ajnamen96
Poznat
- Učlanjen(a)
- 20.04.2022
- Poena
- 40
Moguce da ti ukljucen negde auto refresh rate, to se meni desava kad gledam nesto preko smart iptv aplikacije. Mozda ti kompjuter daje istu rezoluciju kao na tv sto je podesena, pa se ne desava tada a problem sto ti verovatno stb i tv imaju razlicite rezolucijeDrustvo imam problem,desava mi se na led tv da mi se u toku reprodukcije slike,tj kanala na tren izgubi slika,pa se potom vrati,da li je do MTS ili nesto drugo,inace lad povezem komp preko hdmi kabla tv radi super,inace je i stb od mts povezan sa hdmi kablom na tv....molim za pomoc?hvala
Moguce da je uzrok los HDMI kabl izmedju STB-a i TV-a ukoliko je STB podesen da "daje sliku" u 4k60 rezoluciji. Smanji rezoluciju na STB na 1080i50 pomocu tajnog menija.Drustvo imam problem,desava mi se na led tv da mi se u toku reprodukcije slike,tj kanala na tren izgubi slika,pa se potom vrati,da li je do MTS ili nesto drugo,inace lad povezem komp preko hdmi kabla tv radi super,inace je i stb od mts povezan sa hdmi kablom na tv....molim za pomoc?hvala
Uz to aplikacija normalno radi na laptopu.Preko paketa dobio sam iris go. Instalirao app na samsung televizoru, ukucam korisnicko ime i lozinku, onda mi izbaci accessed error. Da li je neko imao slican problem, ne znam kako da resim, a inace iskoriscen samo jedan uredjaj od moguca 3?
probao sam...isto....nema promene.....sta mislis da nije mozda stb pobrljavio....zvao sam i u mts kao navodno ce probaju da vide sta je problem na daljinu,a hdmi kabal niko nije dirao od kad je postavljen tu....sam od sebe poceo da restartuje sliku....a ovako pridvece nema sanse da gledas...ovako preko dana cini mi se manje da restratuje sliku....Moguce da je uzrok los HDMI kabl izmedju STB-a i TV-a ukoliko je STB podesen da "daje sliku" u 4k60 rezoluciji. Smanji rezoluciju na STB na 1080i50 pomocu tajnog menija.
Zamenio.....nista se nije promenilo.....da li je moguce da je stb problem....imam onaj stari stb crni debeli....bio je tad u ponudi crni i beli....pre neznam xx godina..Pa zameni HDMI kabl pa će ti brzo biti jasno jeste / nije.
Mozda je i do mts-a. Desava se i kod mene kad gledam nesto sto vratim unazad. Ovako uzivo cini mi se ne.Drustvo imam problem,desava mi se na led tv da mi se u toku reprodukcije slike,tj kanala na tren izgubi slika,pa se potom vrati,da li je do MTS ili nesto drugo,inace lad povezem komp preko hdmi kabla tv radi super,inace je i stb od mts povezan sa hdmi kablom na tv....molim za pomoc?hvala
Može. Ja zamenio kada su uveli Iris. Žalio se da baguje, da moram stalno da resetujem... što se i stvarno dešavalo.Da li moze da se zameni ovaj stari STB za neki noviji i koji?
Pozdrav ekipa. Ima li neko informaicje jel planira MTS uskoro raditi neki upgrade Irisa? U smislu da ce moci da se instaliraju app tipa HBO Max., Netflix Ili da lagano kupujem Amazon Firestick 4K MAX da bi imao normalno app na TV-u a ne stalno da povezujem laptop ili kastujem.
Od sutra ce promeniti redosled kanala.Pozdrav ekipa. Ima li neko informaicje jel planira MTS uskoro raditi neki upgrade Irisa? U smislu da ce moci da se instaliraju app tipa HBO Max., Netflix Ili da lagano kupujem Amazon Firestick 4K MAX da bi imao normalno app na TV-u a ne stalno da povezujem laptop ili kastujem.
I to "radi", pod navodnicima.Pa kakvi “stručnjaci” tamo rade dobro je što uopšte platforma radi.
Složena operacija-uspešno izvedena.🤣😀Još nisu uspeli da izvedu složenu operaciju zamene SD kanala HD kanalima i sredjivanje liste kanala. Iako su uredni najavili za danas po 2 put 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari