Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoguće da niko nije primetio greškicu koja im se potkrala u vezi Arena 7-8 što se tiče boje logoa, pomešali odnosno ''permutovali'' boje na ta dva kanala, odnos - donji levi ugao/gornji desni ugao.

@Miki Ue Primetili smo..

Pa kad su m**lazi, ne umeju ni 11 identičnih logotipa da ubace... Još pogreše boje.. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ako ima insajdera :ROFLMAO: , prosledite ovo gospodi da se ne muče mukice... 11 identičnih logotipa, zamisli....

Ovo je šala samo ne mislim toliko ozbiljno, ali stvarno se trude da se ne trude..

(Ne može na Benchmark 10+ fajlova, fali još Fight)

ARENA_SPORT_6.png ARENA_SPORT_7.png ARENA_SPORT_8.png

Prilozi

• ARENA_SPORT_1.png
    ARENA_SPORT_1.png
    13 KB · Pregleda: 17
  • ARENA_SPORT_1x2.png
    ARENA_SPORT_1x2.png
    20.4 KB · Pregleda: 20
  • ARENA_SPORT_2.png
    ARENA_SPORT_2.png
    19.9 KB · Pregleda: 17
  • ARENA_SPORT_3.png
    ARENA_SPORT_3.png
    22.1 KB · Pregleda: 18
  • ARENA_SPORT_4.png
    ARENA_SPORT_4.png
    18 KB · Pregleda: 17
  • ARENA_SPORT_5.png
    ARENA_SPORT_5.png
    18.8 KB · Pregleda: 17
  • ARENA_ESPORT.png
    ARENA_ESPORT.png
    9.3 KB · Pregleda: 24
Poslednja izmena:
Hbo 1, 2, 3 i oba sinemax programa i dalje nemaju premotavanje u hd rezoluciji, to sam pogledao do sada.

kod mene i dalje arene 6 , 7 , 8 , su negde daleko ne idu iza as5 mts box beli
s...e

Ni kod mene nista jos uvek od premotavanja na HD kanalima - Vozdovac.

Moguce da pustaju/testiraju sa nekim korisnicima, ili moguce je da su pustili na Max tv paketu? Ja sam na Plus tv i imam Q11 i HPH07, situacija kao na listi.

kod mene i dalje arene 6 , 7 , 8 , su negde daleko ne idu iza as5 mts box beli
s...e

Pronasao sam resenje za ovo.

podesavanja - uneti pin - upravljaj kanalima - sortiraj kanale - (opcija u gornjem desnom uglu) ponisti

Ovim se cela lista resetuje, i kanali su konacno slozeni numericno!

Poslednja izmena:
Moguce da pustaju/testiraju sa nekim korisnicima, ili moguce je da su pustili na Max tv paketu? Ja sam na Plus tv i imam Q11 i HPH07, situacija kao na listi.

podesavanja - uneti pin - upravljaj kanalima - sortiraj kanale - (opcija u gornjem desnom uglu) ponisti

tnx
probacu sutra kada dodjem sa posla

@churla mislim da ne. Mozes da sam napravis listu kanala ili da sortiras kanale tako da ostavis te koji se placaju negde na kraju. Najbolje je da napravis ti listu omiljenih kanala, stanes na kanal koji hoces da dodas i kliknes na zvezdu na daljinskom, onda udjes u podesavanja, uneses pin (1234), izaberes upravljaj kanalima, i opciju napravi listu aktivnih kanala i tu selektujes omiljeni.
Sad ce samo da ti prikazuje listu omiljenih kada ides CH+ ili udjes u listu sa OK dugmetom.
Da li se u toj listi omiljeniih kanala isti mogu sortirati, recimo na kanalu br. 1 bude Arena 1, na sledećem Arena 2 i tako dalje. I da li se može podesiti da prilikom pokretanja uređaja on automatski otvara samo omiljene kanale?

U samoj listi omiljenih, arena 1 moze da bude na prvoj poziciji u listi, ali to ne znaci da se numeracija samog kanala menja. I dalje ostaje numeracija 700.
Moze se namestiti da se prilikom pokretanja otvara samo lista omiljenih kanala, dovoljno je uraditi korake iz mog posta koji si citirao. Nekad se desi da STB zaboravi, tako da mora da se jos jednom ponove ovi koraci.

pozdrav svima,

Procitao sam ovu temu uzduz i popreko ali nisam uspeo da podesim da mi drugi (ili treci) stb IRIS tv-a radi preko WIFI-a.
Da li neko ima dobru volju da pomogne i napravi neki tutorial ili taksativno sta i kako se podesava da bi izbegao LAN kabl i dobio sliku putem WIFI-a?

Hvala unapred

kako da udjem u podesavanja

Hvala

pozdrav svima,

Procitao sam ovu temu uzduz i popreko ali nisam uspeo da podesim da mi drugi (ili treci) stb IRIS tv-a radi preko WIFI-a.
Da li neko ima dobru volju da pomogne i napravi neki tutorial ili taksativno sta i kako se podesava da bi izbegao LAN kabl i dobio sliku putem WIFI-a?

Hvala unapred
Ako si na Box 4 Plavi ili jačem paketu (i pritom imaš Huawei ruter), možeš uzeti za 1rsd od MTS-a wifi extender, koji u sebi ima mrežni priključak za IPTV STB. Tako bi signal do drugog STB-a mogao dobaciti preko wifi-a. Druga stabilna opcija su Powerline adapteri, gde mrežni signal ide kroz strujne kablove.

Ako si na Box 4 Plavi ili jačem paketu (i pritom imaš Huawei ruter), možeš uzeti za 1rsd od MTS-a wifi extender, koji u sebi ima mrežni priključak za IPTV STB. Tako bi signal do drugog STB-a mogao dobaciti preko wifi-a. Druga stabilna opcija su Powerline adapteri, gde mrežni signal ide kroz strujne kablove.
Hvala na odgovoru, imam box 4 plavi, Huawei ruter i uzeo sam i extender za 1 rsd u MTS-u....
Samo mi treba pomoć kako sad da podesim da to sve radi,😀

Imaš uputstvo valjda u kutiji.
Upariš ih prema uputstvu i odneseš ekstender kod STB-a. Utakneš mrežni kabl od STB-a u ekstender i gotovo.

Imaš uputstvo valjda u kutiji.
Upariš ih prema uputstvu i odneseš ekstender kod STB-a. Utakneš mrežni kabl od STB-a u ekstender i gotovo.
To za običan wifi nije problem, za IPTV signal kroz WIFI imaju posebna podešavanja jer nije isti protokol a meni treba za IPTV.

Nemam Huawei ruter da proverim, treba preko WPS da se upare:

Sad sam setio, meni nije stigao ovaj papir, pisalo je u uputstvu na Huawei sajtu za podršku.

Sto komplikujes? Lepo procitaj uputstvo, dovoljno je da prikacis STB na LAN2 prikljucak na extender-u.

IMG_20210914_181819.jpguspeo sam, hvala svima na pomoći.Resetovao sam glavni ruter i extender ispočetka, sve redom po uputstvu i proradilo je, još jednom hvala

Da li je neko uspeo da izboksuje zamenu Nokia rutera za Huawei u Vojvodini? Želeo bih to da uradim kako bih mogao da iskoristim ovaj Huawei extender da povežem dodatni STB.

@radjenovic
Ne znam da li to može, ne zbog Telekoma već iz tehničkih razloga. ONT koji dobiješ mislim da zavisi od opreme na strani Telekoma. Ako je deo mreže gde si ti povezan sa data centrom gde je oprema Nokia-e onda i ONT mora biti Nokia, isto važi i za Huawei, mada nisam sto posto siguran, neka još neko potvrdi ko bolje zna.

Specijalna neka optika kod Telekoma... kod drugih na isti OLT može i Huawei, Eltex...
A da ne pričamo o tome da taj konkretni Nokia ONT koristi neku osakaćenu verziju Huawei firmware-a..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno