Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto mi se antivirus buni kada kliknem taj link (url fishing). Da li imaš još neki link? :)

To je trebalo navodno još u avgustu kada je počela PL, znači cirka tri meseca...veliki je lažov i lupež pomenuti lik.

Na kakav softver se misli? Nisam u toku.
Još u avgustu je najavljen update Irisa. Lepsi I pregledni interfejs kao i mogućnost praćena sporta na jos bolji način. Šta se mislilo ne znam. Mozda slika mozaik mozda neki live score mozda promena audio feeda na prenosima mozda 4 K signal.
Inače SP u Kataru je za 2 nedelje mogli bi da puste 4K signal da ljudi imaju motiv bar zbog slike i kvaliteta iste prate SP na Arena kanalima. Ovako I RTS I Arene u HD isti kvalitet prenosa samo se preklapaju.

Oduvek me je zanimalo kakvu namenu ima ono plavo dugme "Prebacivanje na drugi uređaj" . Kada kliknem na njega pojavi mi se Firefox (ulogovan sam na Iris Go pomoću njega). Kada kliknem, dobijem poruku "Prebacivanje nije uspelo".

Ima li neko ovakav problem, a da je rešiv.

Imam Iris box na dva televizora. Iris daljinskim da palim tv.
E sad... Zvuk na TV sam daljinskim od tv-a pojačao na max (100), da bi sa iris daljinskim i ton podešavao i koristio samo jedan.
Šljaka, ali kada utišavam ton, negde na 15 jačini, uvuk se skroz izgubi. Ili se skroz izgubi, ili se naizmenično gubi i pojavljuje, kao da secka. To se dešava na oba TV-a. Tako da i dalje moram da korstim daljinski od TV-a samo za kontrolu zvuka.

A sto nisi podesio da na Iris daljinskom pojacavas i TV i STB?
Palis i gasis TV takodje na Iris daljinskom. Ja svoj od TV ne koristim uopste, nije potreban samo Iris daljinski i to je to.

Da, retko dobru funkciju uparivanja čitanjem IR koda ima daljinski, nema potrebe komplikovati.

Kod mene ne moze da se upari iris i toshiba , dok sa samsung i lg daljinskim je upareno pa koristim samo jedan daljinski - iris
ili mozda mmoze i toshiba , a da ja ne umem to da odradim ?

Ima li neko ovakav problem, a da je rešiv.

Imam Iris box na dva televizora. Iris daljinskim da palim tv.
E sad... Zvuk na TV sam daljinskim od tv-a pojačao na max (100), da bi sa iris daljinskim i ton podešavao i koristio samo jedan.
Šljaka, ali kada utišavam ton, negde na 15 jačini, uvuk se skroz izgubi. Ili se skroz izgubi, ili se naizmenično gubi i pojavljuje, kao da secka. To se dešava na oba TV-a. Tako da i dalje moram da korstim daljinski od TV-a samo za kontrolu zvuka.
To sam i ja imao problem (još uvek imam), kod matorih i to nema veze sa mts-om već sa televizorima, konkretno sa vox (kad su i kupili to sr....). To seckanje koje je iritantno se dešava kada je ton smanjen na minimum tipa jedan, dva klika do mutiranja, čim se poveća to se više ne dešava, ali je tada ton malo više glasan za one koji dobro čuju. Ja sam nešto kombinovao sa daljincem od tv-a i podešavanjem tona na samom tv uređaju i doterivao sa mts daljincem, ali ***, ćale hoće da sa dva klika +/- rešava jačinu zvuka, neće da drži sekundu, dve volume dugme i doteruje ton, i zato ima problem kada je nešto glasno on jednim klikom smanji i dolazi do tog seckanja koje mu btw, ne smeta, a ja bih iz kože izašao!
Vidim da si doterivao sa oba daljinca, ali najverovatnije je problem do tv-a.

@nesa69
Sada sam iz poslovnice, kažu mi da u sistemu stoji HD i ne zna zašto mi na mts apk stoji SD... Pita koji konkretno kanal nemate? Reko, imam sve i nemam porblem sa njima osim što ne znam da li imam HD ili ne? Ja stvarno neku razliku ne primećujem, možda je do tv LG full hd iz 2014 pa više nema tih jasnih razlika, mada ne verujem.

Poslednja izmena:
Zovi 064 733 i prijavi da usluga ne radi.
Meni je davno kada sam se žalio, moj MTS aplikacija dobro pokazala šta jeste uključeno a šta nije. To mi je bio osnov i za prigovor na račun.
Verovatno će da te malo prebacuju ali se odmah jave. I verovatno ćeš malo da sačekaš da te nazove neko pismen iz tehničke podrške.
Kakav ti je Eurosport na 318 i 319. Kod njega piše HD i prilično se vidi razlika.

E to me zanimalo da li kod nekog kanala piše HD, a ranije se razlika baš primećivala kod kanala. Videću danas kada se vratim sa posla.

Mogao Telekom da uradi promociju 4K signala sad za SP u Kataru. Ionako ima Arene na dve poziciji na listi. Jedna u 4 K druga nek ostane HD. Svojevremeno je I RTS promovisao HD signal zbog SP u Juznoj Africi. Izgleda da im na pamet ne pada tako nešto.

Ne znam koliko ima prenosa u 4k i kakve su ugovore uopšte potpisali.
Nije to baš samo pusti da ide.
Bolje možda da puste kršten HD u celoj Srbiji nego da urade standardnu centralizaciju oko Beograda a ostatak ko jb.
Ali dobro, bilo bi lepo videti neki napredak 🙂

Pre par dana kao novom korisniku dali su mi box Q11 na kome pise mts,posto odmah sutradan daljinski pocinje da brljavi dobijam (kupujem za dinar drugi) daljinac na kome sada pise iris.
Sta sam kao novi korisnik trebao da dobijem to jest sta je novije mts ili iris box?

Pre par dana kao novom korisniku dali su mi box Q11 na kome pise mts,posto odmah sutradan daljinski pocinje da brljavi dobijam (kupujem za dinar drugi) daljinac na kome sada pise iris.
Sta sam kao novi korisnik trebao da dobijem to jest sta je novije mts ili iris box?
Mislim da je Q11 stari, HP4024 je novi, ako nije još neki izašao posle njega.

Poslednja izmena:
Budi srecan sto si dobio Q11, on najbolje radi od svih. Ja sam se jedva dokopao njega. Nabrzi je od svih i slika je najbolja sa njim...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno