Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema ni na google playu na Sony TV-u kod mene. Ja sam je sideloadovao, i ne radi bas najbolje...
 
Instalirao sam Netflix na HPH07 ali pri otvaranju aplikacije , posle splash screen-a pojavljuje se greška: error ui-800-3. LAN kabl iza je isključen i povezao sam stb na wifi, pokušao sam i da restartujem stb, i dalje ista greška. Zna li neko šta je problem, kako da se reši?
 
Jel se nekom dešava da mu se fantomski aktiviraju paketi ili usluge TV, koji se volšebno pojavljuju posle toga na računu? Poslednje od svega je premotavanje od pre ~10 dana, a pre toga različitih dana se aktiviralo čak 3 paketa kanala (svaki drugog dana u razmaku na po 2-3 nedelje). I ne ne radi se o tome da neko od ukucana aktivira iste. Jednostavno sistem se ubaguje i otkljuca nesto, uglavnom se desi onih dana kada petljaju nešto oko novih kanala (napr. ubacuju ove nove Arene). Inače sam najmanji paket (Start), pa sve odmah ide u dodatnu naplatu.
 
Godinama koristim mts iptv i prvi put čujem za taj problem. Predlažem ti da im to prijaviš, što pre.
 
Pre prelaska na Iris platformu koliko se sećam uslugu premotavanja je bilo extremno lako aktivirati: čim probaš da pustiš nešto više od tih sat vremena u nazad aktiviraju ti i naplate dodatnu uslugu koju nemaš u tom Start paketu :D Da li i Iris radi isto nemam pojma.
Dodatni TV paketi već ne bi trebalo bez da ti traži PIN da je moguće aktivirati.
 
Meni se desilo pred novu godinu, aktivirani svi mogući paketi, prihvatili žalbu i korigovali račun. Isti slučaj bio i kod burazera. Ništa oni to ne rade slučajno!
 
Pisao sam i pišem žalbe, ali postaje malo naporno, prvo mi napalte nešto što nisam tražio, pa onda se preganjam sa njima da to storniraju i prave me blesavim da sam to ja sam uključio, čak i kada na kraju ponište taj sporni račun ja sam izbugubio dragoceno vreme. Jedino što sam iz svga naučio kod MTS ubuduće samo flat rate usluge. Sve ostalo, ne hvala...
 
Stigao update za Android Smart app, verovatno bafer/seckanje next level.
 
Nazalost kod mene tek sad secka,imam Eon van mreže i Iris TV i moram reći da je Eon u odnosu Iris TV daleko bolji i kvalitetniji.Radi perfektno bez ikakvog zastoja,baferovanje .Ovo važi za Smart TV aplikacije.
 
Na koliko uredjaja moze da se koristi Iris aplikacija, tj da li moze na boxu koji se dobija od "Telekoma" i na smart tv aplikaciji na drugom tv-u?
Hvala
 
Jel dobio Cartoon Network srpski audio, kao i na Supernovoj i SBBu?
 
Može li se tražiti zamen starih Q11 za nove HPH07 ? Šta je potrebno za to ako može ?
 
Da bi se kotistila smart tv aplikacija da li mora da se bude na "Telekom" netu ili moze i net drugih provajdera?
Posto imam nameru da uzmem "BOX4 Plavi Lite" paket da li imam pravo na smart tv aplikaciju koju bih ustupio roditeljima koji imaju net kod drugog provajdera.

 
Da bi se kotistila smart tv aplikacija da li mora da se bude na "Telekom" netu ili moze i net drugih provajdera?
Posto imam nameru da uzmem "BOX4 Plavi Lite" paket da li imam pravo na smart tv aplikaciju koju bih ustupio roditeljima koji imaju net kod drugog

Da bi se kotistila smart tv aplikacija da li mora da se bude na "Telekom" netu ili moze i net drugih provajdera?
Posto imam nameru da uzmem "BOX4 Plavi Lite" paket da li imam pravo na smart tv aplikaciju koju bih ustupio roditeljima koji imaju net kod drugog provajdera.

Imas pravo i za sada može, dok se ne sete da to promenu.
 
Sta se desava sa zamenom SD kanala HD kanalima kod korisnika kod kojih je pocela zamena... kao da se nesto sprema u iris mts ali nikako da se zavrsi...
 
Samo bog zna......... Od pre neki dan ( i dalje) na mom HPH07 stb Euronews s*bija ide HD na 112, dok na starom Q11 ide SD. Tako da izgleda ni oni ne znaju sta rade i kako ce ovo da izvrse.... Znaci imamo razlicitu semu za adsl i vdsl/optika korisnike (na posebnim lokacijama) + posebna sema za HPH07 korisnike 🤪
 
Ja sam na vdsl-u i imam tehnicke mogucnosti za 2 stb-a sa HD kanalima i uspeo sam da zamenim da oba budu nova HPH07 i jos uvek nema promena sa zamenom HD kanala svi su na starim pozicijama... jedino sto mi se cini da u poslednje vreme sve stabilnije radi i ne pamtim kada mi je zakocila slika kada rade oba uredjaja
u isto vreme kao sto se pre desavalo posebno kada su na oba uredjaja u isto vreme HD kanali...
 

Prilozi

  • iris-android-tv-19-1.0.1-production-release.apk.zip
    2.2 MB · Pregleda: 51
Iris smart za sada samo na sertifikovanim ATV uređajima.
 
Kakva su iskustva sa novim Smart Irisom-om, ima li neke razlike,poboljsanja po pitanju kvaliteta slike i raspadanja kod Arena kanala u udarnom terminu?

Placam Smart Eon od kada se pojavio,jednostavno je i dalje bolji od bilo koje druge app,da moram i dalje da ga placam.Taman sam pomislio da ga ugasim zbog Smart Irisa,kad ono medjutim.
 
Već radi na eon boxu
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno