Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi još uvek koriste debele televizore, a neki pričaju o 4K 🤣

Ljudi još uvek koriste debele televizore, a neki pričaju o 4K 🤣
O čemu ti?
Taj broj korisnika (ako ih uopšte i ima) je na nivou statističke greške.
p.s.Pošto je ovo tehnički forum bio bi red da se tako i izražavamo "debeli televizor" = CRT televizor ; " tanki televizor" = LCD televizor

Danas sam imao poziv od nekog Saše iz Telekoma koji nudi BOX3 po istoj ceni za BOX2 na dve godine ugovora. Kaže, da to deluje smešno i čudno, ali hoće da nagrade stare korisnike. Ispitao me koju kablovsku gledam, rekao sam privatnu IPTV... Kaže, ako se odlučim za to, svakako da mu javim. On je na odmoru do ponedeljka sada, pa tada da se čujemo. Ako me neko od kolega pozove, svakako mogu da pristanem ili otkažem prijavu... Ono što je zanimljivo, a to je da je tražio da popunimo prijavu, pa kako god ja rešim. Uzeo je info adresa, stan, sprat, lična karta jmbg, gde je izdata, datum izdavanja... Mene zanima, da li se ovde radi o totalno drugoj stvari, a to je da druga sužba proverava gde se nalazimo u slučaju mobilizacije koja će biti do kraja godine... Odakle njemu moj broj, a čovek mi kaže da je na odmoru, a zove me da nudi ponudu... Da li neko ima info o ovoj ponudi?

Mene su zvali prošle nedelje, ne znam kako se zove čovek, bio sam u maxiju. Pošto sam na optici i imam box2 (fiksni i tv) čovek mi reče da povodom njihovog 25.rođendana mi nude da pređem sa box2 na box3 po istoj ceni i da će mi pustiti internet 150/15, ništa ne treba da mi dolaze pošto već i imam ruter, samo mi pošalju ugovor na dve godine pa kada istekne da vidim dalje šta ću. Ništa mi nije tražio od podataka, rekao kontaktiraće me za 10-tak dana.

Ja sam juče produžio ugovor na BOX3 (net, TV, fiksna) povodom promocije 25. godina po istoj ceni kao BOX 2 (net, fiksna) koji sam imao do sada. Ništa me nisu davili. Sve prošlo OK

Koliko vidim,to je akcija za korisnike Box 2 paketa.Ne verujem da bi davali akciju tipa ko ima Box 4 plavi da plaća Box 3 jer je tu veća razlika nego između Box 2 i 3.

Pošto su vas zvali, onda je ok priča. Nije policija i advokati. :D Ne znam šta oni dobiju ako ti pređeš na veći paket po istoj ceni? Jedino da dobijaju posle isteka ugovora da nećeš moći da se vratiš na box2 po ceni koju si imao pre prelaska na box3, to jest u ovom slučaju sada...

@simmke Pa poenta je "upsell", neće nuduti ništa Box4 korisnicima (eventualno da pređu na skuplji Box4 paket) tj sigurno im neće nuditi da im se smanje troškovi.. To će pre da nude Box3 korisnicima da pređu na Box4 po ceni tog Box3 što su do sad plaćali.

Ali očigledno su im primarne mete oni koji koriste jednu ili dve usluge da ih prebace na 3 ili 4.

Danas sam imao poziv od nekog Saše iz Telekoma koji nudi BOX3 po istoj ceni za BOX2 na dve godine ugovora. Kaže, da to deluje smešno i čudno, ali hoće da nagrade stare korisnike. Ispitao me koju kablovsku gledam, rekao sam privatnu IPTV... Kaže, ako se odlučim za to, svakako da mu javim. On je na odmoru do ponedeljka sada, pa tada da se čujemo. Ako me neko od kolega pozove, svakako mogu da pristanem ili otkažem prijavu... Ono što je zanimljivo, a to je da je tražio da popunimo prijavu, pa kako god ja rešim. Uzeo je info adresa, stan, sprat, lična karta jmbg, gde je izdata, datum izdavanja... Mene zanima, da li se ovde radi o totalno drugoj stvari, a to je da druga sužba proverava gde se nalazimo u slučaju mobilizacije koja će biti do kraja godine... Odakle njemu moj broj, a čovek mi kaže da je na odmoru, a zove me da nudi ponudu... Da li neko ima info o ovoj ponudi?
Aktuelna je i dalje ta kampanja, lično sam napravio preko 30 prijava, uz to da nisu potrebni podaci, realno ima sve u sistemu Telekoma.

Pa, znam da ima, zato mi je i sumnjiva cela priča... Ajde da je tražio jmbg, nego datum izdavanja, gde je izdata, stan, sprat, adresu... Sve, a navodno ima u sistemu... Još na sve to, na odmoru sam do ponedeljka. Pa, kako radiš, a na odmoru si? :D Kako god, čekam da mi jave ovi za proveru telefona da li se radi o stvarnoj ponudi ili ne. Potegao sam vezu u policiji, čisto da budem 100% siguran da je vlasnik tog telefona taj koji se predstavlja... Mislim, nije ovo *******cija. Može svako da te okrene i da prepriča neku promociju, kako bi ti uzeo podatke, ako ćemo realno...

Hvala svima na odgovoru, jer drukčije bih bio u zabludi...

Poštovanje svim forumašima. Inače dobih novi stbox uređaj Skyworth Hp4042 android model. Ali u njemu 104030 ne radi. Da nije zaključan model od MTS - a. Neko neku ideju kako da se udje u setting meni. Inače nemojte oko toga ako Vas zovu da vam ponude tv, ili net povom 25 rođendana da mislite da je prevara. Sve je ok. Jeste promocija. Dobićete stvarno besplatno. Ali samo za odabrane korisnike i verne... 🤪

Pisano više puta da na tom modelu nema ulaska u ''tajni'' meni i pretvaranja istog u nekakav android što recimo može na hph07 i što sam ja mahom kao i ostali tu rabotu i sproveo u delo ali zahvaljujući obilatoj pomoći pojedinih forumaša.

Pisano više puta da na tom modelu nema ulaska u ''tajni'' meni i pretvaranja istog u nekakav android što recimo može na hph07 i što sam ja mahom kao i ostali tu rabotu i sproveo u delo ali zahvaljujući obilatoj pomoći pojedinih forumaša.
Jel bolje ostaviti onda glavni tv na hh07 jer ima android...
Zar ovo nije ikonica za plavi zub... 🤪 Planira li se možda update... Kako onda korisnici Hp4024 ulaze u taj meni... Zar je moguće da nema ni jedno dodatno podešavanje ili neki trik da se udje na boot meni ili settings...

Prilozi

• IMG_20220703_002128.jpg
    IMG_20220703_002128.jpg
    61.8 KB · Pregleda: 31
#1397# je ulazak u meni

Zdravo,

Da li je neko od vas imao problem sa Iris smart aplikacijom na Samsung tv-u?
Konstantno mi izlazi greska accesed error, korisnicko ime i sifru koristim kao i za Iris go aplikaciju koja nesmetano radi. Pokusao sam i sa korisničkim servisom da resim problem ali za sada bez uspeha.

Unapred hvala,

Da li je moguće gledati irisTV preko lan porta koji nije IPTV? Ograničen sam instalacijama. Pretpostavljam da ne može ali čisto da pitam.

Inače dobijam ovu grešku kad ga zakačim na internet port.

itisTV.png

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ne mogu. TV mi je na drugoj lokaciji sa jednim RJ45 izlazom iz zida a preko njega sam pusti net sa rutera.

Treba ti ovako nesto da napravis, inace kao sto znas mts ruter ti je ogranicen tako da su 1 i 4 port dodeljeni za net dok su 2 i 3 za iptv, pa ne bi bilo lose da napravis ovako nesto kao sa snimka. To sam ne znam kada video i sada sam se setio da bi tebi u ovoj situaciji ovo bilo idealno. Naravno ovo moze da radi samo pod uslovom da za iptv nisu potrebne svih 8 zica koliko ih ima u jednom kablu.

Ako mozes testiraj ovu ideju ko zna mozda ovo moze da te spase provlacenja novih kablova.

Hvala na savetu ali uspeo sam da rešim sve sa wifi mrežom prema upustvu sa foruma. Sad sve radi ok.

Drago mi je da si resio, ali eto neka ostane ovo ko zna mozda nekada nekome zatreba pa na ovaj nacin resi problem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno