Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se to isto dešavalo par dana i posle se vratilo u normalu.

Da li se neko igrao sa microSD portom sa desne strane box-a (sa oznakom TF)?
Video sam da je u box-u kompatibilni Amlogic CPU pa bih rado oziveo stare dobre dane Amige, C64 i Sege instaliranjem EmuELEC-a (preko microSD), ali se ne usudjujem da prvi probam da nesto ne z****em.

Ako neko ima herca da proba neka javi kako je proslo, koju verziju EmuELEC-a je pokrenuo i druge korisne informacije za koriscenje softvera sa microSD.
Ovaj box (hph07) ima jako puno hardverskog potencijala i prosto je greota koristiti ga samo za TV, eto u kombinaciji sa microSD mozda moze da bude i odlicna Gaming konzola, da ne pominjem da je vec izgradjen citav ekosistem bezicnih dzojstika i kontrolera za EmuELEC koji mogu da posluze i kao zamenski daljinski za IRIS.

Meni se to isto dešavalo par dana i posle se vratilo u normalu.
Nadam se da će tako biti i kod mene, jer od mts podrške nema vajde. Ubeđuje me da je do mog tv-a a ne do njih. Kad mu kažem da sam sbb koristio sve dok nisu došli monteri da uvode optiku i do tada je sve bilo ok - lik mi kaže e pa ne znam onda, ja moram da zatvorim reklamaciju pa vi zovite opet da prijavite... i kaže kako se u softver ne razume ali se razume baš dobro u hardver...

Ja se zeznuo i isključio ethernet u podešavanjima. Posle restarta uređaja, više neđe da me pusti uopšte. Traži mi nalog i pin, ali kada ukucam izbacuje mi grešku. Da li neko ima ideju kako da rešim ovo pošto uopšte neće da me pusti u podešavanja pre nego što unesem nalog i pin?

Ovo je greška
ERR-157022010: request ca device is invalid, [request deviceModel=HPH07@IPTV, catypes=[6], config catypes=[3]]

Mislim da više ne može preko lan-a da izvrši autentifikaciju. Da li mogu nekako da uđem u podešavanja box-a bez logovanja sa nalogom?
Kako si rešio ovo? I meni se ovo danas desilo. Gasio sam box i na power i sa napajanja ali nista.

Nikako resivo,ili da iz Bg resetuju box dok ke priključen i upaljen ili u mom slučaju zamena boxa,jer im se niko nije javljao iz Bga.

U mojoj situaciji nisu uspeli da restartuju box. Zamenili su ga.

Pa kako ste mislili da ce da vam resetuju, kad se onemogucili jedan jedini moguci nacin da se tako nesto uradi, telepatski da resetuju?

Nema reset dugmeta bzvz box,ostao je da radi na wifi na kom je i povezan na mrežu,net radi normalno ali iris jok,dok eternet mu je blokiran.

Bojim se da zbog ovoga sto radite da ce promeniti sifru za ulazak u box. A onda, gudbaj, i za one koji bi da podese nesto sitnije... :confused:

Iris sada ima 117 HD kanala. Od 1. jula jos 4 Arena Sport HD kanala.

Izvinjavam se na "glupom pitanju", da li ima iris go za tv, za LG tv?

Još uvek ne, ali je aplikacija za android tv u završnoj fazi testiranja.

U Hrvatskoj već mesec dana ima 10 Arena kanala, tako da je logično

Ne znam zašto toliko kukate na MTS podršku. Četvrti ugovor imam sa MTS za BOX 4, dva na bakru i evo drugi na optici i nikada nisam imao problema sa njihovom podrškom. Retko mi je trebala ali kad mi je trebala uvek su brzo rešavali problem. Loše rešavaju i sporo android aplikacije to je tačno ali što se tiče druge pomoći tu su po meni brzi.

Za nas kao potrošače je dobro da imamo jaku konkurenciju ali ne bi bilo dobro da MTS na neki način izbaci SBB iz konkurencije pošto bi postali monopolisti pa bi onda sami diktirali cene.
I još da dodam da je po meni dobro da imamo jaku državnu telekomunikacionu firmu koja će biti jaka ne samo kod nas nego i u regionu!

Box ne može da da se vrati na fabrička podešavanja!
Zato dobro razmišljajte šta radite!

zahvaljuci pomoci sa foruma Instalirao sam EON slika dobra ali pomalo "secka", you toube radi lepo. a sad je došao na red Button Mapper pa ako može pojašnjenje koju verziju skinuti i kava je njegova funkcija radi tj zašta je predviđena.

U Hrvatskoj već mesec dana ima 10 Arena kanala, tako da je logično
Ne nalazim nigde info o tome. Inače, ni 1x2 kanal još nije počeo sam radom a kad je pušten? Januara? I zamišljen je da bude kao Sky Sports News/Bein Sport News i njima sličnim.

A sad još 4 nova? Arena sport 5/6/7/8 ili? Gde ih samo nahvatati, preko, znaš.. 🤣

Ukazi nam na razliku...
Sta je problem?

Promocija je produžena.. Dole desno na slikama

Moram li svaki put nakon ponovnog pokretanja STB-a a kad uđem u podešavanja nakačim se na wi-fi i izvučem lan kabal da ponovo instaliram ATV_Launcher da bih pokrenuo Eon i you toube. Za sada mi tako funkcionise ali je malo smorno, postoji li drugi načiin?

Ja sam rešio to, tako što imam 2 boxa na istom tv-u. Kad gledam eon itd prebacim na HDMI 1, kad hoću arene itd prebacim na HDMI 2.

Odgovor na tvoje pitanje je da mora, zato poveži još jedan stb :)

Ček šta, po reboot STB obriše te sideloaded aplikacije ili ? :D

Ma ne, sve je tu. Ali nece ovaj launcer da pokrene odmah nakon kucanja koda. Mozda sa nekim drugim i radi ali nisam probao.

Pa mapiraj neki taster na daljincu da pokreće odgovarajući Activity?

Ukazi nam na razliku...
Sta je problem?
Promocija je skraćena a
Promocija je produžena.. Dole desno na slikama
Postojeći korisnici Apollon paketa mogu besplatno da uživaju u popularnom filmskom i serijskom sadržaju do 31. maja, nakon čega kreće naplata paketa po komercijalnim uslovima.
https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Cesta-pitanja/iris-TV/Video-klub/a92384-Kako-da-aktiviram-Apollon-paket.html

Prvo je pisalo do 30 juna pa su pre par dana izmenili ipak do 31. maja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno