Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
HBO+ se može odjaviti na 0800 100 100, opcija 3 pa opcija 1 i unese se broj fiksnog telefona i potvrdi i to je to, ne mora se čekati operater da to odradi. Ovako preko automata je bilo čini mi se i pretprošli put.

Čekaj,ja sam na start paketu box 4 optika, da li ja moram da odjavljujem HBO i ove ostale pakete koje su pustili free za Novu godinu ili ih oni automatski zakljucavaju?
Gledam sada na moj mts stoji da mi je aktiviran madjarski paket..?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Čekaj,ja sam na start paketu box 4 optika, da li ja moram da odjavljujem HBO i ove ostale pakete koje su pustili free za Novu godinu ili ih oni automatski zakljucavaju?
Gledam sada na moj mts stoji da mi je aktiviran madjarski paket..?!

Šta kaže račun, da li su ti naplatili taj mađarski paket?

Meni je pisalo na nalogu da sam krajem decembra kupio sve dodatne kanale, a nisam, i naravno naplatili. Pisao prigovor i uvažili, stornirali račun i poslali novi bez naplate dodatnih kanala. Ali isto tako burazeru naplatili onaj muzički paket i odbili mu prigovor, kao kupljeno preko daljinskog, a realno za njegove je naučna fantastika da to izvedu.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

^^
Nemam pojma sta kaze racun,ovde ne pise nista ali da me ne zaduze onako na finjaka,kako samo ni znaju...
Untitled.jpg

EDIT:
Preko interaktivnog asistenta na "moj mts"moze da se odjavi HBO paket,nemam opciju za ostale aktivirane pakete,konkretno ovaj moj madjarski:smash:...
EDIT2:
deaktivirao sam madjare preko chat-a na mojMTS,kazu da je aktiviran paket preko daljinskog'!?!?(nemam pojma ko i kako),*mjau**mjau**mjau*a ode 120 dindzi
Posto sam nov korisnik 2 meseca imam max paket,to nisam znao.

Poslednja izmena:
Znači nisi jedini, ispada da oni mogu kada hoće da aktiviraju dodatne kanale, kažu kupljeno preko daljinskog i pojeo vuk magarca. Udji preko stb-a, tu ima tačno vreme kupovine.

Očigledno se kod mene zaigrali pa aktivirali sve, na kraju ih bilo sramota da naplate sve to[emoji23]

^^
Znaš šta , kupovina dodatnog paketa preko stb-a je samo jedan klik , moguće da sam ja stisnuo taj madjarski da vidim koja je procedura za kupovinu, baš zbog tih stvari da se neko od ukućana ne zayebe a da sam ga tim jednim klikom aktivirao.
Nisam 100% siguran, ne mogu da ih optužujem ....
Rekla mi je ova sa chat a datum kad je aktiviran, 27 januar.
Gde na stb-u da pogledam vreme aktiviranja tog paketa?

Ideš na podešavanja, pa pod moje kupovine imaš na kraju istorija kupovine.

E sad kupovina nije baš jedan klik, treba pin kod da se kuca.

Pin kucam pre ulaska u podešavanje , posle toga nisam nigde kucao pin.
Ako traži pin za potvrdu kupovine, ja to nisam kucao 100%!!

Default pin za logovanje je 1234, za kupovinu 1111, ako nisi kucao ovaj drugi nisi ništa kupio.

HBO+ se može odjaviti na 0800 100 100, opcija 3 pa opcija 1 i unese se broj fiksnog telefona i potvrdi i to je to, ne mora se čekati operater da to odradi. Ovako preko automata je bilo čini mi se i pretprošli put.

Opcije 3 pa 0, sad sam odjavio. Nije 3 pa 1 ;).

Ja se odjavio juce ali jos mi je aktiviran HBO iako je proslo 24h.Kako kod vas?

Koristio sam danas dati STB i moja zapažanja su da je dosta stabilniji u radu, brže se podiže posle hard reseta, nema nekih drugih prednosti trenutno u odnosu na Q11, daljinski je praktično isti za oba ali je preporuka da se uz ovaj box koristi njegov daljinski upravljač sa logom IRIS, povezan mi je bio na stari Samsung TV činčevima i moraju da se koriste oni koje dobijete u paketu jer oni od Q11 ne daju sliku i ako su na oko isti. Pošto nemam na poslu neki LED, plazma TV ne mogu da kažem ništa o razlici u kvalitetu slike.

Koristio sam danas dati STB i moja zapažanja su da je dosta stabilniji u radu, brže se podiže posle hard reseta, nema nekih drugih prednosti trenutno u odnosu na Q11, daljinski je praktično isti za oba ali je preporuka da se uz ovaj box koristi njegov daljinski upravljač sa logom IRIS, povezan mi je bio na stari Samsung TV činčevima i moraju da se koriste oni koje dobijete u paketu jer oni od Q11 ne daju sliku i ako su na oko isti. Pošto nemam na poslu neki LED, plazma TV ne mogu da kažem ništa o razlici u kvalitetu slike.

Ako moze slika novog stb?

Evo slika[emoji16]
732ff231d6268348296fcdc3e0e55c3b.jpg

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Ovaj bi za razliku od Q11 mogao da ima Android, a isto ga nema? :D (pitam za Android, ne izjavljujem da je tako)

Koji je uslov za novi model Stb-a?
Danas uvedena optika, a ipak dodeljen stari model (Q11)?!

Meni uvedena optika pre 3 dana, beli box paket. Dobio 3 ova nova stb a.
382cdedcca705d76a35445a525ec8339.jpg

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Moj Q11 identičan kao na slici, samo ne piše iris.

Daljinski, takodje isti kao ovaj na slici opet bez oznake irisa, ali fizički isti.

Zar Q11 nema USB portove na levoj bočnoj strani a na desnoj SPDIF?

^^
Tačno tako...
Lolčina , da nisi ovo napisao ne bih ni znao da ima optical out.!!

Koja je oznaka novog stb?

Moj Q11 identičan kao na slici, samo ne piše iris.

Daljinski, takodje isti kao ovaj na slici opet bez oznake irisa, ali fizički isti.

Ne, nije isti niti spolja niti 'izutra'.
Iris je zapravo pravljen za SKYWORTH HPH07 ne za Q11.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno