Nije dezinformacija, u Sremsku Mitrovicu su stigli i počelo je njihovo izdavanje, od sutra kreću prve montaže.
Sutra ću da malo da ga testiram pa ako ima pitanja, čujemo se.
Super onda,ako moze ,javi kakva su iskustva.
Nije dezinformacija, u Sremsku Mitrovicu su stigli i počelo je njihovo izdavanje, od sutra kreću prve montaže.
Sutra ću da malo da ga testiram pa ako ima pitanja, čujemo se.
HBO+ se može odjaviti na 0800 100 100, opcija 3 pa opcija 1 i unese se broj fiksnog telefona i potvrdi i to je to, ne mora se čekati operater da to odradi. Ovako preko automata je bilo čini mi se i pretprošli put.
Šta kaže račun, da li su ti naplatili taj mađarski paket?Čekaj,ja sam na start paketu box 4 optika, da li ja moram da odjavljujem HBO i ove ostale pakete koje su pustili free za Novu godinu ili ih oni automatski zakljucavaju?
Gledam sada na moj mts stoji da mi je aktiviran madjarski paket..?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
HBO+ se može odjaviti na 0800 100 100, opcija 3 pa opcija 1 i unese se broj fiksnog telefona i potvrdi i to je to, ne mora se čekati operater da to odradi. Ovako preko automata je bilo čini mi se i pretprošli put.
Ja se odjavio juce ali jos mi je aktiviran HBO iako je proslo 24h.Kako kod vas?
Koristio sam danas dati STB i moja zapažanja su da je dosta stabilniji u radu, brže se podiže posle hard reseta, nema nekih drugih prednosti trenutno u odnosu na Q11, daljinski je praktično isti za oba ali je preporuka da se uz ovaj box koristi njegov daljinski upravljač sa logom IRIS, povezan mi je bio na stari Samsung TV činčevima i moraju da se koriste oni koje dobijete u paketu jer oni od Q11 ne daju sliku i ako su na oko isti. Pošto nemam na poslu neki LED, plazma TV ne mogu da kažem ništa o razlici u kvalitetu slike.
Koristio sam danas dati STB i moja zapažanja su da je dosta stabilniji u radu, brže se podiže posle hard reseta, nema nekih drugih prednosti trenutno u odnosu na Q11, daljinski je praktično isti za oba ali je preporuka da se uz ovaj box koristi njegov daljinski upravljač sa logom IRIS, povezan mi je bio na stari Samsung TV činčevima i moraju da se koriste oni koje dobijete u paketu jer oni od Q11 ne daju sliku i ako su na oko isti. Pošto nemam na poslu neki LED, plazma TV ne mogu da kažem ništa o razlici u kvalitetu slike.
Moj Q11 identičan kao na slici, samo ne piše iris.
Daljinski, takodje isti kao ovaj na slici opet bez oznake irisa, ali fizički isti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari