Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobio ja juče na sva tri box-a FW 2.6.7 na HP4024.
To je uslov izgleda za novi IRIS 2.0. Pa će valjda uskoro doći.

I da napomenem da box vrati svoja default podešavanja (rezolucija, Always HDR itd.), pa da treba podesiti opet (#1397#).

Ni novog FW, ni novog UI, niti su HBO izgasili :D kažu evidentirana je odjava pa kad bude biće, ista priča kao i lane kada su tek posle 15.2. deaktivirali i nisu naplatili.

Inače, kod mene je na starom debelom stb neka verzija starija nego na HPH07 ali ni na jednom nije ova 2.5. ili već koja je u pitanju.

Kucaj #1398,onda idi na system pa device info i tu ti pise verzija FW.
Kod je #1397# , sada sam video da sam pogresio broj.
Kucam prilikom rada Box-a ako je tako ne radi ni jedan kod bar kod mene
da kuca se kada je upaljen box, mora da udje u settings sa tim kodom,jedino ako taj kod ne odgovara za starije box-ove. tu ce se vec javiti clanovi ti clanovi koji poseduju starije box-ove pa ce ti oni odgovoriti radi li taj kod i kod tih uredjaja,na HP4024 radi.

Kod je #1397# , sada sam video da sam pogresio broj.

da kuca se kada je upaljen box, mora da udje u settings sa tim kodom,jedino ako taj kod ne odgovara za starije box-ove. tu ce se vec javiti clanovi ti clanovi koji poseduju starije box-ove pa ce ti oni odgovoriti radi li taj kod i kod tih uredjaja,na HP4024 radi.
Ne nije ni taj kod model je Q11 koji je medju prvim box-ovim ja sam ga dobio prelaskom na optiku. Hvala ti u svakom slucaju

Probaj 104030 i onda pritisneš dugme za settings. Šifra je 8288
Možda i ne moraš dugme za settings.
Edit: ne prihvata zvezdicu forum. Pre i posle 104030 kucaš zvezdicu.

Probaj 104030 i onda pritisneš dugme za settings. Šifra je 8288
Možda i ne moraš dugme za settings.
Edit: ne prihvata zvezdicu forum. Pre i posle 104030 kucaš zvezdicu.
Da to je to u pitanju je linux 3.11 nije box android da li ce i ovde noci do Ubdate novog softvera nesto sumljam.

Hoće.
Izmene na Iris platformi su više kozmetičke prirode :)
Ima dva Q11 pa videćemo kada stigne.

Донео лик из мтс заменски 4024 са 2.6.5 системом. Исти модел, новији систем ради флуидније и даје бољу слику.

Model hph07 usao pomocu koda instalirao atv launcher selektovao da njega pokrece otvorim sve radi dok ne ugasim i ne upalim box , kad ga ugasim i upalim opet se vraca na staro na iris kako to resiti da se nevraca na iris nego da otvara odmah launcher posto mi iris netreba uopste

*104030 ne radi na Q11 posle ovog update-a i ponovicu ponovo ovo je smece od software, losije radi nego starija verzija (na q11) puno nedostataka i nelogicnih komandi na daljinskom tako da pocetkom marta mi istice ugovor i moracu da nadjem neku alternativu, jer pored ovog smeca od irisa poceli da ukidaju i kanale a kako sam danas cuo ubacuju jos neke nove pinkove uskoro, a ja ne zelim finansirati Mitroviceve gluposti ako ne moram.

meni je fw 2.5.4 sto znači da ću novi iris 2 0 dobiti krajem godine ako je tačno ovo sto pišete .Vise puta sam pokupacao restrat ne povlači nove fw .
Исто и код мене, чак ми је искочило као ажурирање/sistem upgrade и ништа се није променило. Нит нове верзије fw-a нит новог интерфејса.

*104030 ne radi na Q11 posle ovog update-a i ponovicu ponovo ovo je smece od software, losije radi nego starija verzija (na q11) puno nedostataka i nelogicnih komandi na daljinskom tako da pocetkom marta mi istice ugovor i moracu da nadjem neku alternativu, jer pored ovog smeca od irisa poceli da ukidaju i kanale a kako sam danas cuo ubacuju jos neke nove pinkove uskoro, a ja ne zelim finansirati Mitroviceve gluposti ako ne moram.
Meni radi na q11. E sad da je lošije, ne znam ne bih rekao. Slično radi 🙂

НР4024 повезан на лг тв ради и када је тв угашен, чује се радио. НР4024 повезан на панасоник тв не даје звук када се тв искључи. Постоји ли неко решење?

НР4024 повезан на лг тв ради и када је тв угашен, чује се радио. НР4024 повезан на панасоник тв не даје звук када се тв искључи. Постоји ли неко решење?
HP4024 ne prepoznaje HDMI-CEC standby. LG CX gasi AVR, ali ne I box. Ko proizvodi zvuk?

Пробао и спдиф и аналогну везу тј излаз из НР4024. На тв иде хдми. Код лг угасиш тв а бокс шаље и даље звук и можеш да слушаш радио. Код панасоника се звук прекида ако угасиш тв а чим укључиш наставља. Извор је бокс за радио.

Kada ugasim LG, na box-u svelte obe lampice zeleno, box radi. Kada ugasis Panasonic isto svelte zeleno obe lampice ili ne?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno