O čemu ti?Ljudi još uvek koriste debele televizore, a neki pričaju o 4K 🤣
Aktuelna je i dalje ta kampanja, lično sam napravio preko 30 prijava, uz to da nisu potrebni podaci, realno ima sve u sistemu Telekoma.Danas sam imao poziv od nekog Saše iz Telekoma koji nudi BOX3 po istoj ceni za BOX2 na dve godine ugovora. Kaže, da to deluje smešno i čudno, ali hoće da nagrade stare korisnike. Ispitao me koju kablovsku gledam, rekao sam privatnu IPTV... Kaže, ako se odlučim za to, svakako da mu javim. On je na odmoru do ponedeljka sada, pa tada da se čujemo. Ako me neko od kolega pozove, svakako mogu da pristanem ili otkažem prijavu... Ono što je zanimljivo, a to je da je tražio da popunimo prijavu, pa kako god ja rešim. Uzeo je info adresa, stan, sprat, lična karta jmbg, gde je izdata, datum izdavanja... Mene zanima, da li se ovde radi o totalno drugoj stvari, a to je da druga sužba proverava gde se nalazimo u slučaju mobilizacije koja će biti do kraja godine... Odakle njemu moj broj, a čovek mi kaže da je na odmoru, a zove me da nudi ponudu... Da li neko ima info o ovoj ponudi?
Po protokolu , trebao si sve podatke da uzmes jer je bilo malverzacija, Licno sam uradio preko 150dodavanja, i znam sta ti pricam.Aktuelna je i dalje ta kampanja, lično sam napravio preko 30 prijava, uz to da nisu potrebni podaci, realno ima sve u sistemu Telekoma.
Kratko sam radio, nikakvih malverzacija nije bilo, a zvao sam isključvio svoje korisnike.Po protokolu , trebao si sve podatke da uzmes jer je bilo malverzacija, Licno sam uradio preko 150dodavanja, i znam sta ti pricam.
radi od kuće, kakve veze ima što je na odmoru.Pa, kako radiš, a na odmoru si?
Jel bolje ostaviti onda glavni tv na hh07 jer ima android...Pisano više puta da na tom modelu nema ulaska u ''tajni'' meni i pretvaranja istog u nekakav android što recimo može na hph07 i što sam ja mahom kao i ostali tu rabotu i sproveo u delo ali zahvaljujući obilatoj pomoći pojedinih forumaša.
Ne mogu. TV mi je na drugoj lokaciji sa jednim RJ45 izlazom iz zida a preko njega sam pusti net sa rutera.A mozes i portove da prekonfigurises.
Povezao sam se preko WiFi ali i dalje je ista greška u pitanju. Možda u ruteru treba nešto podsetii ali nisam uspeo. Box radi samo ako ide direktno u iptv lan port.Ne, ali imaš wifi kao opciju
Ne mogu. TV mi je na drugoj lokaciji sa jednim RJ45 izlazom iz zida a preko njega sam pusti net sa rutera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari