Ljudi namestio sam jos neke stvarcice, da bi se lepo koristio ovaj Android sto smo dobili na novom STB model ( HPH07 ):
Sta sam jos pokusao,
- Instalirao sam aplikaciju Button Mapper ( stavio sam da jednim klikom # na daljnskom bude home dugme, dva klika # vrati na IPTV i drzanje # bude recent tj da mi pokaze u koje sam aplikacije usao.
- instalirao sam ATV Launcher, da izgledao kao Android TV.
- Par aplikacija kao sto su Eon, Youtube i Netflix.Pogledajte prilog 303610
- povezivanje misa i tastature preko Bluetooth ( Radi )
- Povezivanje misa i tastature preko WIFi ( Radi )
- kontrolisanje uredjaja preko telefon u mom slucaju preko iOS, instalirate aplikaciju Android remote, izaberete daljinski po zelji i konektuje te se na IP andresu na kom je stb. Pre toga morate da aktivirate Developer Options i unutar te opcije USB debugging na STB da bi funkcionisalo.
- Normalno nema Google Play prodavnica, nema Google servisa, to mora da se flesuje itd…
- Sve aplikacije sto sam skinuo je sa sajta ApkPure, prebacite na flesku pa ubacite u STB i instalirate.
Tako da mozete instalirati Android aplikacije.
Ako jos nesto zanimljivo namestim, javljam.
Poz ljudi
Imam samo opciju "Proširi ulazni signal>(HDMI1,2,3) ali je i bila isključena? Čemu uopšte to služi?Isključi opciju proširen signal na tv.
To je tacno. Ali ovo za prosireni signal ne kapiram svrhu, niti sta ta opcija radi?HDR kada se uključi boje su malo tamnije . Bar kod mene na Samsung u
Šta raditi, koga pitati?😅😂Imam isti problem, ugasio sam prosireni signal i opet isto. Takodje je HP4024 i Samsung tv
Daaa, to mi nije palo na pamet nikako😂 Ne znaju ko im glavu nosi, kamo li ovo..Naravno da sam pitao😀Telekom?
To mi je kao da pitam komsiju od 60godina, a on ce, jel ti svetli zelena lampica na resiveru 😂Telekom?
Upravo to. (cookies i local storage podaci). Tako da ćeš morati to da prestaneš da brišeš makar za taj Iris Go sajt.Da li je problem u tome što Firefox automatski briše kukije ili je nešto drugo u pitanju?
Kod mene je bilo 1080i50, prebacih sad na 1080p50, cini mi se da je minimalna razlika. Ima u ponudi i 4k rezolucija, sta misliš da li bi to nešto promenilo ili to nije pametno čačkati?Udji u servisni menu sa #1397# i proveri da li ti je podesena slika da bude 1080p50 😃
Aha. Meni se čini da je skoro isto na 1080p50 i 1080i50.Uglavnom clanovi pisu da je upravo slabija rezolucija ako se podesi na 4k
Da ispravim napisano, treba 1080i50 😃
Kod mene je na 1080p 50Hz povremeno crn ekran na delić sekunde i to je trajalo mesecima. Kad sam stavio na 1080i, nestala je ta pojava i već neko vreme je nema. Vox je HPH07, TV Philips FHD.Ima li razlike u slici izmedju 1080i50hz (default kod mene) i 1080p50hz?
Je l primecujes nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari