Šta je novo?

Iris Go i android smart box

Mixoni

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2006
Poena
310
Pozdrav svima,

potreban mi je savet sta ciniti vezano za iris go. Naime imam Samsung TV UE55J5670 na kojem ima smart hub. Ono sto bi zeleo to je da instaliram iris go i gledam tv na taj nacin (vec imam 2 TV-a a ovo bi na treci).
E sad koliko sam razumeo iris go ne moze direkt na tv pa mi je jedina opcija da uzmem neki android tv box na kojem bi preko google play store-a instalirao iris tv i tako gledao. Da li neko moze da me posavetuje sta mi je ciniti tj. koji bi mi android smart box najbolji bio za ovako nesto i da li je uopste to moguce (nikad nisam imao iskustva sa ovim).
Gledao sam na KP neki Android Smart TV Box Q+ 4GB/64GB Q plus koji mi deluje OK samo ne znam da li moze sve ovo da se podesi na njemu.

Hvala unapred na odgovorima :)

E sad koliko sam razumeo iris go ne moze direkt na tv pa mi je jedina opcija da uzmem neki android tv box na kojem bi preko google play store-a instalirao iris tv i tako gledao.
Ne znam zašto irisgo ne može direkt na tv, ako je tv smart.
Meni na lg smartu radi irisgo aplikacija

Covek ima Samsung tv,ne postoji Iris za samsungov Tizen sistem.

Još uvek nema za Tizen? 😂 A Move Smart app?

Nisam znao da nema za tizen. Mislio sam da kad ima za webos ima i za tizen

Vontar W2, preko Ali-ja ima za 20-tak €. odlično radi Iris na njemu. Možeš da podesiš da se pri paljenju uređaja odmah pali i Iris aplikacija.
Inače već postoji tema: Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi)
Kolega @Salac UE ima na svom kanalu detaljan test uređaja
Pozdrav,

da li si ti to testirao i imas Iris na njemu ili. Hvala puno na odgovoru a ona tema koji si stavio vezano za Android multimedija uredjaji izgleda nije vise aktuelna :/
Ako radi kod tebe provereno onda da narucujem :)
Hvala svima na odgovorima.

možda ima nešto o tome u ovoj temi

Pregledao sam taj thread, koliko vidim uglavnom je prica o samoj app (koliko je krs) i uglavnom vezano za TV app-ove. Takodje video da Iris Smart radi na Android verzijama od 9.0 pa nadalje pa ako budem jurio neki uredjaj jurim sa novijom verzijom androida.

Za sad kolega Adzo iznad je dao preporuku za Vontar W2 pa cu odgledati recenziju samog uredjaja na YT.

Poslednja izmena:
Imam Iris Smart na njemu i radi odlično.
Recenzija Vontar od kolege sa foruma.
Ne znam što neće da ti otvori temu, ona je u istom ovom sektoru i priča o Vontaru počinje od 694 strane: Android TV stra 694
Ovde imaš nekoliko recenzija od ostalih članova(čak sam i ja ispisao jedan post za Vontar)
Ukratko uređaj je iznenađujuće kvalitetan, Iris radi bez problema, jedina stvar koja mi nije radila je HBOmax (nemam zvuk u aplikaciji ) ali moguće da je to do TV-a jer sam probao na veoma starom TV(a i rešava se sa instalacijom/update novog launcher-a)
EON, IRIS, YouTube Premium, VLC i Plex rade odlično.

Imam Iris Smart na njemu i radi odlično.
Recenzija Vontar od kolege sa foruma.
Ne znam što neće da ti otvori temu, ona je u istom ovom sektoru i priča o Vontaru počinje od 694 strane: Android TV stra 694
Ovde imaš nekoliko recenzija od ostalih članova(čak sam i ja ispisao jedan post za Vontar)
Ukratko uređaj je iznenađujuće kvalitetan, Iris radi bez problema, jedina stvar koja mi nije radila je HBOmax (nemam zvuk u aplikaciji ) ali moguće da je to do TV-a jer sam probao na veoma starom TV(a i rešava se sa instalacijom/update novog launcher-a)
EON, IRIS, YouTube Premium, VLC i Plex rade odlično.

Hvala puno adzo. Pogledao sam recenziju i stvarno deluje OK uredjaj, Uzecu najverovatnije 4GB/32GB, taj ce biti dovoljan.
Kod nas je oko 6K na aliju je 2500 din. sa free shipingom tako da ide tako :)

Moze li link (ovde ili u PP) za taj box, ne uspevam da nadjem W2, samo X2, H1, X4 itd?

Nagadjam koja je team za ovo pitanje, pa evo ovde:
Jedno pitanje iz sbb sveta.
Da li Iris moze da se gleda preko prepaid interneta odn da li skida net? Sa postpaida ne skida svakako, pa sam mislio da jedan prepaid mts broj iskoristim za to, hotspot za TV.

Imam app na webos, korisnik sam sbb, ali keva ima box pa da probam.

A šta ćemo sa drugim aplikacijema na tom istom uređaju koje u pozadini cepaju po netu? ;)

Moze li link (ovde ili u PP) za taj box, ne uspevam da nadjem W2, samo X2, H1, X4 itd?
X2 и W2 су идентични уређаји. Као што сам и рекао у рецензији, продавао се на почетку као X2 и долазио је са класичним андроидом, а онда су га преименовали и убацили слимбокс ATV верзију.

Jel i dalje kad se instalira iris na firestick,svi kanali max 25 fps?

Zdravo svima,

Da li neko zna da li iris SMART radi na Google Chromecast-u ?

Nazad
Vrh Dno