Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao svima.

Meni je danas ugradjen MTS BOX 3 paket - START. Znaci samo bazična ponuda kanala.
Ali, kada sam krenula da listam vidim da su mi otkucani svi kanali iz MAX ponude, tipa HBO 1,2,3 i slično.
Mi imamo ugovor na 2 godine, 12 meseci po dinar i posle standardna cena od 2945 dinara.
Treba li odmah da prijavim da su mi otkljucali kanale ili ne? Ne zelim nista dodatno da placam, ali je ektra sto imam svasta sada u ponudi.
Nisam sigurna ima li neki promotivni period pa ce sve te dodatne kanale da mi isključe?
Koliko sam videla, komsije imaju isti problem, oni su stariji ljudi i nisu to ni primetili. Ne bi da ih neko odere zbog neznanja.
Mislim da je to par dana promo period.

Jel ovo normalno da neke kanale imam na 3 mesta, razumem da ima SD i HD verzija ali Arene i Superstar imam 3 puta.
Normalno, tj. normalno po mts "standardu". Uvek je tako bilo.
Treba za koji dan tehničari da mi montiraju dodatni stb, imam samo jedan i to onaj stari beli, da li su kome ovaj najnoviji oni direktno privezali bez lan kabla nego na wifi, ne mislim na android opcije i tome slično nego samo na čisto kao tv uređaj ili ste vi to sami odradili (pojedinci koji su to odradili). Da znam da ih to priupitam da urade ako budu hteli ili želeli pošto mi malo nezgodno za provlačenje kabla do mesta gde treba da bude drugi stb instaliran.

Ne rade to, tj. nije uopste moguce zvanicno uraditi tako nesto, jedino sto mogu oni (ili ti) da uradis ako imas mogucnost da uzmes Wifi extender koji povezes bezicno sa ruterom, i onda iz njega kablom povezes STB.
To sto su neki na ovom forumu ovde probali i uspeli, tj. delimicno uspeli da povezu ovaj hph07 STB bezicno, ocigledno da mts nije planirao ili je cak mozda blokirao ovu mogucnost jer se dobro secam da su ti clanovi rekli da bi tako bezicno radilo neko vreme i onda bi STB trazio autentifikaciju posle nekog vremena.

Poslednja izmena:
Apdejtovah Iris smart.Kvalitet slike je ostao isti, u smisu da je EON i dalje bolji.
I dalje koci na Arena kanalima.Sve u svemu, nista krucijalno nije sredjeno.
Na Shieldu,sve leti,brzina promene kanala je veoma brza,mozda jos brza nego pre.
Pošto sam koristio oba boxa i Eon i Iris slika je daleko bolja na ArenaSport kanalima nego na Sport klubu Eona.Tacno je da je EON fluidniji u korišćenju ali za kvalitet slike nije tačno

To je promotivni period. Pretpostavljam mesec dana i nakon toga će isključiti.

mislim da su ti prvih mesec dana svi kanali otkljucani
a bice i pred novu godinu i bozic isto

Pošto sam koristio oba boxa i Eon i Iris slika je daleko bolja na ArenaSport kanalima nego na Sport klubu Eona.Tacno je da je EON fluidniji u korišćenju ali za kvalitet slike nije tačno
Mislim da je mislio na android apk. Imao sam jedno vreme eon i iris box paralelno, iris ima bolju sliku i to je jedina njegova prednost. Promašena platforma skroz.

Cao svima.

Meni je danas ugradjen MTS BOX 3 paket - START. Znaci samo bazična ponuda kanala.
Ali, kada sam krenula da listam vidim da su mi otkucani svi kanali iz MAX ponude, tipa HBO 1,2,3 i slično.
Mi imamo ugovor na 2 godine, 12 meseci po dinar i posle standardna cena od 2945 dinara.
Treba li odmah da prijavim da su mi otkljucali kanale ili ne? Ne zelim nista dodatno da placam, ali je ektra sto imam svasta sada u ponudi.
Nisam sigurna ima li neki promotivni period pa ce sve te dodatne kanale da mi isključe?
Koliko sam videla, komsije imaju isti problem, oni su stariji ljudi i nisu to ni primetili. Ne bi da ih neko odere zbog neznanja.
Moj tast je muku mučio sa hbo i zadruga paketima, sto puta zvao i odjavljivao i opet se nekako vrate 😆 Na kraju je išao tamo da se svađa i nekako uspeo.

Mislim da je mislio na android apk. Imao sam jedno vreme eon i iris box paralelno, iris ima bolju sliku i to je jedina njegova prednost. Promašena platforma skroz.
Sto se aplikacije tiče tačno je da se Iris ne koristi u punom kapacitetu kao EON .
Sto se slike I kvaliteta tiče Iris box eon box sport klub arena sport kvalitet slike je na strani iris boxa i Arene Sport .
Evo na Areni 1 i Areni 3 omoguceno je audio promena gde ne moguće pratiti prenos sa IT tonom bez komentatora.
Alo to je Telekom na ostalim kanalima sem na ova dva nisu pustili tu opciju .

Nisam pisao o boksovima,poredim samo Smart app.Tu je EON neprikosnoven.

U 21 veku,makljati se sa boksovima je mučenje svoje vrste.Nažalost, Iris Smart app nema nikakvu realnu korist bar za sada.Koriscenje boksa je obavezno, zbog kočenja na Arena kanalima, lošije slike i tako redom.
Na dobrom androidu ,rad sa vise platformi je uzivanje i komfor.
Zasto Telekom uvek mora da kasni ,to je pravo pitanje.Nikada ,ali nikada nisu isli ispred,uvek kasne.
Kada su vec dali onolike stotine miliona evrića za englesku ligu,pa mogli su bar da udele i koje milionče za 4K prenose domaćih sportova,da bar tu budu ispred svih.Umesto toga,kamere su im kao da im objektiv prolazi kroz teglu od kiselih *******aca.

Poslednja izmena:
Promotivno imas 2 meseca sve kanale,tako je do sada bilo.

Јел постоји начин да се избегне провера сертификата на Андроид боксу и упали ова Ирис смарт апп 1.0.1?

20 dana najmanje nisu u stanju da regulišu podrhtavanje slike u dnu ekrana. Stvarno neverovatno, svaka utakmica na Areninim kanalima ima periodično podrhtavanje slike. Ne znam da li se dešava i na drugim kanalima jer slabo gledam ostale kanale, ali stvarno katastrofa da ne mogu to tri nedelje da nameste.

evo derbi preko lap topa ne moze da se gleda koci,secka prekida,vraca unazad...preko telefona radi bez problema koliko vidim

Meni na boxu radi perfektno pu pu

Jel uspeo neko da sinhronizuje daljinski od iris sa daljinski xiaomi s tv-a? Kod mene nece nikako a na drugi tv sa toshibom hoće.

Jel izbacuje jos nekom gresku x2004 mreznu gresku. Bad to load ne mogu da pristupim ni jednom kanalu.

Kakvo djubre od aplikacije.

Kod mene je sve bilo otkljucano osim hbo + koji sam morao rucno...

Vest

Nestade post :)

Arene od 300 su sad u hd. 301,302,303,304,305, itd. Rts hd sad je 101.

Tako je, s obzirom da su majstori "eksperti" u mts nesto zeznuli, svi kanali koji su imali DD imali su bug na novom HPH07 STB, nije bilo moguce kontrolisati jacinu zvuka niti uraditi mute. Naravno, mnogo lakse je izgleda bilo majstorima jednostavno izbaciti DD sa vecine kanala (mislim da ima jedan ili dva preostala kanala sa DD, jedan od njih je CNBC) nego resiti taj bug na HPH07.
HPH07 STB koji se sada isporučuje nema problem sa DD zvukom, možda nije imao ni ranije?
Jedini problem na koji sam naišao, kada sam prebacio zvuk sa AVR-a na TV, je da je DD tiši od PCM-a. Na AVR-u nisam primećivao toliku razliku.

Kada se zatim sa DD kanala pređe na PCM kanal zvuk je dosta jači (nekom i preglasan), i verovatno to smeta.
Zvuk mora da se stiša, daljinac možda dobro ne reaguje ako nije usmeren baš ka stb-u, ...( i neko reši da ukine DD) ...

Jel ima neko aplikaciju na Mi Box S? Dobio sam od druga nalog, ali nisam skontao kako se menjaju kanali tj. da li uopšte i može.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno