Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto vidiš. Uvek takvi gremlini kad su daj mu ga po restart / reboot :D

@ZEX123 Ako misliš na Iris TV uslugu na tom Iris STB to ne radi ni kod drugog MTS korisnika (koji plaća net a ne plaća TV uslugu) :D I pre ove cele ISP block / geoblock priče koja je krenula na aplikacijama pre nekoliko dana.

Kod mene je iris box zaglupeo veceras totalno. Ne reaguje na komande daljinca uopste. Na optici sam Box 4 plavi. Sad sam Iris box iscupao iz struje i ukljucio se (a nije hteo ni to paljenjem i gasenjem na dugme iza). Medjutim na komande daljinca opet ne reaguje (naravno zamenio sam baterije i lampica na daljincu uredno radi, cak sa njim uredno palim tv i pojacavam i smanjujem zvuk na tv-u dakle nije do daljinca), nesto ocigledno cackaju. Novi Beograd je u pitanju.

Da li su ikome zamenjene ove SD za HD verzije ? Ja juče resetovah risiver iz određenih razloga i tada mi iskoči poruka da će biti uskoro.

Da li su ikome zamenjene ove SD za HD verzije ? Ja juče resetovah risiver iz određenih razloga i tada mi iskoči poruka da će biti uskoro.
Meni 😅 ali nisu zamenjeni vec samo dodati hd i to nakon sto sam zvao call centar. Oni proverili tamo u sistemu dal infrastruktura podrzava i to je to...

Momci imam pitanje kako da na Iris boxu, da vidim grupe kanala? Ne znam kako vam najbolje objasniti ali na Firesticku kad gledam Iris SMART, i kada menjam kanale, kliknem taster levo i pojavi se spisak grupa kanala, dokumentarni, info, sport, film inslicno. E to ne mogu da provalim na Iris boxu i njihovim daljincu

Momci imam pitanje kako da na Iris boxu, da vidim grupe kanala? Ne znam kako vam najbolje objasniti ali na Firesticku kad gledam Iris SMART, i kada menjam kanale, kliknem taster levo i pojavi se spisak grupa kanala, dokumentarni, info, sport, film inslicno. E to ne mogu da provalim na Iris boxu i njihovim daljincu
Mislim da te opcije nema, ili je ja nisam uspeo da pronađem.

Pritisneš dugme OK da ti se pojavi spisak svih kanal sa leve strane. A onda na dugmiće za premotavanje biraš koju grupu kanala želiš (filmski, dokumentarci, sport....)

Pozdrav, da li neko ima IRIS SMART na Mi boxu.. i da li znate koji VPN radi za sve kanale ...koristim Surfshark i ne sljaka, isto je i bez njega, mogu samo da gledam domace/srpske kanale (sem kad je liga sampiona, onda ugase i Arenu)..

Premijer liga Tv pustili sa eng. komentarom. Odmor za uši. Dal je neko u režiji zaspao videćemo u 16h kada ide multi Goal Rush na Premijerliga TV. Možda je i ovo gašenje Iris naloga van mts mreže bilo i uslov Premijer lige obzirom kako sve prate u prodaji svojih prava.

Ide i Goal Rush na Premijer Liga kanalu. Očigledno je Arena kupila i to paketu. Verovatno su problem bili nalozi van mreže i prava prenosa u više država

Još da shvate da im je isti logo na Arena Premium 2 i 3 kanalu već danima :D

Iris SMART

Da još shvate da imaju boksove koji to mogu kamere i signal prenosa na Areni u 4K rezoluciji i da mogu da puste Arene Sport u 4K rezoluciji 😁

U novoj listi kanala koliko vidim superstar 1 ne postoji u hd rezoluciji
Vratila se stara lista kanala!

Ima li makar jednog kanala na iristv-u max hd paket, a da radi 5.1 zvuk?!

Pozdrav, Imam Hp4042, nov sam korisnik, i zanima me da li ga neko koristi sa wifi?? Posto kod mene ni jednu wifi mrezu ne vidi, tj ne pronalazi.

Da li su nekome zamenili sd za hd kanale, od najave da ce poceti 22.8.22.god? Na optici sam u Smederevu, i dalje imam sd pocev od 101... Hd mi pocinju od 700 pa na dalje.

Ne . Pominju neke ploče koje treba da menjaju i da će ova kompđkovana operacija potrajati dosta dugo. Valjda će uspeti. Nekako 😁

Kakve crne ploče, koga oni...trebali su onda da obnaroduju kada sve bude spremno, iz dana u dan u svakom pogledu sami sebe ne da demantuju nego se sramote za pojedine stvari.

Elem, probah ono što se tiče HPH07 i isključivanja LAN-a u podešavanjima a ne preko kabla pa da se kuca šifra #1397# i gle čuda radi :) odnosno kao neko rešenje da ne čupamo kabl svaki čas zbog korišćenja blagodeti ''androida''.

Doduše, popio sam neku posle basketa pa se okuražih da to i uradim inače ovako jok da bih smeo probati :)

Kakve crne ploče, koga oni...trebali su onda da obnaroduju kada sve bude spremno, iz dana u dan u svakom pogledu sami sebe ne da demantuju nego se sramote za pojedine stvari.

Elem, probah ono što se tiče HPH07 i isključivanja LAN-a u podešavanjima a ne preko kabla pa da se kuca šifra #1397# i gle čuda radi :) odnosno kao neko rešenje da ne čupamo kabl svaki čas zbog korišćenja blagodeti ''androida''.

Doduše, popio sam neku posle basketa pa se okuražih da to i uradim inače ovako jok da bih smeo
Dok nisam procitao ovo sto si napisao za kod: #1397# blage veze nisam znao da ovo postoji uopšte. Ja samo nisam gasio LAN, nego mi je se pokrenuo Settings androida! Imam Hisense U7QF 55”, i stalno me je frustrilalo sto je STB dizao sliku u 1080p 50Hz! Sada lepo kada sam podesio 4K 50Hz, sve je bolje, slika oštrija drastrticno! Sada imam dilemu samo, da li podesiti Dolby Vision ili HDR 10 na STB samom. Imate li neku preporuku? Imace uspeo sam na U7QF drasticno poboljšati siku STB podešavanjima, ako nekome trebaju podešavanja slike ima ispod, u HDR Sport rezimu. Inače zna li neko da li ima MTS nameru uskoro da pokrene neki sistem, da može da se koriste Android app. Tipa jako me zanima da li neko uspeo HBO Max app da namesti.

Prilozi

• 9222E8E5-7886-40A4-9DDB-5A452DC896A8.jpeg
    9222E8E5-7886-40A4-9DDB-5A452DC896A8.jpeg
    134.1 KB · Pregleda: 75
  • CB970C7C-EE1E-434E-B052-93E6150D6207.jpeg
    CB970C7C-EE1E-434E-B052-93E6150D6207.jpeg
    146 KB · Pregleda: 76
Pa da, ta šifra je za settings a onda u okviru toga podešava se šta treba generalno. A isto to u vezi podešavanja si mogao i na 104030 ako je u pitanju HPH07.

Drustvo imam problem,desava mi se na led tv da mi se u toku reprodukcije slike,tj kanala na tren izgubi slika,pa se potom vrati,da li je do MTS ili nesto drugo,inace lad povezem komp preko hdmi kabla tv radi super,inace je i stb od mts povezan sa hdmi kablom na tv....molim za pomoc?hvala

Dok nisam procitao ovo sto si napisao za kod: #1397# blage veze nisam znao da ovo postoji uopšte. Ja samo nisam gasio LAN, nego mi je se pokrenuo Settings androida! Imam Hisense U7QF 55”, i stalno me je frustrilalo sto je STB dizao sliku u 1080p 50Hz! Sada lepo kada sam podesio 4K 50Hz, sve je bolje, slika oštrija drastrticno! Sada imam dilemu samo, da li podesiti Dolby Vision ili HDR 10 na STB samom. Imate li neku preporuku? Imace uspeo sam na U7QF drasticno poboljšati siku STB podešavanjima, ako nekome trebaju podešavanja slike ima ispod, u HDR Sport rezimu. Inače zna li neko da li ima MTS nameru uskoro da pokrene neki sistem, da može da se koriste Android app. Tipa jako me zanima da li neko uspeo HBO Max app da namesti.

Zapravo je bolje da STB salje sliku u izvornom obliku (1080i 50Hz), pa da sam TV radi upscale na 4K nego da skyworth mora da radi upscale. Naravno, zavisi kakav scaler je u TV-u. Kod Sony-ja je definitivno bolje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno