Pokusavam da instaliram na HP07 boksu ali nikako ne uspevam.App se uredno instalira,ne vidi se u sistemu,uz pomoc button mapera je vidim,ali nece nikako da se pokrene,da li ima neka kvaka?Evo i ja sad probao ovaj apk sto si okacio i sve ok.
Probao sam na iris boxu. Arene idu od 47...
Nova launcher nema za Android tv. Instaliraj Wolf Launcher ili leanbackonfire. Preporuka za Wolf jer manje opterećuje box.Instalirah Nova launcher na HP07 i ode sve naopako.
Da li može da se nekako HP07 resetuje na nekakva fabrička podešavanja?
Da li ima onaj tajni kod, da udjem direktno u IPTV deo, ne u android,pošto sam sada zaglavljen u androidu.
Cek, pa tamo pises da si se zaglavio u androidu i da ti to smeta, a sada da si se vratio uspesno u android. O cemu se radi? I, kako si uspeo da se vratis tamo?Uspeo sam nekako da se iskobeljam ,i da se uspesno vratim u android, ali me izludjuje ova Iris smart app.
U narednom periodu > uskoro 😅
Meni se prebacilo od petka. Ni ovi u call centru ne znajuOd prošlog utorka su HD arene na 300
sem kod RT HD nema HD oznake ni kod jednog kanala, na osnovu toga moija izjava.Lepo je nadati seA Iris Go na browseru ima HD rezoluciju
![]()
Eto vidiš tu je razlika između nas dvojesem kod RT HD nema HD oznake ni kod jednog kanala, na osnovu toga moija izjava
Posto se uopste ne snalazim sa ovom Iris go na browser-u, a vidim da ti ovu tematiku exstra poznajes ajde da te zamolim da mi objasnis kako da dodjem do ovih podesavanja koje pominjes. Kad kliknem na settings dobijam samo ovo (nema opcije za rezoluciju i bitrate):Eto vidiš tu je razlika između nas dvoje
Valjda imaš oči i bez "HD" na logou ili u nazivu kanala da vidiš šta jeste / nije SD. A i settings/podešavanje ikonica/link u player-u na mobilnoj app & sajtu lepo izlistaju dostupne rezoluciji i bitrate za kanal koji gledaš trenutno. SMRT app to nema.