Meni 😅 ali nisu zamenjeni vec samo dodati hd i to nakon sto sam zvao call centar. Oni proverili tamo u sistemu dal infrastruktura podrzava i to je to...Da li su ikome zamenjene ove SD za HD verzije ? Ja juče resetovah risiver iz određenih razloga i tada mi iskoči poruka da će biti uskoro.
Mislim da te opcije nema, ili je ja nisam uspeo da pronađem.Momci imam pitanje kako da na Iris boxu, da vidim grupe kanala? Ne znam kako vam najbolje objasniti ali na Firesticku kad gledam Iris SMART, i kada menjam kanale, kliknem taster levo i pojavi se spisak grupa kanala, dokumentarni, info, sport, film inslicno. E to ne mogu da provalim na Iris boxu i njihovim daljincu
Momci imam pitanje kako da na Iris boxu, da vidim grupe kanala? Ne znam kako vam najbolje objasniti ali na Firesticku kad gledam Iris SMART, i kada menjam kanale, kliknem taster levo i pojavi se spisak grupa kanala, dokumentarni, info, sport, film inslicno. E to ne mogu da provalim na Iris boxu i njihovim daljincu
Ništa sa njim ne može da se radi.Pozdrav, Imam Hp4042, nov sam korisnik, i zanima me da li ga neko koristi sa wifi?? Posto kod mene ni jednu wifi mrezu ne vidi, tj ne pronalazi.
Dok nisam procitao ovo sto si napisao za kod: #1397# blage veze nisam znao da ovo postoji uopšte. Ja samo nisam gasio LAN, nego mi je se pokrenuo Settings androida! Imam Hisense U7QF 55”, i stalno me je frustrilalo sto je STB dizao sliku u 1080p 50Hz! Sada lepo kada sam podesio 4K 50Hz, sve je bolje, slika oštrija drastrticno! Sada imam dilemu samo, da li podesiti Dolby Vision ili HDR 10 na STB samom. Imate li neku preporuku? Imace uspeo sam na U7QF drasticno poboljšati siku STB podešavanjima, ako nekome trebaju podešavanja slike ima ispod, u HDR Sport rezimu. Inače zna li neko da li ima MTS nameru uskoro da pokrene neki sistem, da može da se koriste Android app. Tipa jako me zanima da li neko uspeo HBO Max app da namesti.Kakve crne ploče, koga oni...trebali su onda da obnaroduju kada sve bude spremno, iz dana u dan u svakom pogledu sami sebe ne da demantuju nego se sramote za pojedine stvari.
Elem, probah ono što se tiče HPH07 i isključivanja LAN-a u podešavanjima a ne preko kabla pa da se kuca šifra #1397# i gle čuda radiodnosno kao neko rešenje da ne čupamo kabl svaki čas zbog korišćenja blagodeti ''androida''.
Doduše, popio sam neku posle basketa pa se okuražih da to i uradim inače ovako jok da bih smeo
Dok nisam procitao ovo sto si napisao za kod: #1397# blage veze nisam znao da ovo postoji uopšte. Ja samo nisam gasio LAN, nego mi je se pokrenuo Settings androida! Imam Hisense U7QF 55”, i stalno me je frustrilalo sto je STB dizao sliku u 1080p 50Hz! Sada lepo kada sam podesio 4K 50Hz, sve je bolje, slika oštrija drastrticno! Sada imam dilemu samo, da li podesiti Dolby Vision ili HDR 10 na STB samom. Imate li neku preporuku? Imace uspeo sam na U7QF drasticno poboljšati siku STB podešavanjima, ako nekome trebaju podešavanja slike ima ispod, u HDR Sport rezimu. Inače zna li neko da li ima MTS nameru uskoro da pokrene neki sistem, da može da se koriste Android app. Tipa jako me zanima da li neko uspeo HBO Max app da namesti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari