Pa to. I na inter zvezda ide normalno.Upravo ušao na forum da pitam isto.
Znači na arena1, arenapremium3 trza, kad lopta leti, skoro negledljivo. A na arenapremium2 ne trza, sve ne ok
IRIS JE IPTV.Jel IRIS TV kablovska televizija ili mi se čini? Ne zahteva pristup internetu? Molim pomoć od iskusnih.
Hoće li da vrate audio dugme koje je bilo da mozemo da iskljucimo vrsne i objektivne komentatore sa Arene ?Kako sam čuo, uskoro će (ako već nisu počeli) da "objedine" MTS i Supernova ponudu sa novom platformom , kanali će na MTS TV da počinju od broja 1 sa mogućnošću sortiranja kanala. Ne znam da li ostaje naziv Iris ili i MTS prelazi na novi Move.
Za početak ide novim korisnicima.
Testira se i Arena 4K
Iris je IPTV, s tim sto ne zahteva pristup internetu nego se povezuje na Telekomove interne servere za IPTV. Moze se uzeti bez interneta ali je obavezan fiksni telefon. Dobija se ADSL modem koji se povezuje sa LAN kablom u Iris STB, ali preko modema ne moze da se pristupa internetu ako uzmes paket Fiksni+Iris TV vec samo IPTV serverimaJel IRIS TV kablovska televizija ili mi se čini? Ne zahteva pristup internetu? Molim pomoć od iskusnih.
Vraćaš taj koji si kupio.Da li neko zna bio sam kupio daljinac za 1 dinar,da li i njega vracam prilikom razduzivanja ili samo stari to jest da li vracam dva ili jedan daljinac?
Ne. Da li je optika u pitanju i da li je u tvoj paket ukljucen i internet?Jeste vi zadovoljni kvalitetom slike kod mts-a?
Da li se povecava njena
ostrina sa vecim box paketom?
Trenutno sam na box3 (probni period od 14 dana).
Na SBB-u mi je bila kao ostrija slika.
Ako predjem na box4, ili sta vec ima, da li ce biti bolja rezolucija?
Onda se HD kanali podrazumevaju. Imas i paket 4K kanala besplatno do 15.11. a nakon toga se doplacuje.Jeste optika, i ukljucen je i internet (upravo ga koristim).
*1397* ili #1397#
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari