Skini sideloadchanel launcher i na njemu ima opcija da se pokreće automatski kad se pali box.instaliram launcher selektuje sve ali cim upalim i ugasim box on se vraca na fabricko i pokrece njegov launcher od irisa
Kucam prilikom rada Box-a ako je tako ne radi ni jedan kod bar kod mene#1397# ili *1397#
Kod je #1397# , sada sam video da sam pogresio broj.Kucaj #1398,onda idi na system pa device info i tu ti pise verzija FW.
da kuca se kada je upaljen box, mora da udje u settings sa tim kodom,jedino ako taj kod ne odgovara za starije box-ove. tu ce se vec javiti clanovi ti clanovi koji poseduju starije box-ove pa ce ti oni odgovoriti radi li taj kod i kod tih uredjaja,na HP4024 radi.Kucam prilikom rada Box-a ako je tako ne radi ni jedan kod bar kod mene
Ne nije ni taj kod model je Q11 koji je medju prvim box-ovim ja sam ga dobio prelaskom na optiku. Hvala ti u svakom slucajuKod je #1397# , sada sam video da sam pogresio broj.
da kuca se kada je upaljen box, mora da udje u settings sa tim kodom,jedino ako taj kod ne odgovara za starije box-ove. tu ce se vec javiti clanovi ti clanovi koji poseduju starije box-ove pa ce ti oni odgovoriti radi li taj kod i kod tih uredjaja,na HP4024 radi.
Da to je to u pitanju je linux 3.11 nije box android da li ce i ovde noci do Ubdate novog softvera nesto sumljam.Probaj 104030 i onda pritisneš dugme za settings. Šifra je 8288
Možda i ne moraš dugme za settings.
Edit: ne prihvata zvezdicu forum. Pre i posle 104030 kucaš zvezdicu.
Иста је верзија Ирис платформе али је фирмвер, верзија софтвера или шта већ била 2.5.6 а овај донет данас има 2.6.5.Mislis na novi interfejs?
Исто и код мене, чак ми је искочило као ажурирање/sistem upgrade и ништа се није променило. Нит нове верзије fw-a нит новог интерфејса.meni je fw 2.5.4 sto znači da ću novi iris 2 0 dobiti krajem godine ako je tačno ovo sto pišete .Vise puta sam pokupacao restrat ne povlači nove fw .
Meni radi na q11. E sad da je lošije, ne znam ne bih rekao. Slično radi 🙂*104030 ne radi na Q11 posle ovog update-a i ponovicu ponovo ovo je smece od software, losije radi nego starija verzija (na q11) puno nedostataka i nelogicnih komandi na daljinskom tako da pocetkom marta mi istice ugovor i moracu da nadjem neku alternativu, jer pored ovog smeca od irisa poceli da ukidaju i kanale a kako sam danas cuo ubacuju jos neke nove pinkove uskoro, a ja ne zelim finansirati Mitroviceve gluposti ako ne moram.
Znaci dobio si update i na Q11. Kada? Odakle si?Meni radi na q11. E sad da je lošije, ne znam ne bih rekao. Slično radi 🙂
Pa ne može ni da ti radi ako je MTS net u pitanju.Instalirao sam eon na hph07 sve radi osim n i sk kanala
Vrnjačka BanjaZnaci dobio si update i na Q11. Kada? Odakle si?
Pre nedelju danaVrnjačka Banja
Neko pomocModel hph07 usao pomocu koda instalirao atv launcher selektovao da njega pokrece otvorim sve radi dok ne ugasim i ne upalim box , kad ga ugasim i upalim opet se vraca na staro na iris kako to resiti da se nevraca na iris nego da otvara odmah launcher posto mi iris netreba uopste
PogledajModel hph07 usao pomocu koda instalirao atv launcher selektovao da njega pokrece otvorim sve radi dok ne ugasim i ne upalim box , kad ga ugasim i upalim opet se vraca na staro na iris kako to resiti da se nevraca na iris nego da otvara odmah launcher posto mi iris netreba uopste
HP4024 ne prepoznaje HDMI-CEC standby. LG CX gasi AVR, ali ne I box. Ko proizvodi zvuk?НР4024 повезан на лг тв ради и када је тв угашен, чује се радио. НР4024 повезан на панасоник тв не даје звук када се тв искључи. Постоји ли неко решење?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari