bane_tech
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2018
- Poena
- 95
Čim odkucam *104030* pojavi se system, nema plavi ekran
Aj jos koju sliku, ako moze....
Čim odkucam *104030* pojavi se system, nema plavi ekran
Ali ne i AndroidTV...
No, od koja je pravo malo čudo je i da je i ovakva budževina![]()
A ček, da li preko Wi-Fi signala radi Iris, jer to bi mi rešilo problem da razvlačim lan za treći TV?A izgleda da može i unifi od komšije da hvata [emoji16][emoji16]. Što znači da će se gledati SK i MotoGP![]()
To je jedan od mnogobrojnih bagova...kod mene pomoglo restartovanje stb, baš se pre par dana desilo. Trebalo bi da nestane ili tako a pogotovo ako si još iz struje gasio, proći će još Dunavom i Savom mnogo vode dok oni ovo ne ''ispeglaju''.U gornjem levom uglu ima broj kanala i logo koji treba da nestane ali to se ne dešava. Non stop stoje oznake od ista dva kanala. Probao sam da isključim iz struje uređaj ali nije pomoglo. Kako rešiti ovo baš nervira
Milance, odlicno si to uradio. Svaka cast.Nema, samo je srpski dostupan, to sto stoji "engleski" nema veze, "majstori" ne znaju da nameste identifikaciju.
Jako mali broj kanala uopste ima dostupan dodatni jezik, ovde sam sve to dokumentovao https://www.tvchannellists.com/List_of_channels_on_iris_TV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari