Radi, samo kucas broj za koji je paket vezan.BIlo je na 0800/100-100 opcija Aktivacija/deaktivacija HBO paketa, trebalo bi automatski da radi bez smaranja sa operaterima.
Kako si resio ovoDa li neko zna. Slucajno sam na Iris STB u settings iskljucio opciju ethernet, da se tako povezujem. Sad nmg da pustim kanale itd, tj da se ulogujem na korosniki nalog. Preko wifi ne da pristup…
Pa sad jel zna neko sta mogu da u radim ili da li postoji neki Hard Reset uredjaja? U pitanju je novi STB?
Da li neko moze da mi pomogne?
Iskljucio sam internet u podesavanjima, sad mi zabode na prijavi.pa ukucaj *1397# i tunimas mogucnost da ukljucis internet.to ti je settings.probaj pa javi.....
Trazi korisnicku sifru ali je ne prihvataIskljucio sam internet u podesavanjima, sad mi zabode na prijavi.
Probao nema dugme unutra, usao sam u sejf mod ali se nista ne desava kad ukucam sifru za meni.Znam da se factory reset na kineskim boksovima mogao uraditi tako ste se zabode cackalica ili igla i drzi par sekundi u AV port pozadi. Probaj to ako ovo ne uspe sa kodom.
Radi. Upravo resio problemTo je sjajno ako tako može da se ne čupa kabl više
Kako si ušao u sejf mod?Probao nema dugme unutra, usao sam u sejf mod ali se nista ne desava kad ukucam sifru za meni.
Iskljucio na dugme pozadi, kad ga ukljucis pritiskaj meni na daljinskom sve dok se ne pojavi android. Sa donje leve strane se pojav" safe mode "posle kucaj #1397#Kako si ušao u sejf mod?
Iskljuci na dugme pozadi, kad ga ukljucis pritiskaj meni na daljinskom sve dok se ne pojavi android. Sa donje leve strane se pojav" safe mode "posle kucaj #1397#Kako si ušao u sejf mod?
Jedva čekam da dođem kući da probam, sinoć sam primetio da mi je uređaj opet zabagovao i da šalje televizoru HDR signal a to ne izgleda baš najbolje. Nisam uspeo da uđem u podešavanja, sad ne radi #1397#. Isto mi se desilo i pre par meseci kada je počeo da šalje UHD sliku.Iskljucio na dugme pozadi, kad ga ukljucis pritiskaj meni na daljinskom sve dok se ne pojavi android. Sa donje leve strane se pojav" safe mode "posle kucaj #1397#
Probaj 104030 kod mene radiJedva čekam da dođem kući da probam, sinoć sam primetio da mi je uređaj opet zabagovao i da šalje televizoru HDR signal a to ne izgleda baš najbolje. Nisam uspeo da uđem u podešavanja, sad ne radi #1397#. Isto mi se desilo i pre par meseci kada je počeo da šalje UHD sliku.
E vidiš to sad nisam probao, pre apdejta Irisa nije mi radilo, možda sad hoće.Probaj 104030 kod mene radi
Ako ima ja je ne vidim. Mada nisam neki zahtevan korisnik, ne idem u sitna crevca..Да ли има неке разлике између СТБ верзије 2.5.1. и 2.5.4.?
Probao na hph07, vidi R11b, ali ne dozvoljava da ga povezem.Za aktivaciju bluetooth a na daljinskom, drzati dugme video klub+ ok par sekundi. Lampica pocne da treperi. Povezao sam daljinski I telefon. Pogledajte prilog 373832
Nisam probao sa njimProbao na hph07, vidi R11b, ali ne dozvoljava da ga povezem.
Probao na sva tri hph07, nema sanse, ne radi... Vidi ga, ali nece da ga upari.Radi i na HPH07.
I mislio sam da mora da radi, nije bilo razloga da ima ugraviran bluetooth a da nema funkcionalan bluetooth. Sve kombinacije sa neta sam probao na daljinskom, ovu ne mogu da se setim da sam video, mada davno je bilo.
Nije upario iz prvog pokušaja, odmah posle jeste.
Pošto mi box i stb jedan pored drugog, ili radi sa jednim ili drugim. Retko i gledam eon pa nije toliko problem, ali kome treba za box daljinski, sve OK.
Isto i kod mene. Da li je probao neko eon daljinski da upari sa hph07?Probao na sva tri hph07, nema sanse, ne radi... Vidi ga, ali nece da ga upari.
Prepozna ga, piše conected ali ne reaguje.Isto i kod mene. Da li je probao neko eon daljinski da upari sa hph07?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari