Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uspeo sam da uključim LAN. Priključio sam bežičnu tastaturu koja ima HOME dugme koje kad se pritisne pokrene opciju da mogu da pokrenem IPTV, ATV launcher ili launcher. Dakle na delu kada treba da se izabere wifi mreža tu sam išao na home. Pokrenuo settings i uključio LAN.
 
Od danas kanali koji su kretali od 100 i bili u SD rezoluciji,bice prebaceni u full HD kanale,a oni od 700 bice sklonjeni..
 
Ima skoro svaki VPN auto-connect i split tunneling opcije:

Nord-Autoconnect.png


Samo se odaberu one aplikacije za koje hoćemo da radi VPN i to je to:

split-tunneling.png
 
Зна ли се кад ће бити та фамозна промена позиција канала и замена СД канала ХД каналима, најавили су за данас, али није промењено...
 
Imaju još 6 i po sati ali čisto sumnjam prosto ne verujem. Još 9 dana fore pa ističe avgust koji je najavljen za novi interfejs i tako redom. Najavili su zvanično u petak ovu zamenu pozicija kanala i ako to danas ne odrade onda ne znam stvarno...
 
Za šta bi te ukinuli ako i ne odrade danas :)
Možda bude promena tipa kada su sklonili RTS HD sa 7xx na 1xx, pa sad to urade za 1-vu, B92 i šta je ostalo na preko 700. Odavno nemam (još na vdsl-u) arene na 7xx, ostala samo fight i esport ako se ne varam.

Meni i dalje jako smeta što nemam premotavanje na eurosport HD kanalima (723 i 724). Nema ni pauza pa da je podnošljivo.

Ne znam ni da li da diraju interfejs, posle može da bude kuku lele kao sa irisom u početku, pa par meseci dok se sredi :)
Povremeno koristim eon i fali mi jedino ona opcija da kliknem na gol ako ga propustim ili sastavi timova. Mada premotavanje radi ko zmaj pa nije baš ni tolika katastrofa.
 
Nas dosta još uvek ima sve HD kanale preko broja 700 i još onako razbacane pa to baš bode oči, jeste vdsl ali start paket a valjda svi koji su na višem paketu njima HD kanali nisu od 700 pa na dalje.
 
Neverovatno da obaveste korisnike a to ne urade. Neozbiljno 😂.. I ne da treba nego mora. Pa imam 22 Arene u SD na listi i 11 u HD. 😂 Da ne nabrajamo koliki SD i HD, kanala ima I koji se ponavljaju na listi.
I meni smeta što ES HD nema premotavanje i što sem AS 1 I AS 3 sve ostale nemaju promenu audio feeda.
 
Баш је безвезе да иде РТС 1 и 2 на 101 и 102 ХД, па иду Суперстар и остали канали са нац.френквенцијом у СД, па од 150 Арене СД, па од 300 Арене ХД али не све, већ од 712 и 713 Арена фајт и еспортс, па онда остали канали у ХД, а од 700 до 711 празно, а да сам сортирам нисам толико докон 😃 Зато сам се надао да ће данас све да ставе ХД и да не тражим где ми је који канал у ХД а где у СД 😃 а ове од 712 да склоне
 
tema će biti pročišćena od off-topic-a. postoje teme za Arena Cloud (dat je link) i Iris Go. svaki sledeći off-topic na temu Arena Cloud ili Iris Go povlači za sobom privremeno udaljenje iz teme
 
tema će biti pročišćena od off-topic-a. postoje teme za Arena Cloud (dat je link) i Iris Go. svaki sledeći off-topic na temu Arena Cloud ili Iris Go povlači za sobom privremeno udaljenje iz teme
Hocemo li reagovati? Ponovo pocinje tirada sa Iris Go gospode u postovima iznad....
 
Sa sajta MTS nisam skontao da li uz paket Box 3 dobijaš 2 STB uređaja i 3 Iris GO instalacije?
 
Mislim da idu dva STB-a već od BOX 3 paketa, proveri na sajtu 😃
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno