Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li neko može li Iris TV da se poveže preko SBB rutera?

Budi srecan sto si dobio Q11, on najbolje radi od svih. Ja sam se jedva dokopao njega. Nabrzi je od svih i slika je najbolja sa njim...
Ne bih se slozio, oba rade savrseno i savrsene slike daju mozda za nijansu bolje ovaj novi android.
Imao pre 2 god Q11, sad ovaj novi vec mesec dana sa novom UO sam ga dobio.
Meni ovaj bolji licno ukljucio sam BT i sklonio stb i mozes da menjas sta hoces na tv iz WC ako hoces ne moras da budes u istoj prostoriji gde je i tv i stb.
Ja nekad odem u sobu gde nemam tv i pustim muzicki kanal i pojacavam smanjujem po potrebi ili menjam za drugi neki kanal sve to iz druge sobe kroz zidove.
Ne znam koliki je ovako domet ali je odlican u celom stanu gde odes hvata stb.

Ne bih se slozio, oba rade savrseno i savrsene slike daju mozda za nijansu bolje ovaj novi android.
Imao pre 2 god Q11, sad ovaj novi vec mesec dana sa novom UO sam ga dobio.
Meni ovaj bolji licno ukljucio sam BT i sklonio stb i mozes da menjas sta hoces na tv iz WC ako hoces ne moras da budes u istoj prostoriji gde je i tv i stb.
Ja nekad odem u sobu gde nemam tv i pustim muzicki kanal i pojacavam smanjujem po potrebi ili menjam za drugi neki kanal sve to iz druge sobe kroz zidove.
Ne znam koliki je ovako domet ali je odlican u celom stanu gde odes hvata stb.
Imao hp4024 i zamenuo sva tri za q11 modele. Bolja slika na q11, i dok pre 20 dana nije stigao bluetooth update za hp4024 morao je da bude na vidnom mestu da bi daljinski mogao da prebacuje. Q11 mi stoji iza tv-a, a daljinski su ostali isti, njih nisu menjali.

Imao hp4024 i zamenuo sva tri za q11 modele. Bolja slika na q11, i dok pre 20 dana nije stigao bluetooth update za hp4024 morao je da bude na vidnom mestu da bi daljinski mogao da prebacuje. Q11 mi stoji iza tv-a, a daljinski su ostali isti, njih nisu menjali.
Ja sad imam HP4024 a pre 2 god Q11, nije bas nebo i zemlja ali osetna prednost na strani HPa jos brza promena kanala u sek kao na tv, mozes gadjas iz wc ako ti volja i daje bolju sliku, meni dosta da kazem da je bolji.
Ne znam sta je kod tebe bio problem sa HP ali kod mene je savrsen, mozda je tebu bio neki defektni ili neki koji lose radi ali kad radi je bolji po meni od Q11 to kazem iz mog iskustva.

Ja sad imam HP4024 a pre 2 god Q11, nije bas nebo i zemlja ali osetna prednost na strani HPa jos brza promena kanala u sek kao na tv, mozes gadjas iz wc ako ti volja i daje bolju sliku, meni dosta da kazem da je bolji.
Ne znam sta je kod tebe bio problem sa HP ali kod mene je savrsen, mozda je tebu bio neki defektni ili neki koji lose radi ali kad radi je bolji po meni od Q11 to kazem iz mog iskustva.
Smrzava se slika posle par sekundi na sva tri hp, tako da tesko da su sva tri defektna.

Postovanje,imam hph07 kog sam kupio preko interneta. Nemam username i password da bih se prijavio. Da li mi neko moze pomoci kako da ga otkljucam bez username i passworda i preetvorim u android box? Hvala unapred

Za početak ići na strane 23-24...mora da se instalira button mapper i neki launcher, sve to preko fleške da se ubaci jer ne može drugačije...prvo ući u servisni meni na #1397# ili na zvezdica104030zvezdica da bi se uopšte krenulo u priču. Ići redom korak po korak, ima sve objašnjeno počev od tih strana 23-24 pa nadalje. Koristiti miš ili instalirati recimo mattv aplikaciju ili neku drugu da bi se daljinskim rukovalo, jeste i to zezancija pa onda bežični ili air mouse u ruke i to je to. U button mapperu podesiti kako ulazite u launcher a kako izlazite, nije teško. Naravno, mora lan kabl da se vadi pa da se ponovo vraća kada se gleda iptv ili da se formira posebna iptv mreža na koju će se kačiti stb kada se gleda tv a posebno kada se koriste aplikacije. Ja sam išao po uputstvima sa foruma a takođe mi je i par cenjenih forumaša napisalo nešto od ovoga što ja sada pišem i namesti se nekako bez većih problema.

Q11 radi pod Linux-om, HP4024 pod Androidom pa bez obzira na na to sto Q11 ima 1gb rama a HP4024 2gb Q11 je drasticno brzi i gura veci bitrate slike.
Imam oba, razlika u slici je ocigledna i u koridt je Q11. Uzimao sam HPH07 od mojih ali sam im vratio, nisam bio zadovoljan kvalitetom slike.
Samo da napomenem da sam na optici, tv je LG OLED C1 serija.

Ocigledno je samo meni bolji HP4024, ja ne znam il sam ubo top primerak ili imam dobru opticku infrastrkturu ili je do samog aparata.
Zato ne bih generalizovao ovo koji je bolji jer ima svih varijanti od toga da nekome bolji HP do toga da je bolji Q11.
Svakako HP ima vise opcija i tek ce(nadam se) valjda ce mts sa svakim novim apdejtom da otkljucava kao sto je sad sa zadnjim otkljucao BT koji radi vrh.
Moguce je i da je dosta do izrade infrastrukture do pinga itd.

Q11 radi pod Linux-om, HP4024 pod Androidom pa bez obzira na na to sto Q11 ima 1gb rama a HP4024 2gb Q11 je drasticno brzi i gura veci bitrate slike.
Imam oba, razlika u slici je ocigledna i u koridt je Q11. Uzimao sam HPH07 od mojih ali sam im vratio, nisam bio zadovoljan kvalitetom slike.
Samo da napomenem da sam na optici, tv je LG OLED C1 serija.

Bitrate sigurno nece boks odredjivati nego onako kako ide sa mts-ovog servera, tako da nije to sto utice na sliku.

Da li troši mobilni intenet Iris aplikacija? (uzeo bih pripejd mts net od 500mb i šeforvao bih preko moba.)

Zvanično ne troši, osim možda neki sitan deo kad pokreće aplikaciju. Za šerovanje mislim d a je neko pisao u glavnoj temi da troši ako ide na EON box, a klasično na TV i laptop ne troši. Svakako nije basnoslovno skupo da probaš kako radi 😃

Imam Mi Tv Stick na kome je Iris. Ako ne troši, tih 300 kinti za 500mb je najbolja investicija

Skoro sam probao jednu novu prepaid karticu sa 0 dinara kredita i nije bilo moguće gledati ništa.

Aktivirao sam najeftiniji dodatak Internet 7 dana 200 MB za 125 rsd i proradilo je. Za par dana korišćenja ostvaren je saobraćaj od ~25 GB, a skinuto je sa stanja oko 140 MB (puno puta je iznova pokretana aplikacija).

I treba proveriti da li su i dalje mts prepaid internet kartice (500 MB za 300 RSD) 3G isključivo.

Pre neki dan sam otkazala IRIS iptv i prešla na BOX 2 sa optičkim internetom. Htela sam da instaliram IRIS TV apk na smart box, na kojem odlično radi EON TV apk već 2 godine. Međutim, pri pokretanju mi izlazi poruka da uređaj nije sertifikovan za IRIS TV. Instalirala sam IRIS za mobilne telefone, ali navigacija nije baš najbolja, iako imam bežičnu tastaturu. Smart box je rebrandirani Kinez (Gembird X96 Air sa 4GB RAM). Da li na nekom Android smart box-u, koji se prodaje na našem tržištu, radi bez modifikovanja IRIS TV apk? Da li je kod IRIS TV apk navigacija mnogo bolja nego kod IRIS mobilne i da li je uporediva sa EON TV apk. Unapred hvala

Dobar dan,koja je fora sa ovom njihovom promocijom otkljucanih kanala?i dalje su mi isti zakljucani tipa hbo,cinemax...

Dobar dan,koja je fora sa ovom njihovom promocijom otkljucanih kanala?i dalje su mi isti zakljucani tipa hbo,cinemax...
Pa ti kanali nisu pod promocijom, barem za sada. Ranijih godina su mogli i oni da se aktiviraju ali za sada nema najave o tome. I oni su posle morali da se deaktiviraju putem poziva centrali a nisu automatski deaktivirani kao ovi ostali.

Pre neki dan sam otkazala IRIS iptv i prešla na BOX 2 sa optičkim internetom. Htela sam da instaliram IRIS TV apk na smart box, na kojem odlično radi EON TV apk već 2 godine. Međutim, pri pokretanju mi izlazi poruka da uređaj nije sertifikovan za IRIS TV. Instalirala sam IRIS za mobilne telefone, ali navigacija nije baš najbolja, iako imam bežičnu tastaturu. Smart box je rebrandirani Kinez (Gembird X96 Air sa 4GB RAM). Da li na nekom Android smart box-u, koji se prodaje na našem tržištu, radi bez modifikovanja IRIS TV apk? Da li je kod IRIS TV apk navigacija mnogo bolja nego kod IRIS mobilne i da li je uporediva sa EON TV apk. Unapred hvala
Radi recimo na Mi Box. Interfejs je slican onome za IPTV, GO verzija je prilagodjena telefonima.

Kome treba Netflix UHD, a ima jedno prazno mesto na mts-u (iris smart bih koristio) neka se javi na pm :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno