Arene Sport pre svega i multi audio pre svega na sportskim kanalima . Ako reaguju i ako su iznenadjani u coll centru trebalo bi bar odavde da in napisemo mozda i ima svrhe .

[email protected]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno