Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko zna. Slucajno sam na Iris STB u settings iskljucio opciju ethernet, da se tako povezujem. Sad nmg da pustim kanale itd, tj da se ulogujem na korosniki nalog. Preko wifi ne da pristup…
Pa sad jel zna neko sta mogu da u radim ili da li postoji neki Hard Reset uredjaja? U pitanju je novi STB?

Da li neko moze da mi pomogne?
Kako si resio ovo

pa ukucaj *1397# i tunimas mogucnost da ukljucis internet.to ti je settings.probaj pa javi.....

Znam da se factory reset na kineskim boksovima mogao uraditi tako ste se zabode cackalica ili igla i drzi par sekundi u AV port pozadi. Probaj to ako ovo ne uspe sa kodom.

Kad se udje u safe mode ukuca se #1397#, stim sto se # ne vide samo brojevi. Tako se ulazi u podesavanja. Samo ukljucis posle net, to je to.

Да ли има неке разлике између СТБ верзије 2.5.1. и 2.5.4.?

Iskljucio na dugme pozadi, kad ga ukljucis pritiskaj meni na daljinskom sve dok se ne pojavi android. Sa donje leve strane se pojav" safe mode "posle kucaj #1397#
Jedva čekam da dođem kući da probam, sinoć sam primetio da mi je uređaj opet zabagovao i da šalje televizoru HDR signal a to ne izgleda baš najbolje. Nisam uspeo da uđem u podešavanja, sad ne radi #1397#. Isto mi se desilo i pre par meseci kada je počeo da šalje UHD sliku.

Jedva čekam da dođem kući da probam, sinoć sam primetio da mi je uređaj opet zabagovao i da šalje televizoru HDR signal a to ne izgleda baš najbolje. Nisam uspeo da uđem u podešavanja, sad ne radi #1397#. Isto mi se desilo i pre par meseci kada je počeo da šalje UHD sliku.
Probaj 104030 kod mene radi

Neka napiše neko ko ima novu ''platformu'' da li je i dalje moguće sortiranje kanala, onakvo sortiranje kakvo je moglo, nevezano za broj-redosled kanala, čitajući na nekim drugim mestima izgleda da su ''uspeli'' i to da zeznu pa eto čisto neki info ko ima.

Ja uopste ne vidim vise mogucnost sortiranja kanala, neka me neko isprpavi ako gresim ali mislim da su to izbacili. Drugo ovaj UI je korak unazad, koliko god se cinio na prvu intersantan ljudima kroz neko vreme videcete da je los i kome je pala napamet ideja da ukloni informacije pri promeni kanala i da uopste ne vidis emisije koje su bile ili koja je sledeca na programu, ovo je TV platforma i fokus mora biti na kanalima ali izgleda da se trend gluposti nastavlja i prenosi bukvalno na sve sfere zivota pa tako i ovde.

Hvala ti za ovo!
Ne znam ni sam koliko sam tražio koju kombinaciju da pritisnem na daljinskom da aktivira bluetooth. Još sam ga dobio jako davno sa HPH07 stb-om.
Ne mogu da ga uparim sa HPH07, vidi ga ali ne uparuje.
Zato je komotno upario sa MiBox S i lepo sada mogu i da se kucaju brojevi programa itd... Nisam baš svako dugme probao ali sve što mi palo napamet radi kako treba.
Isto ga MiBox vidi kao R11b.
Edit: radi pali/gasi dugme :)

Radi i na HPH07.
I mislio sam da mora da radi, nije bilo razloga da ima ugraviran bluetooth a da nema funkcionalan bluetooth. Sve kombinacije sa neta sam probao na daljinskom, ovu ne mogu da se setim da sam video, mada davno je bilo.
Nije upario iz prvog pokušaja, odmah posle jeste.
Pošto mi box i stb jedan pored drugog, ili radi sa jednim ili drugim. Retko i gledam eon pa nije toliko problem, ali kome treba za box daljinski, sve OK.

Upario bt daljinski sa telefonom, radi, mada ne vidim neku svrhu čukanja po telefonu preko daljinskog.
Upario bt daljinski sa hph07, ali ne funkcioniše kad prekrijem vrh daljinskog,tj. infrared.

Radi i na HPH07.
I mislio sam da mora da radi, nije bilo razloga da ima ugraviran bluetooth a da nema funkcionalan bluetooth. Sve kombinacije sa neta sam probao na daljinskom, ovu ne mogu da se setim da sam video, mada davno je bilo.
Nije upario iz prvog pokušaja, odmah posle jeste.
Pošto mi box i stb jedan pored drugog, ili radi sa jednim ili drugim. Retko i gledam eon pa nije toliko problem, ali kome treba za box daljinski, sve OK.
Probao na sva tri hph07, nema sanse, ne radi... Vidi ga, ali nece da ga upari.

Povezan je, radi... Približi ga stb-u kod uparivanja. Nije baš ni svaki BT dobar BT 🙂. Ne znam, dugo imam ovaj daljinski.
Meni je bitnije da mogu sa mi boxom da uparim. Nikad ne znaš kada će da zatreba rezervni. Taman da probam jedan stari beli koji mi je višak da zamenim za ovaj.

Добио НР4024, лепо се понаша, пристојна хд слика која је веома близу еон хд слици. Омогуће сортирање по жељи али остаје стара позиција када идеш дорект на канал... ко још крене од прве позиције и иде редом... Генерално на прву лопту, веома пристојно. Штета што нема нета на боксу, продавнице и сл.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno