Kako ne mozes da koristis MAX na boxu? Ja je koristim bez problema.Коју не можеш користити на ирис боксу, тако да дође му исто шта год одабрао.
Kako ne mozes da koristis MAX na boxu? Ja je koristim bez problema.Коју не можеш користити на ирис боксу, тако да дође му исто шта год одабрао.
Ето одговора, на ирис боксу је свеједно.Исто.... стоји ми дв али пропусти обичан хдр са еуро-спорта и травела.
Jasno je napisao na Iris boxu,a i sama tema se odnosi na Iris tv box a ne na box pakete. Elem,sta god da stavis isto je jer jedino ES 4k ima hdr. Ako jednog dana nadograde box na ATV onda mozes da stavis i DV akon planiras da ga koristis za neke sevise koji emituju takav sadrzaj.Ok, pa je to bilo toliko smesno? Ok. Samo nisam skontao da bas misli na iris box, jer kako je napisao delovalo je da pise i misli na box paket.
Hvala na objasnjenu ne vidim potrebu za tim ako vec postoje android tv kojeg danas svako moze da kupi, al ajde.
Nego, ne odgovori niko vezano za hdr10 i dv.
TravelXP?Травел 4К је такође хдр, макар био.
Da li se secas, kako si upario daljinski sa xiaomi android box? Imam iris daljinski, ostao mi je kad sam raskinuo ugovor, kupio sam andoid box i ne mogu da nadjem kako da ga povezem preko bt. Prek ir sam nasao kako se uparuje al' samo par funkcKako da uparim iris daljinski (onaj Bluetooth model) sa njegovim boxom? Nisam koristio sam box sigurno godinu dana, ne reaguje na daljinski uopšte.
Sam daljinski radi, kontroliše tv bez problema, bio je čak nedno vreme uparen sa xiaomi tv gen 2 Android tv uređajem.
Najsmesniji je što box reaguje na eon daljinski kad radi u ir modu ali ne rade svi dugmići niti u aplikaciji nalazim opciju za uparivanje. Vadio sam bateriju iz iris daljinskog, ako je bitno, i nista.
Resetuj ruter na fabrickaOptika je u pitanju, 4020.
Primetio sam kad stavim pauzu od recimo 5 minuta, kao da se napravi neki bafer i nakon toga radi sve kako treba. Imam 2 uređaja, na oba se dogadja isto, mada na 4020 je katastrofa, na onom drugom malo je bolja situacija
Vrlo rado, samo kad bi znao kako 😁Resetuj ruter na fabricka
Sam sebi da odgovorim, uradio sam hard reset, sad ću da vidim u narednom periodu da li je bilo do togaVrlo rado, samo kad bi znao kako 😁
"Hakovan", radi sve, kodi, max, apps, samo ne kapiram netflix, a čitam ovde da bi trebalo da radi.Na tom boxu kad nije "hakovan" ne radi ni internet generalno, kamo li Netflix. Odnosno Netflix neće da radi uopšte.
U Srbiji jos nema tih STB-ova koliko ja znamJedino Supernova od domaćih operatera ima box (ARRIS VIP7300) koji dolazi sa sertifikovanim Netfliksom:
![]()
ARRIS VIP7300 - Android TV Guide
ARRIS VIP7300 full specifications - Android TV Guidewww.androidtv-guide.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari